Product nog niet ontvangen

Inmiddels een week onderweg maar nog niets ontvangen. DHL is waardeloos

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snelle levering, prima producten.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mn bestelling tot op heden nog niet ontvangen ook als is het op voorraad.

Snelle levering en goede producten!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe volleybalkleding! Snelle levering en mooie kwaliteit.

Niks ontvangen…..

Verschrikkelijk

Toppie!

Goeie schoenen en super snelle levering, dankjewel :)

Goede prijs

Duidelijke site, scherpe prijs, snelle levering , goedecommunicatie

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Snelle en goede bezorging, ik ben tevreden.

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Super1

Correct en snel

Delivery is a joke

I have tried for more than a month to get my shoes delivered, shoes that were meant to arrive 2 days after i ordered them. All kinds of complications and problems prevented them from ever arriving to the destination. It was an immense waste of time, totally not worth it.

• Would you recommend us? No

Prima webshop Helaas waren de schoenen te klein maar ze konden zonder probleem retour. Tot de volgende keer.

Woensdag besteld donderdag op de deurmat, super

Prima, snel

Artikel besteld en snel ontvangen

Snel en goed geleverd

Makkelijke website

Goede prijs en snelle verzending

Helemaal goed, blij mee

Artikel zoek en geen snelle oplossing

Sleeves besteld, na een aantal dagen nog geen verzendbevestiging. Na mail kreeg ik bericht dat het artikel niet bij DHL is aangekomen. Ze wilden een nieuwe order maken, maar het artikel was niet meer aanwezig. En daarna blijft het stil...

goede en snelle levering

Schoenen ontvangen

Schoenen ontvangen en bevallen prima.. Bedankt voor de goede hulp van diegene die ik aan de telefoon had en mij zo goed geholpen heeft.

Groot assortiment, duidelijke site, snelle bezorging!

Uitmuntend!

Service, betrouwbaar en kwaliteit

Zolang als ik bestel bij Volleybal shop, zo lang krijg ik al het product wat ik wil. Netjes op tijd en met retourservice voor als het een keer niet past ofzo. Heel blij mee.

Snelle levering en goed assortiment schoenen

Ik heb mijn schoenen binnen een dag verkregen en ook was het aanbod van de schoenen bijna alleen bij volleybalshop te vinden.

TOP

Keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH