bestelde geleverd maar levering door PostNL slecht

9-1 bericht dat pakket verstuurd is. PostNL zou 9e bezorgen. Uiteindelijk heeft PostNL het pakket niet bezorgd maar afgeleverd bij ophaalpunt zonder bericht achter te laten in brievenbus. Bij toeval 18-1 voor andere bestelling op app van PostNL moeten kijken waardoor het 'drop' bericht bij afhaalpunt stond vermeld. Ik ben 19-1 gelijk naar afhaalpunt gegaan en het pakket lag in de kar voor retour afzender en werd aan mij overhandigd vlak voordat PostNL de retouren kar kwam ophalen. Heb mijn ongenoegen op afhaalpunt kenbaar gemaakt maar reactie was 'dat zij er ook niets aan kunnen doen maar dat ze deze praktijk steeds vaker te horen krijgen'. Bij ' normale' levering was 4 sterren regel

Correcte levering

Correct

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitgebreide keuze.

Uitstekend en snel verwerkend bedrijf

Zeer snelle levering, goede kwaliteit schoenen gekocht. Ik ben zeer tevreden.

Dienstverlening zoals aangekondigd.

Zoals de voorwaarden beloofden, een tijdige levering.

Ik loop al enkele jaren met new balance waar ik supercontent van ben aangezien ik geen neutrale schoen heb besloot ik op goed geluk dezelfde te bestellen bij sportschop en wat een snelle levering en ze passennperfect top doe zo voort

Snel en correct !

Product was nergens te verkrijgen, hier wel en volgende dag geleverd.

Ik ben erg content

groot assortiment, snelle levering, geen problemen met het retourneren .. goed contact

Service exceptionnel

Commande passée le samedi soir et le colis a été reçu le lundi. L'article correspond tout à fait à ce que j'attendais. Que dire de plus… à part un service impeccable

Snellere levering kan gewoon niet!!

Supersnelle levering van mij squashschoenen! Toppertjes.

Eerste bestelling , toplevering

Mooie, betaalbare collectie basketbal schoenen

Veel mooie schoenen, goede prijs. Op andere sites vaak kleine collectie basketbal schoenen en niet de juiste maat /niet mooi. Hier 2 paar besteld, beiden mooi. Uiteindelijk gekozen voor degenen die het lekkerst zaten.

Alles liep vlotjes

Juiste product en snel geleverd

Ik had een te grote maat besteld

Contact voor retour perfect verlopen. Geld teruggestort! Serieuze firma!

Last minute bestelling voor Nieuwjaar werd op een persoonlijke manier afgehandeld.

Veel keuze snelle levering

Groot assortiment en heel dikwijls leuke kortingen en outlet artikelen.

Topservice: dinsdag besteld, woensdag thuis.

Topservice: dinsdag besteld, woensdag thuis.

Topservice!

Er was een oponthoud bij de post, waardoor ik wat langer moest wachten op mijn loopschoenen. De zeer vriendelijke en behulpzame medewerker zorgde ervoor dat mijn bestelling alsnog zo snel mogelijk tot bij mij raakte. Top!

Correct en op tijd !

Ga meer gebruik maken

Het gebruik van de website is gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Deze keer was mijn slechtste ervaring. Alle andere eerdere bestellingen werden veel sneller geleverd. Ik weet dat er hier het eindejaar tussen zat. Maar ik kreeg op maandag 4 januari een e-mail dat de bestelling verzonden is, maar via tracking is er nog steeds geen ophaling geweest door POSTNL. Maar dat is de laatste bestelling, voordien werd alles binnen 2 à 3 dagen geleverd en dit in België.

Snelle en correcte levering

Waanzinnig goed

Een webshop die echt waarmaakt wat ze belooft. Vandaag bestellen is morgen in huis, retourzendingen werken soepel. Ik blijf hier zeker klant.

snel geleverd

Besteld en volgende dag in huis zelfs tijdens de kerst drukte. levering zag er netjes uit erg tevreden

Bestelling en levering zijn vlot verlopen

Netjes geregeld voor scherpe prijs

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen; snelle accurate afhandeling en bovenal een prachtig product.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports