Snel en duidelijk

Bestelling in de avond gedaan en volgende dag in huis. Prima service.

Duidelijke website, goeie prijs en snelle levering!

Zelfs in Corona tijden een super service. Bedankt.

Zeer tevreden van de behandeling

Ik had eerst een vraag gesteld via WhatsApp over de producten die ik wou bestellen en daar kreeg ik snel antwoord op waarbij ik vervolgens de bestelling geplaatst had. Ik had mijn bestelling te laat doorgegeven om de volgende dag te laten verzenden maar toch hebben ze mijn bestelling die avond nog verwerkt zonder dat ik er achter gevraagd. Ik heb een basketbalring van Rucanor voor aan de buitenmuur vast te maken besteld en op zoch is dit product perfect in orde, alleen zijn de bouten die meegeleverd worden om de ring vast te maken niet van goede kwaliteit, zijn twee keer losgekomen en zelfs door het gewicht van de ring gebogen. Dus zie dat je zelf goede pluggen en bouten hebt voor deze.

Professioneel verder geholpen en snelle verzending

Ik had dringend een nieuw paar loopschoenen nodig. Normaal doe ik dat in een winkel maar met de coronamaatregelen kon dit nu niet. Ik kreeg informatie via whatsapp omdat ik het toch belangrijk vind de juiste loopschoen te kopen.

Snelle en correcte Levering

De basketbal kwam op het door de verzender opgegeven datum aan. Wat er beloofd werd is gebeurd. Kwaliteits product in goede staat en snel geleverd Dank u wel. Mijn eerste aankoop was in orde. Ik zal met vertrouwen opnieuw bestellen.

Geen enkel probleem

Alles was in orde

Super geholpen!!!

Super geholpen en snel binnen

goedkoop en snelle levering

Een zeer overzichtelijke site met veel keuze. We hebben korte weerstandsbanden besteld. Zeer goed van prijs en het was een snelle levering. Zeker een pluspunt in deze lachdown tijden.

Super webshop

Eenvoudig artikel zoeken en vinden, comfortabele bestelmethode en zeer snelle levering.

Vlotte levering

Vrijdag besteld en maandag in huis, ondanks de Coronacrisis. Zeer professioneel. ik ben tevreden en zal zeker nog bestellen. eindelijk een webshop waar men kwaliteitsvolle basketball artikelen verkoopt aan eerlijke prijzen.

Zeer tevreden, snelle levering

vlot en prima in orde

Geen problemen ondervonden bij bestelling, misschien hier en daar beetje meer uitleg over goederen

Yes

Supersnelle levering.

Snelle verzending volgende dag in huis en dat tijdens de corona top!

Eenvoudig, duidelijk, zoals het hoort.

Mooie foto's op de site, duidelijke prijs, zelfs voor wie de eerste keer via internet shopt is alles duidelijk.

Zoals je verwacht als je on line koopt.

Uitstekende service!

‘s Avonds schoenen besteld, dag erna werden de schoenen al geleverd.

Verrassend goede service in deze Corona tijd!

Zo fijn dat een zending eerder komt dan verwacht. Zondag besteld en dinsdag, direct na Pasen, al geleverd Echt geweldig!! Mooie kwaliteit van shorts en keurig beschermd ingepakt. Echt heel blij mee!

Snelle en correcte afhandeling.

Eerste keer besteld bij dit bedrijf en alles naar wens verlopen.

Wat een geniale service!

Wij hebben met heel veel plezier besteld op sportshop.com. Het pakketje kwam voor corona tijden ongelofelijk snel aan, en jullie leveren een geweldige service. Ik zou bijna durven stellen dat het een plezier is om jullie hulp in te roepen.

Duizend punten voor sportshop. Op advies podoloog (merk & maat) schoenen besteld en het was een supermatch voor mijn zoon. Daarvoor had ik eigenhandig gegokt: dat was een minder succes maar de schoenen werden snel en moeiteloos terug genomen. Dank voor superservice in barre tijden!

Snelle levering, correcte prijs, groot aanbod.

Snel geleverd !

Snel geleverd !

Heel goed en snel in huid

Goede ervaring. Snelle verzending zoals afgesproken.

tevreden

alles prima in orde, snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports