Snelle levering, scherpe prijzen

Fijne overzichtelijke webshop. Aanbiedingen zijn scherp. Bestelling dat later al geleverd.

Voldeed aan mijn verwachting

Ik beveel nooit een product, dienst, instituut of wat dan ook aan.

Beste service

Juiste product en optijd geleverd.

Top dingen, would recommend

Ik heb vaak andere armsleeves gehad, maar die waren vaak te los. Na een keer opslaan zakten ze alweer tot mn pols. Deze zijn geweldig, ze zakken maar weinig af. Ik was bang dat ik te grote had gehaald, want ik heb de L-XL variant gehaald, maar ook dezen zitten gewoon goed.

Prima op tijd geleverd altijd

Na meerdere bestellingen is tot nu toe mijn conclusie: prima! Veel volleybal artikelen, prijs oké en levering prima op tijd.

Fast and well-priced!

Great price, lower than any other place I searched and the order came earlier than the expected delivery date!

Uitstekende service

Mijn eerste paar was te klein, retour verzonden en keurig mijn geld terug gekregen. Nadien tweede paar besteld, terug de volgende dag geleverd.

Ben blij

Ik ben blij met korte broekjes!!! En alleen kniebeschermers vond ik te groot heb terug gestuurd.

dochter blij

dochter heel blij met haar volleybalschoenen

Top schoen!

De eerste trainingen moest ik eerst wennen aan de vorm van de zool. Maar nu kan ik de schoen alleen maar aanbevelen. Goede demping, afrolling tijden het springen. Top.

Fast, efficient, legitimate

Die Lieferung des Pakets war schnell und präzise All of the products were in perfect condition

Duidelijk, snel geleverd en mooi prijs

Zeer betrouwbaar

Snel en goed geregeld

Goede aanbiedingen/prijs - goed assortiment

Onlangs weer nieuw volleybalschoenen besteld bij Volleybalshop.nl Ruime keuze qua assortiment, scherpe prijzen en vaak mooie acties en aanbiedingen. Levering ook snel zoals verwacht!

Mooie sport rugtas

Mooie sport rugtas voor onze zoon voor het voetballen.

Super snelle goede service

Schoen bestelt einde zondagmiddag. Maandag begin middag al binnen. Nice! Aanrader dus!

Vlotte levering en mooie producten

Mooie schoenen, bestelling zag er top uit.

Goede en correcte bezorging

Schoenen waren vrij snel en correct bezorgd.

Veel keus,vlotte levering

Veel keuze, maar zou graag reviews zien om beetje idee te hebben hoe de pasvorm en lengte valt, Of meer foto's met een model.

Snel en prima geleverd

Snel en goed geleverd. Ook voor een mooie prijs

Product makkelijk en snel kunnen vind met behulp van filter. Afreken verliep soepel, alleen redelijk hoge verzendkosten.

matig

had een vel roze shirt besteld. schrijnt erg door en is veel kleiner als normaal. ik heb een grotere borst en draag normaal M. ik had en XL besteld en zit nogsteeds te strak

De knielappen passen als gegoten. Op 2 dagen waren deze afgeleverd in het postpunt in België. Eerste maal dat ik bij jullie besteld had, voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit

De kleding is naar onze mening van goede kwaliteit. Vervelende is dat je soms 10 items moet bekijken en erachterkomen dat ze er niet in je maat meer zijn.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH