perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering. Zondagnamiddag besteld en maandagmiddag geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle afhandeling aan een scherpe prijs en dit alles nog eens goed gecommuniceerd. bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering! Competitieve prijzen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle topservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed product

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen ging vlot

Lange wachttijden voor je bestelling wordt geleverd na 7 dagen nog niets ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, product als beschreven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GT-2000 7 aan een goede prijs (wel 15% extra korting via NNrunning)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering op tijd, zorgvuldig verpakt, heel en netjes aangekomen. Leuk dat er een persoonlijk berichtje (succes en plezier gewenst) bij stond. Schoenen direct in gebruik genomen en zitten perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is perfect volgens afspraak verlopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb het ZO SNEL gekregen, ik dacht dat ik weer één week moest wachten net als bij sommige andere bedrijven maar ik ben er zéér tevredeb over! Het was dubbel verpakt en ik heb alles heel gekregen wat ik nodig had! Bedankt sportshop!!

Jullie zouden jullie assortiment een beetje kunnen uitbreiden want sommige sporten hebben jullie niet op jullie website, dat is het enigste minpuntje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pakketje mooi op tijd geleverd. Sportschoenen voldoen ook aan alle verwachtingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijk goede producten voor een hele goede prijs en snelle levering

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- betere, efficiëntere klantenservice - snellere reactie bij problemen - oplossing aanbieden bij problemen (die heb ik nog altijd niet gehad) - mails meteen versturen - ...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is ruim 10 dagen geleden dat ik een bestelling plaatste. Alle items op voorschot en binnen 1 dag leverbaar in Belgie,aldus de website. Ik heb nog geen bestelling zien toekomen. Reactie van klantenservice pover

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, goede prijzen, leuke interessante shop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en in orde

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports