Prima service en snelle levering

snelle levering en goede producten

het was precies wat ze op de website lieten zien. Ik had mijn bestelling binnen 24 uur.

Goede service, snelle levering

Mooi product, goed geprijsd en snel geleverd

Super blij met mijn sportschoenen

Snelle levering Perfecte maat

Keurig op tijd

Zoals verwacht, geweldig!

Mijn bestelling was snel binnen, het product valt in de smaak, zoals altijd en ik zal hier zeker vaker bestellen!

Op tijd, zonder problemen!

Ben al jaren klant en altijd wordt er op tijd geleverd zonder problemen. Echt top!

Snel en netjes!

Altijd snel verstuurd en fijne service!

good service and fast delivery

I got the product I expected, I received in one day and with cheaper price than what I found in real stores

Soepel en duidelijke communicatie

Niks op aan te merken. Het bestellen ging makkelijk en een terugkoppeling kreeg ik ook snel. Ik heb mijn volleybal schoenen 2 dagen later binnen gekregen. Dit gehele process verliep dan ook snel, duidelijk en er was goede communicatie! Zeker een aanrader :)

Snelle levering mooi product!!

Mooi broekje, voor een mooie prijs! Super snel geleverd

Goede producten, snelle levering

Ik zou er de volgende keer weer mijn spullen bestellen

Fijn besteld en morgen geleverd.

Veel keuze en vlotte levering

Kwaliteit. goede terug stuur service geld optijd terug super.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Verschillende accessoires gekocht voor een goede prijs. Alles netjes en binnen gestelde tijd ontvangen.

Tevreden!

Vollebalchoenen van goede kwaliteit, snelle levering binnen 24 uur. Ik ben zo tevreden

Levering

Super duidelijke website en geweldige service! Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is super snel. De volgende dag al in huis. Zeker een aanrader!

Hele snelle levering

Keurige prijs en hele snelle levering

snel geregeld

Webshop overzichtelijk en het bestelde was lekker snel in huis.

Heb het product nog niet ontvangen

De levering laat lang op zich wachten

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Geweldig! Super geregeld!

Ik heb 2 paar schoenen besteld en dus het paar wat te klein is, retour gestuurd. Bij DHL weer problemen (wat is dat toch een kl... organisatie), maar Volleybalshop.nl wat super goed bereikbaar via WhatsApp (echt heel fijn, direct contact en super snel!!!) en de medewerk(st)er heeft direct alles in orde gemaakt, geen gezeur! Zij gaan het verder oplossen met DHL en ik heb mijn geld al terug. Dat is nog eens services, zie je niet vaak! Chapeau! Nogmaals dankjewel. Namens Nova, Marcel

Blij met mijn aankopen

Al onze volleybal spullen bestellen we bij deze winkel, altijd naar tevredenheid

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over Passa Sports