Filtre

Snel en goed

Zeer snel binnen. En gewoon goed

Ervaring

Zeer goede ervaring, doe zo verder

weer top!

Bestelling was gelijk volgende dag in huis. alles netjes en top in orde.

Snelle levering je krijgt wat je besteld

Goede artikelen voor een scherpe prijs

Snel geleverd, product in orde.

Snel geleverd.

Snel en simpel besteld en op tijd bezorgd.

Goede schoenen nu nog goed volleyballen….

Netjes

Op de dag bezorgd wat ze beloofde. Netjes alles verpakt. Schoenen zitten goed. Heel blij mee!

Snelle,perfecte service!

Heel handige site om te bestellen,super snelle levering,kwalitatief materiaal!

Goeie prijs en snel geleverd

Mooie shirts voor een prima prijs. Zondag besteld en maandag ontvangen.

Snelle en goede levering

S avonds besteld en de volgende ochtend was mijn bestelling er al. De producten waren goed verpakt en zagen er goed uit.

Prima artikel

Volgens bestelling geregeld

top

snelle levering, net verpakt, goede kwaliteit en top dat er een retoursticker bij zit!!

Fijne service, snelle verzending

Fijne service en snelle verzending!

Top kreeg precies wat ik had besteld met sneller levering

Bezorging kwam goed op tijd, product in goede staat binnen gekregen. Zou de website zeker aanraden

Supersnelle bezorging

Vlotte levering en schoenen zoals omschreven! Top! Meerderen besteld voor keuze. Nu nog even kijken hoe de retour verwerkt wordt maar ik denk dat dat ook vlot gaat. Groet Jil

snelle en correcte levering

Prima. Achetraf betalen is ook fijn.

prima service!

zeer snelle correcte levering

Snelle levering, mooi product

De bestelling werd snel in goede orde ontvangen, ook retourservice is duidelijk uitgelegd. Blij met de schoenen en knie beschermers!

Snel verzonden, volgende dag al in huis. En goed product

vlotte aankoop

vlotte levering duidelijke website eenvoudige bestelling

Veel keus aansluiten op clubkleuren

Genoeg keuze in verschillende modellen

Keurig op tijd en voldoet aan de verwachtingen

Keurig op tijd en voldoet aan de verwachtingen

Voldoende keuze, redelijke prijs en snel geleverd

Er is voldoende keus in sportschoenen mijn maat. Andere maten wat minder. Een dag eerder geleverd dan aangekondigd.

Snelle levering van mijn bestelling en die schoenen...wow...super fijne pasvorm...duimpje

Kniebeschermers

Na een aantal keer dragen helaas al stuk. Netjes terugbetaald en nieuwe besteld. Tot nu toe tevreden.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH