goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering . Met bedrukking toch 2 dagen later geleverd op mijn factuur stond 5-6werkdagen

Ik belde op voor de maat van de trui omdat tabel helemaal anders uitviel dan de maten van mijn dochters trui. De dame raade me aan een S te nemen voor de zekerheid wat blijkt nu een M is zelfs nipt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pakket was verkeerd bezorgd door Post.nl en dit aangegeven bij Sportshop. Sportshop heeft toen de bestelling opnieuw toegezonden, zonder moeilijk te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig, snel, correcte prijzen.

Groter gamma

Pluspunten

Maat van trui valt wel kleiner uit. Dit soort dingen vermelden bij artikelen zou fijn zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel mooie trui, goede kwaliteit met juiste bedrukking van naam! Snelle levering! TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede merken, nette prijzen en snelle leveringen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en een persoonlijk geschreven boodschap leuk...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service, kwailteit, goedkoop, snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering, geen problemen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke broekjes, fijn dat er geen extra verzendkosten bij zitten en snel verzorgd!

Een aantal letters van onze namen op de broekjes staan scheef.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van precies wat ik bestelde en voor een mooie prijs! Leuk dat er nog een persoonlijk kaartje erbij zat!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke meedenkende klantenservice. Snelle bezorging Mooie bedrukking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Simpel, snel en goedkoop!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accuraat en duidelijke informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie items in de sale, razendsnel en netjes geleverd

Ze zouden een extra adresregel “t.a.v.” toe kunnen voegen, voor mensen die pakketjes bijv op hun werk laten bezorgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Makkelijke site - Goede prijs - Snelle service

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over Passa Sports