Super tevreden! Alles altijd de volgende dag in huis

Scherpe prijzen, veel keus. En ruime voorraad

Hele fijne trui

Hele fijne trui

Prima kniebeschermers

Prima kniebeschermers en snel bezorgd.

Slecht

Slecht

Snelle en juiste levering van bestelde artikel

Ik overweeg zeker een volgende bestelling bij de Volleybal webshop te plaatsen

Goede schoenen, snelle service en handige sitw

Mijn nieuwe schoenen zitten zoals omschreven en bevallen goed. De levering was snel, zoals ook aangegeven op de site.

top livraison rapide - nickel

livré en 48h et livraison toujours impeccable idem pour le suivi du colis

Ga ik voor de hele team bestellen

Zeer goede service

Vandaag besteld morgen in huis! Duidelijke site en al met al de goedkoopste

Niet tevreden.

Seven dagen geleden bestelling verplaatst, nog steeds niets ontvangen.

niet echt tevreden

Had schoenen besteld,deze waren te klein. Deze gelijk dezelfde dag terug gestuurd. Dit was op 10 februari. Maar nog steeds is het geld niet terug gestort.

Snelle levertijd en goede kwaliteit!

Alleen het product retour gestuurd omdat de maat niet passend was.

Overzichtelijke webshop, goede prijs, snel geleverd

prima levering

Snel, betrouwbaar en concurrerend. Prima!!

Snelle levering, goed product

Mijn zoon zocht stoere volleybal schoenen en vond ze hier. Na bestelling snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.

Snelle service, schoenen netjes verpakt

De bestelling is makkelijk te plaatsen. Een ontvangstbevestiging direct in de mail en je wordt op de hoogte gehouden over het verzenden en ontvangen van je pakket. Schoenen zijn netjes verpakt in een ruimte doos. De retour sticker direct meegeleverd. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer een bestelling plaatsen!

Top kwaliteit

Mooie sportschoenen voor een prima prijs

Proces was makkelijk. Verzending was prima naar behoren. Mooie aanbieding qua prijs. Eventuele verbeterpunten om naar vijf sterren te gaan: - Het was even zoeken naar de retourvoorwaarden mochten de schoenen niet passen - Redelijk wat schoenen hadden wisselende voorraad. Het was even zoeken naar een mooie schoen die wél op voorraad was. Daar is idd een filter voor in de webshop gemaakt, maar alsnog. - Bij een bedrag van 65,- verwacht je eigenlijk nét geen verzendkosten meer. Maar is geen schande. - Mijn schoen bevat een productiefout, maar deze was niet heftig genoeg om hem voor te retourneren. Toch wel een beetje jammer.

Snel en goed

Zeer snel binnen. En gewoon goed

Ervaring

Zeer goede ervaring, doe zo verder

weer top!

Bestelling was gelijk volgende dag in huis. alles netjes en top in orde.

Snelle levering je krijgt wat je besteld

Goede artikelen voor een scherpe prijs

Snel geleverd, product in orde.

Snel geleverd.

Snel en simpel besteld en op tijd bezorgd.

Goede schoenen nu nog goed volleyballen….

Netjes

Op de dag bezorgd wat ze beloofde. Netjes alles verpakt. Schoenen zitten goed. Heel blij mee!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over Passa Sports