Fantastisch!

Alles wat een échte volleyballer moet hebben en zoet, onder 1 dak!

Goede kwaliteit sportkleding en keurig bezorgd!

de site was duidelijk

Bezorging geen alternatieven

De bezorging heeft een eigen mening, niet kunnen ontvangen, DHL heeft zelf terug gestuurd, zit nu al een week op enige reactie te wachten....zeer teleurstellend. Vertrouw erop dat het goed komt....veel werk van, jammer, niet nodig.

Snelle levering en onze dochter is erg blij met de volleybal.

Snelle levering, alles in orde. 10/10

Snelle service binnen 24 uur geleverd.

Mooie volleybal schoenen, voor scherpe prijs en snelle levering was noodzakelijk en is gelukt!

Prima levering, mooie spullen

Blij met mn knielappen en trainingskleding, goede en snelle levering.

Good quality, quick delivery

Good quality, quick delivery, good description on the website, just what I needed, thank you!

Betrouwbaar en goede service.

Fijne online store. Ideaal voor mij.

Een stille kracht!

Waar andere "shops" heel veel reclame en uitschreeuwen dat je vooral meer moet kopen...is de volleybalshop.nl een wat rustiger type die doet wat het zegt. Leveringen binnen één dag, zonder zichzelf/haarzelf op de borst te kloppen.

Product niet ontvangen

Na 2 keer bellen dat mijn pakket niet is ontvangen. Moet ik wachten op antwoord wat enkele dagen duurt. Bij de eerste keer melden werd er gezegd dat het bij de volgende melding opgelost zou worden. Dus in afwachting van een antwoord/oplossing

Fijne ervaring

Mooie leuke fijne artikelen en wat ik voor me zoon besteld had het past erg goed en hij vond het erg leuk

TOP

Het is vandaag bestellen en inderdaad ook de volgende dag in huis. Alles was ik tot op heden besteld heb is goed. Alles past, van goeie kwaliteit.

Schoenen snel bezorgd maar na retour lang wachten op restitutie zonder bericht

Schoenen werden twee dagen later bezorgd maar helaas niet het goede model voor ons. Direct de volgende dag weer afgegeven bij een DHL servicepunt. De woensdag erop, week later, zag ik dat ze ontvangen waren bij Passa sports. Nu, inmiddels weer vijf dagen verder geen bericht dat de schoenen ontvangen zijn en wanneer het betaalde bedrag terug gestort wordt. Communicatie kan beter.

Irritante reviewverzoeken

Klaar met al die reviewverzoeken. Ook nog geen afmeldlink

Beschadigd product

Beschadigd product ontvangen

Fijne webshop, snelle levering

Een fijne gemakkelijke webshop, duidelijke foto's, snelle levering. En leuke aanbiedingen.

Top, super 21:59 besteld volgende dag in huis

Snel en goed! Prijs kwaliteit uitstekend!

Service goed product valt klein

De volleybalschoenen van Mizuno vallen klein voor mijn dochter

Excellent

This is my third order by this website. It's very simple, prices are reasonable, products are as the descriptions and the sending is really fast. I really recommend it!

Prima en nogmaals prima service

Prima en nogmaals prima service