Slechte service

Altijd tevreden geweest over volleybalshop… maar de laatste bestelling was een absolute domper. Krijg je via whatsapp een bevestiging dat je bestelling wordt aangepast ivm per abuis bestellen van de verkeerde maat … Vervolgens krijg je je bestelling, en blijkt bestelling niet aangepast te zijn! Vervolgens 0 reactie om fout te herstellen… en ik zit met product in huis dat niet past!! Ronduit slecht!!!

Snelle bezorging en prima volleybal schoenen

Snelle bezorging en goede prijs.

Snel geleverd, prima nazorg.

Ik heb nog steeds niets ontvangen en heb geen idee waar het pakket is.

Mijn pakket zou volgens DHL zijn aangeboden maar dat is niet zo, wij waren thuis. Het pakket zou vervolgens direct retour zijn gestuurd naar de verzender. Sindsdien is het voor mij een raadsel waar het pakket is. Geen reactie op mail gehad.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site. Product was snel binnen en voldoet aan eisen. Top kwaliteit.

Geen pakketje ontvangen

Ik heb woensdag hier een pakketje besteld het is nu maandag en nog steeds niks binnen. Met ordernummer 521101080064 , ik wacht al 5 dagen op mijn pakketje die donderdag binnen zou komen.

Top zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle verzending met top kwaliteit!

Groot assortiment met mooie, functionele en goede kwaliteit volleybal kleding.

Very efficient, very reliable

Will always take the opportunity to purchase through Volleyballshop.nl when I'm in the EU. A great service for all things volleyball. A very easy process to order volleyball gear online. Delivery is efficient and the goods have always arrived as described and advertised on the website. It's always a positive experience to use Volleyballshop.nl.

Snelle levering en super fijne kniebeschermers

Snelle levering, goede service

De dag nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik een mail waarin werd aangegeven dat mijn bestelling een kleine vertraging had opgelopen. Om dat goed te maken hebben ze er voor gezorgd dat het met de avond zending mee ging. Top service

Pakket niet ontvangen

Ik krijg zelfs geen reactie op mijn email. Ik heb mijn pakket niet ontvangen!

Het komt te laat

Er waren te wenig producten opties.

2x kniebeschermers gekocht voor tienerzoon- en dochter. Mizuno Open Back Knee Pad Maat: M Mizuno VS-1 Knee Pad Maat: M Beide zaten perfect. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfect

Website werkt fijn. Snelle en goede levering en de producten zijn van hoge kwaliteit.

Super goede en snelle reactie.

Het was alleen jammer dat op een binnenzool, een smerige voetafdruk zat.

Volgens verwachting

Overzichtelijke website, snelle levering en artikel conform informatie. Fijn om te shoppen bij een winkel met verstand van zaken.

Diverse keren besteld bij jullie altijd netjes en snel bezorgd

Ruim assortiment, overzichtelijk aangeboden, vlot bezorgd!

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste ervaring met volleybalshop.nl. Wat you see is wat you get! Maakt een betrouwbare indruk. Ruime keuze, de gezochte producten zijn makkelijk te vinden. Vlot bezorgd, volgens belofte. Ook het retourneren ging zoals beloofd op de website. Shop er de volgende x weer....

Goed!

also good!

Goede uitleg bij vragen en vlot,

Waardoor uiteindelijk meteen juiste maat kniebeschermers gekocht

Super schoenen en netjes volgens afspraak alles verlopen

Fijne site gericht op volleybal, scherpe prijzen en netjes geleverd

Komen afspraken na. Producten in goede staat ontvangen.

Prima ervaringen met Volleybalshop.nl

Tevreden