Onzettend goed en snel geleverd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct alle pakketinformatie binnen via e-mail. Alles was snel en goed geregeld. Ondanks de langere levertijden vanwege corona was mijn bestelling netjes op tijd. Prima service en een ontzettend prettige eerste ervaring.

Super trial schoenen

Topservice. Snel geleverd, correcte prijs, top!

Loopschoenen besteld en deze had ik de volgende dag al in huis. In deze coronatijd is dit snel.

Geweldige meevaller.

ASICS schoenen : ideale schoenleest die de voeten extra steun geeft. Levering : perfect verlopen met Track & Trace.

Snelle levering en topservice!

Ik mailde dat ik mijn kapotte koptelefoon wou laten repareren maar kreeg in plaats daarvan na het retourneren van de oude een nieuwe opgestuurd. Dat vind ik nou topservice.

Snel geleverd...

Aankopen zijn volgens afspraak geleverd en in goede staat ontvangen. Zeer tevreden.

snel en (bijna) correct

Snelle order. Keurig ontvangen. Prima en snelle afhandeling van de geretourneerde producten. Een van de producten was verkeerd verpakt.... kan gebeuren.

Stipte levering

volwassen shop

Alles goed geregeld

Niks op aan te merken, super snelle levering aan topprijs

Super snelle goede levering!

De bestelling was makkelijk geplaatst. De levering kwam de dag erna al binnen. Snel en accuraat.

snelle en correcte levering

Daar ik moeilijk kon beslissen tussen 2 soorten hardloopschoenen, effe contact opgenomen met sportshop. Geen enkel probleem, zullen 2 paar opsturen. Na definitieve beslissing kan je gratis 1 paar terug sturen. Levering was correct en zeer snel. Kon op deze manier de juiste keuze maken en betalen met afterpay.

Prachtig materiaal en mooi

Mijn vrouw heeft artrose in de voet, op advies van de specialist hebben we deze schoenen aangekocht en ze zijn fantastisch!

Alles heel goed verlopen

Heel goed zichtbaar!

Ik had 2 van deze Bee seen hesjes gekocht. Helaas bij 1 van deze 2 gaat het klepje van de USB ingang niet goed dicht. Verder dik tevreden hierover. Zijn makkelijk op maat te verstellen.

Ruime keuze, snelle levering en alles naar wens ! In het verleden nog al besteld en ook toen zeer tevreden, retour werd toen heel netjes en snel afgehandeld. Ik kom zeker nog eens terug !

Aanrader

Ik heb loopschoenen besteld. Ze werden heel snel geleverd, helemaal volgens afspraak. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop

Snelle levering, goede kwaliteit

3 sportbanden besteld. Zeer snelle levering. Mooi product. Is al goed gebruikt. Tevreden!

Supersnel geleverd zonder winkelstress

Omdat ik meestal bij hetzelfde merk blijf voor loopschoenen, durf ik het gerust aan om mijn schoenen online te kopen bij Sportshop. Geen weken wachten omdat het nog moet verzonden worden bij de producent maar op korte termijn thuisgeleverd. Super service.

Goede en snelle levering.

Levering conform afspraak.

Supersnel en correcte producten.

Snel en correct

Product en levering volgens verwachtingen

Zoals altijd weer alles in orde. Als er al iets fout loopt, volgt er correcte communicatie via e-mail.

Snelle service en Retourverzending ging perfect.

Positief en zal hier hoogstwaarschijnlijk nog opnieuw kopen.

Mooie trimschoenen besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle levering.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports