perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

sneller verzending, volgende dag geleverd in waterdichte stevige zak. Niet onbelangrijk, de scherpste prijs. Het is voor mij niet interessant of winkel A of B de schoen levert. Vraag per mail binnen 2 uur beantwoord.

van mijn schoen Brooks Dyad zijn wel degelijk breedte maten te krijgen. Medewerker wist dit niet en wist te melden dat er door de winkel 1 breedtemaat wordt aangeboden. Dus iets meer verdiepen in het spectrum van de schoen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het juiste product snel en goed geleverd tegen scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke site, waar voor je geld, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Is de eerste maal dat ik daar bestel. Snel geleverd en juiste artikel. Goed aanbod en scherpe prijzen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, snelle retourverwerking.

Ik wilde origineel vanaf de zusterwebsite ‘fitnesshop’ bestellen, maar daarbij deed de Afterpay functie het niet. Dat hield ook in dat op het moment dat ik eindelijk kon afrekenen op de gewenste manier, enkele artikelen al waren uitverkocht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering, en hele scherpe prijs,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, mooie aanbiedingen, goede service bij retourneren van artikel (ook als dat per ongeluk niet volgens de regel ging), flexibel

reclame direct na bestelling meer op maat. Ik kreeg aanbieding voor korting op schoenen, terwijl ik nét bij jullie gekocht had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en kwaliteit naar tevredenheid

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vriendelijke en persoonlijke service. Ik belde nog even achter de bestelling aan en de dame die ik sprak wist meteen over welke bestelling ik het had. En m'n nieuwe basketballschoenen spelen ook heerlijk :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een probleem met de schakelaar van een hardloopvest met verlichting werd meteen een nieuwe opgestuurd en dat zonder dat wij het vest nog niet opgestuurd hadden. Geweldige service!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne communicatie, snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports