Snelle levering en super schoenen!

Heel blij met de nieuwe Nike sportschoenen en goede service van Sportshop.com.

Snelle levering van zeer goede schoenen.

Ik had volleybal schoenen besteld. Zeer snelle levering. En de schoenen passen perfect. Is ook echt de kleur van op de toto.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Correcte afhandeling bestelling

Snel geleverd, knappe prijzen en duidelijke beschrijving op de site

Kan beter

Telefonisch werd er belooft dat er ondanks retour meteen het andere verstuurd zou worden, ik zou dan de track&trace code sturen als bewijs dat ik de rest retour had gestuurd. Mijn zoon had dit nodig voor dit weekend. Tot op heden nog niks ontvangen… heel jammer. Dan moet je het niet beloven

Vlot, snel en topschoenen!

2 paar schoenen gekocht, heel snelle levering, goeie prijs en topprodukt.

Aan te raden sportshop

Ik heb hier twee basketballen gekocht. Prijs-kwaliteit en levering zijn prima.

Goede site en shop

Goede communicatie via mail. Snelle levering. Goed verpakt. Top.

Geweldig!!

Webshop geeft aan dat alle artikelen die op voorraad zijn (is meteen te zien bij artikel) ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd worden. Verjaardagskado voor mijn zoon de allernieuwste basketbal NBA Wilson was er dan ook echt de volgende dag! Op zijn verjaardag! Mooiste kado zei mijn zoon.

Onze bestelling was heel snel geleverd, top services

Snel en correct geleverd

Prijs was zeer gunstig en snelle levering

Vlotte levering!

Prima service!

Prima service en snelle levering

Goed product, snelle levering

Laagste prijs en volgende dag meteen geleverd zonder problemen

Goede en snelle acties met bestellingen en retouren

Zeer snelle levering

2 bestellingen gedaan, beide super snel geleverd. Gedeelte retour gestuurd en terugbetaling snel en correct afgehandeld.

Prettige communicatie, goed aanbod en snelle levering

Schoen voldoet aan gewenste kwaliteit.

Zeer snelle levering en snel reactie op mijn vraag

Sportshop.com is écht een top bedrijf

Ik had op zaterdag een bestelling geplaatst en op maandag was het al in huis. Superfijn! Ik zou het zo aanbevelen bij andere.

Gewoon goed

Bestellen is simpel snel geleverd je kunt ook zien wat er wel en niet op voorraad is tot nu toe een zeer prettige ervaring mee

Veel keuze, snelle levering

Niks te klage

Prima tevreden klant

Uitstekende service

Mijn eerste aankoop is vermist en ik word uitstekende geholpen om mijn aankoop terug te vinden... Voorlopig nog zonder resultaat maar dat komt wel goed volgens mij, het volgende dat ik heb besteld is 1 dag later al gearriveerd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH