perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na ontvangen van een kapot artikel, contact opgenomen. Wat direct werd opgelost. Volgende dag al een nieuw product thuis !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en alles goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk Snel Juiste prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel de polsbandjes van Jordan bestellen voor mijn kleinzoon zijn verjaardag, en en de volgende dag alin huis, ik vindt het Top

Ik vindt het prima zo, helemaal tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goed prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige service, snel in contact bij vragen. Denken mee en proberen tot oplossingen te komen. Mijn volgende paar hardloopschoenen worden hier weer gekocht.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede aanbiedingen Snelle levering Duidelijke maattabellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima webshop. Snel geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering. En een handgeschreven kaartje bij de bestelling, hoe leuk!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, interessante promoties en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraak na. erg positief

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en afhandeling van retourzending

Aanbeveling om op de adressering bij een retourzender (uitdraai via webside) het antwoordnummer te vermelden ipv adres. Dit voorkomt problemen bij het versturen van de retourzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte afhandeling en het juiste product, positief dat er een mail adres en een telefoonnummer vermeld zijn in geval van problemen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert optijd en dat wat het beloofd. Kwaliteit is goed

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports