2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede berijkbaarheid.

Als men belooft op dr site voor 22.00 uur besteld dan verwacht je ook de volgende dag geleverd zeker als het op voorraad is maar duurt toch drie dagen .had ik net zo goed op die andere site kunnen brstelen dan had ik er gratis korfbal sokken bij gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen toen ik het verbeterpunt besprak met de heer aan de telefoon.

checken van de uitgaande goederen. Ik ontving een trainingsjackje zonder naamsbedrukking, terwijl ik 10 werkdagen moest wachten op het bedrukken...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

betere communicatie, vooraf was niet medegedeeld dat pakket die dag bezorgd zou worden. Gezien omvang pakket zou dit wel handig zijn geweest.

Pluspunten

Prijs! Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, prima product!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Prima service en snel geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke site, correcte levering

Pluspunten

Denken goed mee.

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Correcte prijs Groot aanbod

Op de site wordt melding gemaakt dat het artikel de volgende dag bezorgd wordt. 2X bestelling geplaatst bij deze shop, maar telkens verstreek er meer dan 24u alvorens het artikel werd verpakt. Schep dus aub geen valse verwachtingen op de site.

Pluspunten

Pluspunten

Zoals altijd weer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk ruime keuze. Snel geleverd.

Wijze van retour irritant. Waarom DHL parcelshop? Ik moet eerder weg van mijn werk, om op tijd bij de vage sigarenboer te zijn die om half 5 dichtgaat om het pakket af te geven. Tegenwoordig kan het zo makkelijk met retourlabels en afgeven bij post nl punten die in vrijwel iedere supermarkt zitten. We kopen voor 200 euro schoenen. Als je dan zo graag met DHL wil werken laat het dan gewoon afhalen. Dit zijn redenen om volgende keer bij andere webshops te bestellen.

Pluspunten

Makkelijk en snelle bestelling/ levering, prima producten, blij kind.

Had wat issues met ideal betaling. Maar is niet te zeggen of dat aan korfbalshop lag. Wel van belang om te weten, wanneer het vaker voorkomt kan het nader onderzocht worden.

Pluspunten

Snelle levering, schoenen helaas te klein. Daarna snelle omruil. Top

Pluspunten

Snel geleverd, prima winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Communiceren als iets vertraging oploopt, nu moest ik er zelf om vragen.

Pluspunten

Ik had 2 paar zaalschoenen (Asics) en een paar sokken besteld. In bestelproces was aangeven dat de sokken niet op voorraad waren en tussen 5-10 werkdagen geleverd zouden worden. Alles zou wel ineens verzonden worden. 2 dagen na besteld te hebben, had ik alles al in huis. Super!

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

A proposito di Passa Sports

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire