Goed aanbod, af en toe wat hoog geprijsd

Goede ervaring, nog nooit problemen mee gehad

Spullen goed- leverbelofte niet nagekomen

We hebben donderdag om 20.30 besteld, zaterdag om 16.00 konden we t ophalen bij een DHL punt. Dit vind ik heel erg vervelend. Het maakte me boos. Zet dan de belofte uit!! De belofte is voor 22.00 besteld de volgende dag in huis. Het ligt ook niet alleen aan DHL want dd order was ook pas op vrijdag verwerkt.

Compleet assortiment en snelle levering

Volleybalshop heeft een compleet assortiment met mooie schoenen en ze leveren snel.

Juiste spullen en snel geleverd.

Genoeg keuze in schoenen. Supersnel thuis geleverd en eenvoudig retour toen ze te klein bleken. Fijn dat jullie aangeven dat de route wat langer duurt. Weet je waar je aan toe bent.

Super snelle levering

Dik tevreden !!

Vaak goed, maar nu een teleurstellende ervaring

Kreeg de damesvariant opgestuurd van de schoen, dus de maat was verkeerd. Nu wilde ik een andere maat, maar die schoen was al weg. Andere kleur kon wel, maar dan moest ik retour en dan nieuwe bestellen. Hoezo geen mea culpa en die sturen, deze retour. Maar de rompslomp van retour en nieuwe bestellen. Gedoetje, verder prima shop. Snelle klantenservice.

Snel en goed!

Goede schoen en snelle levering

Super tevreden! Alles altijd de volgende dag in huis

Scherpe prijzen, veel keus. En ruime voorraad

Hele fijne trui

Hele fijne trui

Prima kniebeschermers

Prima kniebeschermers en snel bezorgd.

Slecht

Slecht

Snelle en juiste levering van bestelde artikel

Ik overweeg zeker een volgende bestelling bij de Volleybal webshop te plaatsen

Goede schoenen, snelle service en handige sitw

Mijn nieuwe schoenen zitten zoals omschreven en bevallen goed. De levering was snel, zoals ook aangegeven op de site.

top livraison rapide - nickel

livré en 48h et livraison toujours impeccable idem pour le suivi du colis

Ga ik voor de hele team bestellen

Zeer goede service

Vandaag besteld morgen in huis! Duidelijke site en al met al de goedkoopste

Niet tevreden.

Seven dagen geleden bestelling verplaatst, nog steeds niets ontvangen.

niet echt tevreden

Had schoenen besteld,deze waren te klein. Deze gelijk dezelfde dag terug gestuurd. Dit was op 10 februari. Maar nog steeds is het geld niet terug gestort.

Snelle levertijd en goede kwaliteit!

Alleen het product retour gestuurd omdat de maat niet passend was.

Overzichtelijke webshop, goede prijs, snel geleverd

prima levering

Snel, betrouwbaar en concurrerend. Prima!!

Snelle levering, goed product

Mijn zoon zocht stoere volleybal schoenen en vond ze hier. Na bestelling snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.

Snelle service, schoenen netjes verpakt

De bestelling is makkelijk te plaatsen. Een ontvangstbevestiging direct in de mail en je wordt op de hoogte gehouden over het verzenden en ontvangen van je pakket. Schoenen zijn netjes verpakt in een ruimte doos. De retour sticker direct meegeleverd. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer een bestelling plaatsen!

Top kwaliteit

Mooie sportschoenen voor een prima prijs

Proces was makkelijk. Verzending was prima naar behoren. Mooie aanbieding qua prijs. Eventuele verbeterpunten om naar vijf sterren te gaan: - Het was even zoeken naar de retourvoorwaarden mochten de schoenen niet passen - Redelijk wat schoenen hadden wisselende voorraad. Het was even zoeken naar een mooie schoen die wél op voorraad was. Daar is idd een filter voor in de webshop gemaakt, maar alsnog. - Bij een bedrag van 65,- verwacht je eigenlijk nét geen verzendkosten meer. Maar is geen schande. - Mijn schoen bevat een productiefout, maar deze was niet heftig genoeg om hem voor te retourneren. Toch wel een beetje jammer.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH