Rapidez y buenos precios

Compré un palo de hockey que no encontraba en España, a buen precio y fácil método de compra , buena información del envío.

• ¿Nos recomendarías?

Goede prijs- kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Vlot en correct

Dit had ik niet verwacht

Wacht nog steeds op een bestelling , Lange broek bankzitter

Goede kwaliteit, snelle levering

Product goed verpakt, goede kwaliteit en dag erna al geleverd.

Levering op tijd en kwaliteit producten

Het is de tweede keer dat ik bestel via sportshop en kwaliteit van de producten is zijn pluspunt, zoals ook de snelle dienst om aan te leven. Ik raad het!!

het is gewoon perfect

makkelijke site, snelle levering

Vlot geleverd, scherpe prijs

Vlot geleverd , scherpe prijs

Fijne stof

Legging sluitte goed aan en het was een snelle levering!

Snelle en correcte levering

Altijd correcte en snelle levering

Super blij mee

Ik had net voor sluitingstijd gebeld. De dame die mij advies gaf nam uitgebreid de tijd, ookal mocht ze denk ik bijna naar huis. Goed doorgevraagd en een goed en eerlijk advies. Ze stelde ook niet direct het duurste voor, maar iets wat past bij iemand die net weer gaat beginnen met hardlopen. De hardloopschoenen werden snel geleverd en zitten heerlijk. Ook de bestelde sokken zijn erg fijn. Ik heb er al mee hardgelopen en heb geen blaren. dank jullie wel voor de goede service!

Loop vloeiend

Ik als klant ben erg tevreden hoe jullie werken . Alles naar wens !

De levering was perfect op tijd!

De levering was in feite nog eerder bij het afhaalpunt dan ik verwacht had. Met vriendelijke groet, Pieter Houtman

Snelle en duidelijke reactie. Goed geleverd

Goed advies

My son has very wide feet and finding hockey shoes for him is really difficult. I called sportshop and received very good advise. Thank you.

Sportbroek op voorraad en snel verzonden

Sportbroek op voorraad en snel verzonden

Bestelling op tijd geleverd zeer tevreden!

Tijdige levering en perfect product zoals omschreven werd

Goeie prijs-kwaliteit

Was een snelle levering en goede producten.

Redelijk goed

Product klopt, levering is even wachten. Retourzending is slecht

De service deed wat er van hen verwacht wordt.

De service was goed. De levertijd was zoals aangegeven. Het product is in goede staat aangekomen. Ik ben blij met het product en met de service die ik heb ontvangen.

slecht

mijn bestselling al 6 dagen overtijd en nog altijd geen uitleg gekregen waarom ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. zeer slechte klantendienst ook.

Slecht

Heb de schoenen terug gestuurd en na een week dat de retourzending bij hun binnen is heb ik nog mijn geld niet terug.

Stipt en betrouwbaar.

Zoals bij vorige bestellingen zeer correct.

Goede service en snelle levering

Al bijna 10 jaar bestel ik bij Sportshop. Alleen maar goede ervaringen!

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH