prima service

Snelle levering!

Prima bedrijf

Snelle aflevering en goede producten! Een tevreden klant

heel makkelijk ales te vinden

snele levering ben tevreden met het product

Goede service, snelle levering, mooi product

Prima site waar ik mijn product makkelijk heb kunnen vinden. Het afrekenen en de verzending ging goed en ik ben tevreden over mijn gekozen product.

Goede en veel keuze

Makkelijk goed en snelle levering

Alles ging super vlot

Zeer goede klantenservice

Door vergissing had ik fout leveradres ingevuld. Probleem zeer snel opgelost door klantendienst. Snelle en duidelijke communicatie.

Snelle levering maar iets mindere communicatie ivm wanneer de levering aankomt. Met vragen zeer snel en correct geholpen via Whatsapp.

Top.

Zeer correcte en vlotte levering.

Conform afspraken snel binnen

Zelfs in deze tijd, wat bij veel andere leveranciers niet gebeurt, geen valse beloften, maar gewoon snelle levering conform afspraken

Snelle levering! Artikelen zoals beschreven

Artikelen waren binnen een dag binnen, leuk kaartje erbij met persoonlijke aantekening en zelfs een kortingscode voor gratis verzending als je iets retour stuurt! Top site

Alles ok

Snelle levering en goede artikels

Het bestelde artikel is er op tijd en prima in orde.

Snelle levering.

Veel keus, snelle levering.

zeer snel

mijn sportschoenen werden heel snel geleverd, geen opmerkingen.

Matig

Snelle levering, goede pakbon echter klopte de inhoud van het geleverde pakket niet waardoor ik een andere levering kreeg dan ik besteld had dus deze helaas moeten retourneren. Momenteel nog in afwachting of juiste levering nog komt.

Ok

Goede opvolging

Goede service, gebrekkige website, informatie etc

Ik heb getracht hier een halter set te kopen. Levertijden klopte niet, weet niet of sportshop een voorraad heeft of op bestelling bij de leverancier inkoopt, maar ook na contact te hebben gehad met de klantenservice, en de verzekering dat er binnen een paar dagen nieuwe sets binnen zouden komen. Bleek mijn bestelling niet leverbaar voor komende maanden. Daarnaast was er technisch in de website iets niet goed waardoor de korting niet was doorgerekend in de uiteindelijk afgerekende prijs. Wel echt te gekke service bij Sportshop. Super vriendelijke mensen, uitermate behulpzaam en totaal niet moeilijk doen. Echt TOP!!! Zou er zeker nog een keer bestellen

Snelle levering van de pull up bar. Jammer dat op de site er maar zeer minimale informatie wordt gegeven (geen afmetingen, maximaal gewicht etc.). Verder een prima toestel.

Prima sjop

Had addidas schoenen besteld werden snel geleverd maar helaas waren ze te klein; heb ze geretourneerd en mn geld werd teruggestort. Netjes!

Leuke schoenen , snel geleverd

Heb een paar NB FreshFoam 1080v10 gekocht, snel geleverd. Enige nadeel dat er geen keuze in de breedte van de schoen was en hij een beetje knelt. Normaal bij NB heb je verschillende width sizes.

Zelfs een persoonlijk kaartje erbij

Zelfs in corona tijd 1 dag later in huis. Wat ik ook leuk vond is dat ze er een kaartje bij hadden gevoegd.dat maakt het toch een beetje persoonlijk.

Super service !

Als je telefoneert wordt er direct opgenomen. Super snelle levering ! Zeer tevreden !

Snelle levering, prima prijs

Besteld en de volgende dag al in huis. Product voldoet volledig aan verwachting.

Perfecte levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports