Na 2 dagen reeds ontvangen met persoonlijk kaartje...dankjewel Job

Zeer tevreden hele snelle service en goede kwaliteit

Snel, goede service

Besteld, klein probleempje, maar heel snel en adequaat opgelost. Erg tevreden.

Snel en correct

Snel en correct

super fast delivery

super fast delivery, good prices and very quick responding customer care! Will order again from Belgium!!

Snelle levering zelfs tijdens de Corona

Super snelle levering. Wij zijn er blij mee

Snel en eenvoudig

Goede communicatie over opvolging van verzending. Snelle levering

Vlotte bestelling en betaling, duidelijke informatie per e-mail en vlotte levering (de volgende dag).

Vlugge levering

Vlotte bestelling online. Grote keuze!

Snelle levering en reactie

Loopschoenen gekocht, snelle levering, goede info op de site. Na eerste keer dragen, wat pijngevoelens, even contact gehad en zelfde avond nog reactie gekregen, super service

Uitsekende prijs met zeer snelle levering

Beste prijs op de markt, en slechts 20u na de bestelling al aan huis geleverd. Top!

Super snelle verzending en goede producten.

Overzichtelijke webshop voor kwaliteitsproducten met een goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke webshop met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs en bijzonder snelle levering.

Snel, ok

Zoon had maat niet goed gecheckt, dus return en nieuwe bestelling te plaatsen.

Goedkoop en snel

Makkelijke en eenvoudige site geen flauwekul, waar ik van hou! Goede duidelijke informatie, geen verkooppraat Super snelle levering

Goede aankoop

24 uur levertijd niet gehaald vanwege een stockprobleem. Zelf contact opgenomen omdat ik mijn bestelling na 2 dagen nog niet had ontvangen. Vriendelijke persoon aan de lijn heeft er dan voor gezorgd dat ik mijn bestelling in een andere kleur voor dezelfde prijs (normaal duurder) binnen de 24 uur heb ontvangen.

perfect in orde

vlotte medewerking zoals het hoort

top

super snelle verzending! geen gezeur over virus!

Correcte en snelle levering.

Duidelijke uitleg op de site bij de producten. Overzichtelijke site en aantrekkelijke kortingen.

Helaas is de fysieke winkel er niet meer, maar prima telefonisch advies. Prima levering, ietsje vertraagd, maar dat zal eerder aan Postnl hebben gelegen en de drukke tijd.

goede snelle service

goede, correcte en snelle levering, met achteraf bevraging of alles naar wens was

Snel en accuraat

Goede website Makkelijke betaling Bestelling zeer vlot met Pist NL

Heel content!

Verbazend snelle levering.

's Avonds om 8uur besteld en s'anderendaags in huis, terwijl ik het eigenlijk helemaal niet verwacht om zo snel te leveren.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports