TOP

Snelle levering, top service!

Savonds besteld, volgende middag in huis

Super snelle service!

Vlot verlopen

Perfect !!

Vlot ,snelle levering , kwaliteit!

Schoen zijjn geweldig en gelijk de volgende dag in huis

Snel en vlot

Alles prima verlopen

Topprijzen en zeer snelle levering

Schoenen van model 2020 met 25% korting, en de dag erna geleverd ! Ik zou niet weten wat ik daar negatief kan over zeggen... Super service !

Duidelijk, goede prijzen, snelle en vlotte service

Duidelijk, goede prijzen, snelle en vlotte service.

Zeer goed, snelle levering

Fijn. Er wordt duidelijk een mail en tijdstip gestuurd waar men zegt op welke dag en om hoe laat de bezorger komt. Op die manier moet je niet heel de dag thuisblijven, al wachtend op de bezorger.

Ruime keuze, goede prijs, overzichtelijke website en levering volgens afspraak.

Beste prijs, snelle levering, zo der poespas

Uitermate aan te bevelen: de laagste prijs, eenvoudig te bestellen en ‘s anderendaags geleverd aan huis. Zelfs in corona-tijden. Sportshop: What else?

Snelle en zeer klantvriendelijke service!!!

Veel keuze en heel goede prijzen op de site waarin je ook makkelijk artikelen kan zoeken. Eenmaal besteld wordt er heel snel geleverd en bij een vraag krijg je een snel en duidelijk antwoord, een vlotte communicatie en een goede oplossing met perfecte service! Geen twijfel, dit is een zeer professionele webwinkel om zeker op te kopen!

Top, snelle levering en goede service!

Product werd geleverd zoals omschreven. Helaas een 1/2 maat te groot. De schoenen retour gestuurd en vervolgens een 1/2 kleiner besteld. Dit proces verliep heel soepel.

Perfecte service!

Levering en kwaliteit, alles was zoals verwacht!

Alles zoals het hoort!

De levering was correct, op tijd en in orde!

Goed advies voor goede prijs

Groot aanbod, snelle levering, voldoende informatie en goede prijs. Een aanrader dus!

in orde: alleen levering veeeeel later dan voorziene uren die vermeld stonden

idem als hierboven

Sorry ,, ze waren het goedkoopste

Alles top

Goede prijs bijna niet te geloven. De levertijd was 1 tot 2 dagen ik kreeg het pakket 18 uur na aankoop al binnen. Netjes verpakt niks om te klagen.

Goede prijzen, duidelijke site en snel geleverd

Zeer tevreden. Enig minpuntje was dat enkel de schoen zelf werd geleverd zonder wat informatie of dergelijks (brochure bv.) over de schoen.

Zeer vlotte bestelling/levering! Perfecte service!

Mijn bestelling was zeer vlot verlopen, en de levering is super snel en correct verlopen! Communicatie met sportshop.com verliep perfect!

Perfect!

Snelle service, schoenen passen perfect, heel blij mee!

Supersnelle service!

Snel en correct

Snelle levering, top product

Snelle levering, top product

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports