perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Sterk productenaanbod, snel geleverd aan een hele goeie prijs. Ideaal als je weet wat je wil en nodig hebt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling van mijn nieuwe loopschoenen kon vlot geplaatst worden en werd vlug geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Perfecte service. Bij retour snelle terugstorting kostprijs.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

hele snelle en correcte service zelfs in corona tijdperk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kocht de jumping rope van pure samen met de yogamat. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product, binnen een dag was het aan huis geleverd. Topservice!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling was zoekgeraakt bij PostNL. Ik heb na 10 dagen het bedrag van de bestelling terug op mijn rekening gekregen. Dit vind ik toch een correcte afhandeling gezien mijn pakket kwijt was.

Ik stel me wel vragen ivm de communicatie met PostNL op het moment dat ik heb gemeld dat de bestelling niet aangekomen was. Ik denk dat hier nog wel verbeterd kan worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Denken mee met de klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs. Kwaliteit is zeker top. En een zeer snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Prima artikel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling van de bestelling en geldretour.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super; snel geleverd goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer vlugge bediening en goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, direct op voorraad en super snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en accuraat en zeer vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle & correcte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg snelle levering, de volgende dag al in huis, ook erg duidelijk om te volgen wanneer er geleverd zal worden. Ik kocht zelf sportschoenen en ben hier zeer tevreden van!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klare en heldere info en correcte prijszetting. Zeer vlotte afhandeling - ook van de gratis retour en terugbetaling bestelling - wegens verkeerde inschatting maar.

Twijfels over de maat tabel loopschoenen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top producten voor goede prijs en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service heen en terug, zeer gunstige prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* Goede prijs * Super snelle levering * Super snelle adequate reactie op mijn mail

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports