Prima prijzen en erg goede service (die je bijna niet nodig hebt)

Prijzen zijn goed, levering is vlot en zonder zorgen. Bij mijn vorige bestelling, of eigenlijk: retourzending, was een klein foutje gemaakt. Kan natuurlijk altijd gebeuren, op zo'n moment merk je met wat voor bedrijf je te maken hebt. Een kort telefoontje later had ik de belofte dat het "vandaag nog" uitgezocht ging worden en diezelfde dag kreeg ik inderdaad mail dat het opgelost werd. Helemaal super.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Heel netjes

Hele mooie site leuk dat er veel dingen in sale waren

Prima product,

Kniebeschermers gekocht. Merk / type waren al bekend dus naar verwachting. Levering was wel 1 dag later, hier is de vraag of dit de fout is /was van vervoerder of winkel.

Snelle levering en goede producten

Ik heb hier al een aantal keer een bestellingn geplaatst. Altijd zijn ze snel met bezorgen en de producten zijn altijd super snel. Erg fijn en deker een aanrader.

Snelle levering, goede kwaliteit Misuno schoenen

Ik bestel mijn volleybal schoenen altijd bij volleybalshop.nl omdat ze bij mijn platteland sportwinkel geen Misuno verkopen. De levering gaat altijd heel snel en omdat ik weet welke maat ik heb passen de schoenen ook altijd prima.

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Zeer snel, duidelijk en betrouwbaar.

Snelle en correcte levering.

Scherpe prijs, goeie service

Duidelijke communicatie enorm aanbod aan sterke prijzen en snelle levering

Snel bezorgd en goede kwaliteit kleding.

Super service!!

Snelle levering. Topproduct!

Prima service, snelle levering

Oke

Correcte levering, naar België 2 dagen , dus prima

mijn eerste kennismaking, prima

Kwaliteit met perfecte timing

Telkens opnieuw mooie kwaliteit en op de gegeven datum geleverd. Dit volleybalgezin in zeer tevreden

Goede schoenen en snel bezorgd

Makkelijk om goede volleybalschoenen te kiezen. Ze waren ook de volgende dag netjes binnen.

Vlotte levering

Prachtige schoenen gevonden!

Service oké

Prima schoen, snelle verzending

Goed geleverd, maar 1 dag later dan bedoeld.

N.v.t.

Nog niets geleverd

Mijn bestelling is nog niet verstuurd

Goeie prijs en Snelle levering

Een goeie aanbieding van de laatste maten en deze was toevallig nog mijn maat. Snelle levering na de bestelling. In prima staat geleverd en past goed. Nog niet met sporten zelf kunnen testen maar hopelijk gaat dat ook goed komen.

Juiste en op tijd geleverde bestelling. Grtj Herman

Alles ok met de bestelling.

Slechte info op site

Ik bestelde Nike dri fit elite uv sleeve voor mijn dochter als kerstcadeau. Op de site staat niet vermeld dat dit voor basketbal is en dat dit gaat om 1 sleeve. Normaal gesproken worden sleeves per paar verkocht. Wij hebben dus 1 sleeve waar we niets mee kunnen. Daarenboven is de retour tijd slecht ls 14 dagen.

Goede en snelle levering, juiste product

Goede productomschrijving, snelle levering

Goed, schoenen helaas een te lage wreef. Maar ja, Griekse voeten….

Snelle levering, product zoals omschreven.

Ik heb 2x volleybalschoenen besteld, de eerste zending is retour gezonden (schoenen net te klein). Daar wacht ik nog op een terugbetaling. 2de bestelling ook snel geleverd, deze waren goed.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over Passa Sports