Lekker snel geleverd.

Ik wist welke schoenen, maat en merk. Ze zijn stukken goedkoper, terwijl het merk etc hetzelfde is.

Snel en efficiënt

Voor de eerste maal heb ik Loopschoenen van Mizuno besteld en laten leveren bij me thuis. Dit gebeurde heel snel en efficiënt.

Groot aanbod, snelle levering en goed verpakt.

Steeds snelle en correcte levering

Ik had pas na 21u een bestelling geplaatst en volgens wat ik vond op de site, zou de levering dan een dag later zijn. Ik kreeg echter de volgende ochtend al een bericht dat het pakket onderweg was. Met andere woorden een supersnelle levering!

Zeer positief

Zeer snelle en correcte levering.

op tijd en correct geleverd

heel tevreden met de aanschaf/ Onze kleinzoon was er heel gelukkig mee

Heel snelle levering

Dag na de bestelling werd het pakje al geleverd.

Goed product, snelle levering

Schoenen zoals verwacht, vandaag besteld morgen in huis. Blij mee!

top

groot aanbod, hele snelle levering, helemaal zoals aangekondigd

Snelle levering, supermooie black-Friday aanbieding

Mooie prijs-kwaliteit-combi, fijne aanbieding en snelle levering!

Sportsokken gekocht

Goede prijs, op tijd afgeleverd, kortom dik tevreden!

Ondanks de drukte een snelle levering

Top!!

Had per ongeluk verkeerde trui besteld! Retourneren erg simpel en snel geregeld! Levering van de spullen uitstekend

Geen antwoord op mijn email

Ik wil een artikel retourneren, maar krijg geen retourformulier

Snelle service, goede prijs

Zelfs in coronatijden werden ze de dag na bestelling geleverd. Heel correct.

Geen opmerkingen

Zeer snelle levering. Dat vind ik erg prettig

vlotte en correcte levering

duidelijk en overzichtelijke site, correcte afhandeling van bestelling en levering

Topkwaliteit en snel geleverd

2 basketballen voor mij en zoon voor dagelijks gebruik buiten , top en snel aan huis

Correct

Snelle levering, kwaliteitsvolle schoenen, mooie afprijzing

Zeer snelle, correcte levering. Ruim aanbod!

Mega snelle levering.. makkelijk retour en fijn betalingswijze top!!!

Uitstekende prijsverhouding

Mijn vrouw bestelde met de avond een paar nieuwe loopschoenen . Maat en kleur dik in orde . Tot onze verbazing werden de schoenen reeds geleverd de volgende dag op de middag . En dat tijdens Corona prikkels voor levertijden .

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports