Filtre

Zeer tevreden over service en kwaliteit Snelle levering

Voor 22:00 besteld is niet de volgende dag in huis

Wacht nu al bijna een week op m’n pakket

Goede prijskwaliteit verhouding en snel geleverde zaalschoenen van asics.

Prettige website t/m het bestelproces. Duidelijke omschrijving van de Asics zaalschoenen. Snel en goed geleverd.

Snelle nette levering

Niks op aan te merken

Betrouwbare winkel met snelle en accurate levering

Op 29 november nog snel een extra Sinterklaas cadeau gehaald en ondanks de drukte toch 30 november al binnen, op het afgesproken tijdslot.

Zeer snelle en correcte levering van materialen die volledig voldoen aan de verwachtingen!!!

levering top : zelfs in België geleverd de dag na de bestelling! correcte manier van werken artikelen voldoen aan de verwachting zoals ze voorgesteld worden op de site.

Nog steeds niet binnen gekregen?

verder ook niets meer van gehoord. Normaal gesproken is de levering wel goed

Ik had niks ontvagne en moest zelf bellen om te horen dat het niet goed verstuurd was

Ik heb voor de sint een leuk kadootje besteld maar er bleek niets te gebeuren. Zelf gebeld en toen te horen gekregen dat het pakket blijkbaar niet goed verstuurd was en omdat het terugkwam dachten ze dat ik het niet wilde???? Anyway, na dat telefoontje is het alsnog opgestuurd en kwam het de volgende dag toch aan.

Good

My daughter really enjoys to attend the volleyball class

Tevreden

Snelle levering. Goed verpakt. Degelijke kwaliteit.

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Slechte communicatie

Ik heb het hele pakket niet ontvangen en er staat al 5 dagen een mail uit naar jullie . Nog geen reactie

Fijne webshop

Voor al je volleybal spullen. Snelle levering

Snelle levering!!

Fast and precise

Good proices and fast delivery

prima levering, snel en precies goede product

prima levering, snel en precies goede product, geen klachten

Niks ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald maar niets ontvangen. Contact met klantenservice maar geen bericht terug.

Top schoenen

Ik gebruik ze voor het badminton. Heerlijke schoenen. En prima levering. En een mooie prijs

Snelle service en goede kwaliteit

Niet mijn eerste keer dat ik hier bestel. Er is een breed assortiment volleybalspullen. Ik koop zelf altijd mijn Mizuno volleybalschoenen bij volleybalshop.nl. Goede kwaliteit: een aanrader!

Doen wat er verwacht wordt. Sneller levering, goede prijzen.

Doen wat er verwacht wordt. Sneller levering, goede prijzen.

Prima site en snelle levering. Nog nooit problemen gehad

Duidelijk en snel

De site vind ik persoonlijk zeer overzichtelijk en er zijn duidelijke zoekopties/filters. Afhandeling qua winkelmandje -> betaling verliep zeer snel en vlekkeloos. Ondanks de Black Friday toch alles nog snel in huis.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijzen voor merkproducten met een goede kwaliteit. Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Dramatisch

Woensdag iets besteld dat de volgende dag binnen zou zijn. Het is nu al dinsdag en heb helemaal niks meer gehoord. Wat een drama.

Snelle bezorging

Het bezorgen ging erg snel

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH