Filtre

Perfect product op het voorziene tijdstip geleverd.

Alles zoals afgesproken, 1 woord hiervoor: Perfect!!

Vlot en correct

Vlotte en correcte afhandeling

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering

De levering van de producten was zoals beloofd. De klantenservice met betrekking tot het retourneren van een artikel dat te klein was verliep zeer vlot.

Snelle levering , mooi shirtje

Dikke prima!

Beetje raar dat de gratis sokken bij het PostNL punt waren afgeleverd en de schoenen bij de buren, maar al met al prima service en correct tijdingen levering!

Bal snel geleverd

Ik had een Spalding basketbal besteld op vrijdag en zaterdag was hij binnen. 1 tip voor de verkoper, pomp de ballen niet te hard op als je ze verstuurd, voor deze bal is het niet fout gegaan (is geen ei geworden) maar het risico is kleiner als je de bal iets te zacht oppompt.

Goede levering

Snelle levering en goed product

Goede communicatie en Sneek verzonden

Goede service, en snelle verzending

Keurig geregeld en zeer snel!

Keurig geregeld!

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering en voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Snelle levering en uitstekende service!

Prima klantenservice. Producten had ik volgende dag in huis.

Levert goede kwaliteit en doet wat zij zeggen!

Kleding werd keurig volgens aangegeven datum en tijd geleverd.

Levertermijn

Een squashracket besteld, met de loze belofte "voor 22u besteld morgen in huis". 4 dagen later nog steeds niets ontvangen. Ik heb er geen probleem mee om iets langer te wachten, maar dan moet je dit ook ze meedelen. Het artikel was nochtans voorradig want mijn order was de avond zelf nog klaar voor verzending.

2x verzendkosten betalen.

De bal die ik bestelde was een maatje te klein. Voor het verzenden moest ik uiteraard betalen. Maar om hem terug te sturen moest ik ook nog 7,25 betalen. Meer dan 10 euro uitgegeven voor niks...

Op tijd aangekomen

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit-prijsverhouding

Korting als ik bij jullie zou bestellen

Ik zou graag willen weten hoeveel korting ik krijg als ik bij jullie meedere shoefresh (gaat zowel om de grote als de kleine) bestellen. Ik heb een email gestuurd en deze vraag bij opmerking gezet bij de bestelling.

Snel en goed geleverd

Heb het basketbal set gekocht voor mijn kleinzoon. Hij was er heel blij mee. Kwaliteit in eerste instantie goed en snelle levering

Voldoet perfect aan de verwachtingen

Prima en snelle service. Aanrader!

Sportshop.com is zeer goed maar Postnl heel slecht!

Ik ben zeer tevreden over Sportshop maar Postnl is schandalig slecht! Dus ik ben zeer ontevreden door Postnl! Postnl is zeer slecht! Dus door Postnl wordt alles verbrod, dat is zeer jammer voor Sportshop.com zelf.

Snelle levering en de fijne producten op voorraad, helemaal ok.

Snel en mooie prijzen

Op vrijdag besteld, zaterdagochtend in huis

Ruime keuze en snelle verzending. Helaas pasten de producten mij niet goed, maar het retourproces was simpel en snel geregeld.

Top service!

Netjes verpakt en reeds de volgende dag geleverd.

Pakket werd snel en netjes bezorgd!

Heel snel thuisbezorgd (dag na bestelling) en netjes ingepakt!

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH