Filter

Kwaliteit minder, prijs hoger

Ik heb nog oude GI&DI broekjes en je voelt gewoon dat de kwaliteit naar beneden is terwijl je wel veel meer betaalt als vroeger voor zulke broekjes. Vind ik erg jammer. Ik ga eens kijken hoelang deze het volhouden met het volleyballen. Over het algemeen zitten ze wel lekker.

In de avond besteld en de volgende ochtend in huis.

Snelle levering en mooie sportschoenen.

Maat klopt met de voet meting (tabel). Super handig.

Snelle levering - prima product

De bestelling verliep heel vlot, de kwaliteit van het product is prima. Heel tevreden!

Wat hun leveren is top sport

Snel,netjes en een gebruiksvriendelijke site topsport

Goed breed aanbod van volleybal benodigdheden

Bekende volleybal/sport merken, waardoor gemakkelijk een keuze te maken ook zonder te passen. Breed aanbod, met behulpzame reviews erbij. Snelle levering. De geleverde producten voldoen aan de verwachting.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over verzending en snelle levering . Goede kwaliteit en mooie kleurrijke sportshirts

Great price/ fast delivery

Good price on equipment. Fast overnight delivery

Hij is ontvangt. En erg prachtig ding..dank je wel..

Je bestelt bij de volleybalshop maar zij zijn niet altijd de verzender

Eerste pakket inderdaad vandaag besteld morgen in huis. 2de pakket was verzender Passa terwijl ik bij de volleybalshop heb besteld en pakketje is nog niet binnen. Omdat eerste pakket zo een succes was toch vertrouwt en nogmaals besteld helaas 3de pakket ook nog niet binnen.

Heel snel geleverd

Snelle levering en alles ontvangen zoals besteld. Topervaring

Prima, zoals het hoort. Bestelling geplaatst en netjes afgeleverd

Goed, snel en mooie aanbiedingen

Expérience parfaite!

Bons prix, envoi rapide, support parfait. Très bon shop!

Goede snelle levering en leuke prijs

Altijd blij :)

Ik ben altijd blij met de volleybalshop! Het assortiment is super breed; de keuze is reuze. De prijzen zijn goed en met de sales zijn ze al helemaal leuk. De verzending gaat super snel, heb het altijd binnen 2 dagen in huis, hoe groot of klein het pakket ook is. Ook fijn dat je achterf kan betalen. Al met al, een aanrader :)

Geen optie tot annuleren

Ik blijf het jammer vinden dat er geen optie is tot annuleren van een bestelling. Toen ik de mail ter bevestiging van mijn bestelling ontving, zag ik dat ik de verkeerde maat had aangeduid. Nergens kon ik nog annuleren. Ook al had ik onmiddellijk het contactformulier ingevuld, ik kon de bestelling niet meer ongedaan maken. Toen ik de bestelling dan wilde terug sturen, stond er foute retour informatie op de website... Jammer, veel over en weer gehakkel dat vermeden zou kunnen worden, denk ik. Eerste keer wel dat het minder vlot verliep!

Goede en snelle service en uitgebreid assortiment!

Goede en snelle service en uitgebreid assortiment

Broken ball

i ordered 2 balls, one of them is nor round and unable to play

Pakket is zoek

Gebruik geen Dhl!!! Dhl is pruts

Vlotte en overzichtelijke site. Contact met Whatsapp verloopt snel en vriendelijk.

Snel en netjes

Duidelijke site, goede producten

Ruime keus, korting, snelle levering

Nooit ontvangen

Mijn pakketje is zomaar terug gestuurd zonder reden. Er is nooit aangebeld, maar ze zijn wel langs mijn huis gereden. Ik heb geen mail ontvangen voor een uitleg, en toen ik klantenservice heb gemaild, hebben ze niet gereageerd.

Heb schoenen gekocht en zaten echt perfect!!!!

Heb schoenen gekocht en zaten echt perfect!!!!

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH