Snelle service en goede prijs

Snelle levering en alles zat netjes verpakt

Snelle service en vriendelijke, behulpzame klantenservice

Ik had mijn hardloopschoenen de volgende dag al binnen. Daarnaast hielp de klantenservice mij vriendelijk toen ik een vraag had. Een heel fijn bedrijf.

Super snelle service

Op donderdag avond besteld op vrijdag binnen, helaas te groot, omruilen en op dinsdag de nieuwe maat binnen. Top deze snelle service!

Snel en netjes bezorgd

Snel en zorgvuldig!

Quick service and shipping - top!

Goed en snel

Snelle levering, Goede prijs kwaliteit. Miste wel een goede factuur (pdf om uit te printen)

Scherpe prijs, efficiënte afhandeling

Ontzettend snelle levering

Snel en goed

Binnen een dag ontvangen, helaas te kleine maat, mijn schuld, maar duidelijke retourprocedure.

topservice!

De Mizunoloopschoenen zitten zoals gewoonlijk weer als gegoten!

Groot aanbod, snelle levering!

Snel en correct, top!

Altijd al tevreden geweest met de aangekochte loopschoenen.

Wat een top service.

Dank je wel voor de snelle levering. En top verzorgd. En kwalitatief zeer goede producten. Je hebt een zeer tevreden klant bij.

super

alles perfect in orde met de bestelling. snelheid, correctheid, ... 10/10 enige nadeel is dat de track & trace link niet werkt van in de mail. maar als ik de link kopieerde en plakte in chrome dan werkte deze wel.

Perfecte levering

De schoenen die ik nodig had, zijn snel en correct geleverd. Perfecte schoen om te badmintonnen. Zit en loopt helemaal top. Prijs was ook helemaal in orde. Kortom, als ik nog eens iets nodig heb op sportgebied zal ik weer bestellen bij sportshop.com

Duidelijke informatievoorziening, levering conform afspraak.

Duidelijke informatievoorziening, levering conform afspraak.

Defect product onmiddellijk kostenloos vervangen.

Om 21u online besteld. De volgende dag om 17u. geleverd door Post NL . Deze man was dan ook nog super vriendelijk. We hadden een happy dochter die super tevreden was met haar indoor sportschoenen ! Top service !!!

S

A

Prima !

Overzichtelijke website, snelle levering !

Correcte en zeer snelle levering

De haarbandjes van Nike zijn van zeer goede kwaliteit en mooi van kleur!

leuke volleybaltrui met naam op achterkant

snelle service, goede kwaliteit

Betaalbaar, duidelijke info en vlot geleverd

Info op site is duidelijk en klopt met het product, de prijzen zijn net even scherper als andere online winkels. Leuke complete site , aanrader !

Goede service voor en achteraf.

Sommige kledingstukken waren toch wat aan de kleine kant. Op opnieuw bestellen en retourneren is eenvoudig en verloopt snel.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports