snel, correct

lang gezocht achter de juiste schoenen en bijzonder blij dat ik ze bij sportshop kon vinden

Super te vrede. Iets besteld en dag erna meteen geleverd.

erg snelle service

Erg snelle levering van bestelde sportschoenen

Snel en correct

Goede prijs - supersnelle levering - weinig administratie - goede opvolging

supersnelle en correcte levering en service

Ik heb mijn sportschoenen op zaterdagavond besteld en had ze maandag al thuis geleverd. Wat een geweldig snelle levering. De bestelling zelf verliep ook uiterst efficient, overzichtelijke site, leuke aanbiedingen, gemakkelijk te bestellen en gemakkelijke betalingsproces. In 1 woord, gewoon TOP!

uitstekende dienst.

Alles is volgens afspraak verlopen en het artikel is zeer snel geleverd.

Geleverd wat ik vroeg

Snelle en correcte afhandeling

Ondanks ik mijn bestelling terugstuurde omdat het mij niet goed zat ben ik zeer tevreden van de afhandeling en bestel ik hier zeker opnieuw.

Super tevreden

Alles is volgens afspraak verlopen en het artikel is perfect.

Snelle levering zonder verzendkosten

Perfecte afhandeling van deze winkel!

Op zondag besteld en maandag al netjes geleverd. Topverkoper!

Vlotte levering Alles netjes

Goede levering

Super, mooi artikel

supersnelle levering

supersnelle levering

Geheel volgens gehoopte verwachting

Makkelijk zoeken, duidelijke omschrijving, geen gedoe. Ook ontvangen wat ze beloven en op tijd en goed verpakt.

Zeer snelle levering!

Vandaag besteld en morgen al in huis. Super! Ze antwoorden snel via Whatsapp / mail als je een vraag hebt. Top service!

TOP

snel duidelijk en goed in afhandeling en retour... TOP

snel en goed

snelle levering juiste artikelen

Supersnel

Doen wat ze beloven, bestelling gedaan en op dag +1 levering van het gevraagde pakket, netjes verpakt. Alles dik in orde. Top!

Correcte en snelle service

Ik kreeg bij de bestelling de melding dat mijn pakket mogelijks niet de volgende dag kon geleverd worden door de aard van het pakket. Werd toch de volgende dag geleverd. Super snelle service, correcte informatie.

Goede communicatie, levering mooi op tijd

Zeer behulpzaam

De winkelvoorraad gaf aan dat t keepers tenue aanwezig was, maar op dat moment niet te vinden. Dus heeft de medewerker voorgesteld om een gelijkwaardig alternatief te passen, zodat we zeker wisten dat als we online bestelde dat we tevreden waren. En dat zijn we ! Mooi afkledend tenue van Hummel voor mijn zoon gekocht.

mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

ik had mijn bestelling 6 mei bestelt eerst was die bestelling niet aangekomen bij postNL en hebben ze dus een nieuwe bestelling moeten maken. Als ik kijk op de tracker stond er dat die was aangekomen maar ik had en heb nog steeds niks ontvangen. We hebben gebeld naar de klantendienst en ze hebben een onderzoek gestart. Daarna hebben ze mij gecontacteerd en gezegd dat de bestelling wel is aangekomen en een kleine jongen die heeft ontvangen terwijl er niet eens een kleine jongen bij mij thuis woont. Ik vind dit heel jammer want dit was een verjaardagscadeau voor iemand en ik heb geld betaald voor iets wat ik niet heb gekregen.

Goeie service

Stick terug mogen sturen, ondanks dat mijn zoon per ongeluk het plastic eraf had gehaald.

Perfecte, snelle levering

Op vrijdagmiddag besteld, zaterdagvoormiddag geleverd. Producten waren ook in perfecte staat en exact diegene die ik had besteld. Enorme aanrader!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports