Mon fils adore

Super elle vont super bien à mon fils

Goed spullen voor een goede prijs

Goed spullen voor een goede prijs

Snel , proper en goede kwaliteit

Schoenen passen perfect,zeer tevreden

Tevreden met de snelle en goede levering.

Zeer tevreden met het aanbod aan artikelen en met de perfecte levering.

Naad van de broekspijp laat helemaal los

Bij het eerste keer trainen, heftig de aad van de broekspijp helemaal losgelaten.

Super winkel

Heel goede service snel en correct geleverd

Ik ben blij met mijn bestelling

Blij met mijn bestelling en een goede service

Niet goed verkeerde maat opgestuurd maar levering is wel snel

Niet goed verkeerde maat opgestuurd maar wel snelle levering

Snelle levering en prima antwoord op mijn telefonische vragen

Snelle levering en prima antwoord op mijn telefonische vragen

Zeer slechte levertijd

Je moet 4 a 5 dagen wachten , vroeger met postnl was dit de dag erna.

Klein probleempje prima opgelost.

Alles ging snel, van bestelling tot levering

Zéér tevreden. Prijs goed. Goede lever- en retourvoorwaarden. Kwaliteit goed.

Bestelling was op minder dan een week aangekomen. Website is heel overzichtelijk

Slecht

Vandaag besteld morgen bezorgt ging niet op. Jammer want kwam daardoor te laat voor een verjaardag

Geen informatie

Mijn schoenen vallen te klein, wat kan gebeuren maar hoor niks meer over mijn retour zending. Is nu een week geleden ook over de betaling die je terug krijgt blijft het stil

Fast delivery and a fair price

They did what you want a shop to do. Not much more to say, really. Would use again.

Snelle correcte levering

De negatieve ervaringen in de reviews in trustpilot heb ik zeker niet ervaren. 1h nadat ik had besteld op een zondagavond kreeg ik al een melding dat ze mijn bestelling aan het inpakken waren. Dinsdag zat ze al in de door mij gekozen pakjesautomaat. Dus een heel tevreden klant !

Sneller geleverd dan verwacht

Heel fijn

Alles ging super vlot, snelle levering, correcte prijs

We vonden de schoenen niet meer in de maat die we nodig hadden gelukkig hier wel en voor een correcte prijs en snel geleverd ondanks de melding dat het even kon duren door drukte.

Alleen maar positief.

Niets op aan te merken. Top service!

Snelle levering, grote sortering, eerlijke prijs

Service

Ik had een verkeerde keuze gemaakt in de maat. Geen probleem met retourneren. Dat is service!

Alles dik in orde

Goeie kwaliteit/keuze Goeie service

Professionele snelle afhandeling

Mijn aankopen voldeden aan mijn verwachtingen en werd sneller geleverd dan voorzien. Dankjewel.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH