zeer behulpzaam en symphatiek aan de telefoon *christina). goed advies. na bestellen perfect ontvangen 😊

Goede opvolging

Perfect in orde

Zeer snelle levering en alles perfect in orde!

Topshop , mooie prijzen en prima klantenservice!

Correcte en lage prijzen en bovendien een prima klantenservice!

Snelle levering en goede prijs

Product werd de volgende dag geleverd. Verder was het een hele goede prijs voor het product. Ik ben dus erg tevreden met het resultaat.

Groot aanbod en correcte levering.

Alle loopschoenen die ik overwoog waren op voorraad in mijn maat (44,5) en in alle kleurcombinaties. Makkelijk kiezen zo. Bovendien was de levering perfect op tijd ten tijde van Corona, dus dat was ook perfect.

Snel en goed geleverd

Snelle verwerking

Super service

Heel vriendelijk en super snelle levering. Heel tevreden van deze winkel!

Snelle levering ondanks de corona-tijden en een goed product! Ik had loopschoenen van asics besteld, ze zitten heerlijk! Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Goede service, mooi op tijd en werkt erg goed!!

's Middags besteld en de dag erna al rond de middag in huis. Wonden wonder creme van Kwakzalver voor op een flinke schaafwond na val met racefiets, enkele dagen later de wond al heel goed hersteld, veel sneller als normaal. Zit inmiddels al weer op de fiets :-)

Levertijd top, kwaliteit ballen iets minder

De levertijd was top. De kwaliteit vd beachballen vind ik minder goed. We hebben de ballen nu 4x gebruikt en ze zien er al aardig beschadigd uit. Hoop dat ze nog wel even meegaan..

perfect en zeer snel afgehandelt

s'avonds om 20u besteld en s'anderendaags om 13u al geleverd beste prijs op internet voor mijn loopshoenen

Nooit meer

3. Retourneren vanuit België Gratis retourneren is niet mogelijk vanuit België. Retour zenden vanuit België kan naar het volgende adres: Kuipersweg 37 3449JA Woerden

Top, zelfs in Corona tijden!

Top, zelfs in Corona tijden!

Super snelle levering, zelfs in Corona tijden! Top

Snelle levering, top!

zeer tevreden

snelle levering, en super uitleg voor de loopschoenen,

Slechte kwaliteit

Bal al na 2 dagen kapot

Klantgerichte oplossing ondanks probleem met leverancier

Bestelling werd op tijd verstuurd. Helaas is het pakket nooit bij mij toegekomen. De leverancier heeft het pakket uiteindelijk vermist verklaard. Sportshop heeft het vervolgens goed opgevolgd en is met een tevredenstellende oplossing tegemoet gekomen. Aftrek alleen voor de pakketdienst (er zijn veel problemen hiermee in belgie).

Ik ben 'n tevreden klant!

Supersnelle levering, goede prijs!

in orde!

correct

TOP!!!

Loopschoenen besteld en in deze moeilijke tijden toch mijn bestelling nog vlug gekregen. Mijn loopschoenen zijn top en ben heel tevreden

Slechte ervaring

Geen enkele communicatie na aankoop. Daarna een tracking nummer ontvangen maar geen pakket. Na aandringen hebben ze een onderzoek opgestart en was het pak kwijt. Nog maar eens tegenstrijdige communicatie. Geld nog niet terug ontvangen.

Makkelijk en snel!

Duidelijke omschrijvingen en goed filters. Het enige wat in mijn ogen ontbreekt is dat je ja loopstijl zou kunnen selecteren (neutraal, pronerend, suppinered)

Quick en efficient !

Keuze, en snelle expeditie !! alles prima !!!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports