Heel fijn dat het artikel op voorraad was

De stick van mijn dochter was heel spontaan aan vervanging toe en na veel zoeken kwamen we bij sportshop uit. Hier was hij op voorraad, tegen een aantrekkelijke prijs en hij werd gelijk vertsuurd. 3 x een plus dus!

Tot nu geweldig

Ik ben nog nieuw, maar het ziet er goed uit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit

Snelle service en veel mogelijkheden

goeie schoen voor training

Kan me tempo dr nog niet op krijgen

Snelle levering en top producten

Goede producten.

Zeer tevreden over Sportshop.com

Goede kwaliteit sportspullen en snel geleverd.

Op tijd geleverd, klasse

Top webshop!!

Super hardloopschoenen, snelle levering!

snelle actie

snelle actie

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede overzichtelijke site en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Tevens zijn ook de bezorgdiensten en telefonisch contact uitstekend.

Alles is heel vlot verlopen.

Alles is ging heel vlot. Van bestellen tot leveren.

Heel snelle service en mooi overzicht op de site.

Mooi overzicht op jullie site. Top de volgende dag waren schoenen al geleverd.

Tennistas prachtig

De kleur is mooi, formaat is goed

Goede aankoop

Voor de 1e maal iets besteld, en alles naar tevredenheid qua artikel, prijs en levering. Een tevreden klant!

snelle levering, mooi shirt

Mooi shirt besteld, goede kwaliteit/prijs, en supersnel geleverd

Rapidité et suivi

Livraison rapide et produit conforme à la description. Pris trop petit donc j'ai dû le renvoyer. Retour facile. Moins une étoile car impossible d'avoir le site en français. Je comprends donc pas trop de soucis pour moi mais en Belgique un minimum bilingue c'est bien.

Daags ervoor besteld om 20.45u, de volgende dag al in huis! Mogelijkheid om achteraf te betalen, vind ik een pluspunt.

Snel en vlot

Snel, vlot... Goede service

Snel besteld en geleverd, top!

Al jaren altijd enthousiaste en goede service van Wesley

Rotterdam Hoogstraat

Perfecte service

Perfecte service

Mooie keuze sportkleding

Mooie keuze, gedetailleerde informatie over maatvoering, duidelijke foto's, snelle en correcte levering.

Spoedige levering

Aangezien men hier praktisch nergens een Gala Volleyal kan kopen, heb ik deze via internet besteld uiteraard omdat ik de juiste nummer van volleybal kende.

Alles dik inorde

Zeer goede service, pakje had vertraging door omstandigheden. Een duidelijke mail gekregen met de verdere acties en excuses. Heel fijne ervaring Zeer tevreden Dirk

Nog steeds niks ontvangen

Na zoveel dagen nog steeds ontvangen ben benieuwd of het nog komt maar wel betaald

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH