Fijn.

Gewenste producten keurig geleverd.

Veel keus, snel verzonden!

Fijn dat de producten snel worden verzonden, minder fijn dat je alles vooruit moet betalen en een terugbetaling tot een week kan duren. Voor dure schoenen, waarvan je bijvoorbeeld meerdere maten wil bestellen om te passen, loop het bedrag snel op. Verder helemaal tevreden!

Mizuno schoenen gekocht

Ik geniet van de nieuwe volleybalschoenen die ik via Volleybalshop heb gekocht.

Great products and service!

Great delivery options and fast processing of orders.

Heel Goed!

Heel Goed!

Hele vlotte levering, leuke aanbiedingen, onze kleindochter is er heel blij mee!

Top service en snelle levering

Mijn volleybalschoenen rond 21.00 uur besteld en de volgende middag al geleverd. Echt super!

Goede spullen en snel geleverd top

Snelle levering en mooi materiaal

Ik vond het een zeer goede keuze om hier te bestellen. Alleen jammer van het hoge bedrag dat je nodig hebt om de verzendkosten te vermijden.

Ruime keuze maar een winkel zou handig zijn

De Volleybalshop heeft een ruime keuze aan schoenen en andere benodigdheden. Het passen in een fysieke winkel blijft echter voorkeur houden. Helaas leven we in een tijd dat dit niet meer zo vaak voorkomt. De bestelde schoenen waren smaller dan verwacht en dan kost het je geld om ze terug te sturen. Overigens na een week is pakket nog steeds niet bezorg bij Passa Sports maar dat heeft meer met DHL te maken. Maar toch frusterend. Daarom geen vervolg bestelling meer gedaan maar uitgeweken naar een andere shop met mogelijkheid de schoenen in een fysieke winkel te laten bezorgen en te passen.

Fijne artikelen!

Vlot geleverd, betaalbaar en in gebruik heel functioneel en comfortabel.

Super fijne schoenen

Super fijne schoenen en een goede klantenservice! Vorige schoenen waren binnen de garantie kapot gegaan. Hiervoor heb ik keurig mijn geld terug gekregen en nieuwe schoenen van kunnen kopen. Heel blij mee!!!

Snel afleveren na bestelling

Super qualiteit, mooie producten so als verwacht

mooie site leuke prijs

makkelijk en snel besteld beste prijs online

Supersnelle levering

De bestelde artikelen werden volgens afspraak supersnel geleverd.

Veel keus en top service

Website zeer uitgebreid voorzien van prima zoeksleutel. Levering snel en correct.

Snel ontvangen, DHL deed lang over het retourneren maar kon makkelijk contact leggen met volleybalshop.nl waarna ik vrij snel een reactie kreeg - en alles is prima verlopen

Zeker een aanrader

Wat een super snelle levering! Eerlijk is eerlijk er stond dat mijn levering de volgende dag geleverd zou worden, maar ik dacht ja vast wel. Maar ik kreeg inderdaad de volgende dag binnen! Zeker een aanrader en van mijn een 10

Vlot

Snel duidelijk eenvoudig

Goede webwinkel!

Goede service Goede kwaliteit Snelle levering TOP

Prima service en snelle levering

snelle levering en goede producten

het was precies wat ze op de website lieten zien. Ik had mijn bestelling binnen 24 uur.

Goede service, snelle levering

Mooi product, goed geprijsd en snel geleverd

Super blij met mijn sportschoenen

Snelle levering Perfecte maat

Keurig op tijd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

info@sportshop.com

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over Passa Sports