Product zoals omschreven en snel thuis geleverd
prima levering alleen jammer dat juist op de dag van levering DHL staakte. een dag later toch pakket geleverd
Beste John, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Eenvoudig te bestellen, snelle levering, product zoals besteld. Ook voor technische vragen snelle goed bereikbaar.
Beste Paul, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Jammer dat niet direct de juiste lengte verwarmingsdraad geleverd werd, dit werd direct en zonder omhalen gecorrigeerd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij zetten ons dagelijks in om de beste service en producten te bieden, en uw review bevestigt dat we op de juiste weg zitten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering van groene stekkerdoos voor mijn vloerverwarmingspomp. Zelfs voor een digibeet wonderlijk snel aan de praat gekregen
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik ben echt keurig geholpen en zeer tevreden. Er ligt een mooie set, snel geleverd met goede instructies.
Beste Robert, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Met een telefoontje direct goed advies en de juiste materialen besteld. En naast snelle levering ook super eenvoudig te plaatsen.
Beste Ron, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
De Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco werd niet geleverd volgens de website de volgende dag maar 4 dagen later. Het product is eenvoudig te instaleren en werkt perfect Aaan rader
Beste Max, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Toen eenmaal de bestelling was geleverd(duurde helaas nogal lang) was het echt een uitkomst voor koude voeten. Is echt echt geweldig goed.
Beste Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Telefonisch bereikbaar
Beste Mart, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Zeer snelle levering, en duidelijke uitleg.
Beste Dirkjan, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijk besteld, snel geleverd en precies zoals omschreven dus zeer tevreden.
Beste Mark, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Slecht
Beste Wesley, Hartelijk dank voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering. U heeft een backorder geplaatst, wat betekent dat het product op dat moment tijdelijk niet op voorraad was. In zulke gevallen kunnen wij pas verzenden zodra het artikel weer bij ons binnenkomt. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen uw geduld. Mocht u in de toekomst vragen hebben over levertijden of de status van uw bestelling, dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Warme groet, Team Quality Heating.
Spullen gestuurd die niet besteld waren en als oplossing na de vloer gereed gemaakt te hebben voor plaatsing van de vloerverwarming, je kunt het verkeerde product altijd terug sturen. Mvr van klantenservice erg onprofessioneel, over oplossing Erg jammer
Originele beoordeling
Thermostaat was snel geleverd. De installatiehandleiding was op één punt niet helemaal helder. Even gebeld en snel geholpen met de informatie die ik nodig had.
Beste Hans, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Mijn bestelling was snel geleverd en ben er erg tevreden.
Beste Peman, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed advies, dus de goede spullen gekocht en keurig snel en accuraat geleverd. Vooral het infraroodpaneeltje voor onder je bureau al aan veel vrienden aanbevolen
Beste Wouter, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Site is overzichtelijk en makkelijk. Klantenservice was wat minder. Persoon aan de telefoon reageerde makkelijk en had niet veel verstand van zaken en verwees naar de website
Beste Peter, Dank u wel voor uw review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Klantenservice niet bereikbaar door drukte, alleen via de mail. Support krijg je helemaal niet aan de lijn voor technische vragen over je bestelling.
Beste Cees, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat u onze klantenservice als minder goed bereikbaar heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Door drukte kan het helaas voorkomen dat onze telefonische bereikbaarheid tijdelijk beperkt is, maar wij streven er altijd naar om iedere klant via e-mail zo snel mogelijk verder te helpen. We hebben echter geen e-mail van u kunnen terugvinden. Het is dus goed mogelijk dat er iets mis is gegaan in de verzending. We willen u graag alsnog helpen. Zou u uw vraag nogmaals willen sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk een passend antwoord krijgt, ook op uw technische vragen. Warme groet, Team Quality Heating.
Duidelijke site, snelle verzending, duidelijke nederlandse handleiding erbij, goede prijs, Kortom prima!
Beste Tonie, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
De vloermat, verwarmt prima de voeten, plus punten zijn zonder meer de 4 standen van verwarmen, mat heeft althans voor mij de juiste afmetingen. Prima aankoop, ben er tevreden mee.
Beste W.F. Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Mooi product, fijne service en heerlijk behagelijk.
Beste Tim, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Reeds eerder bestellingen gedaan en werden keurig op tijd afgeleverd. Prijs/kwaliteit is prima.
Beste Niek, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw aankoop — dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor ogen hebben. Wij willen dit graag met u oplossen, maar helaas kunnen wij geen eerdere e-mail of contactverzoek van u terugvinden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via [email protected]? Dan kijken wij graag met u mee naar de thermostaat en het verbruik. Wij staan voor u klaar om dit verder op te pakken en hopen alsnog tot een goede oplossing te komen. Warme groet, Team Quality Heating.
Originele beoordeling
thermostaat werkt niet goed en de energierekening is twee maal zo hoog
Omdat een andere webshop een verkeerde bestelling had geleverd, was ik met spoed op zoek naar een partij die snel kon leveren. Deze site geeft in tegenstelling tot andere sites aan: Voor 16:30 besteld, volgende dag in huis. Hierdoor heb ik bij deze site mijn bestelling (om 7:30) geplaats. Helaas was het de volgende dag niet in huis waardoor alles vertraging heeft opgelopen. Ook heb ik contact gezocht met de klantenservice, maar nooit reactie ontvangen. Als je niet kunt garanderen dat iets volgende dag in huis is, zet dan iets van "zelfde dag verzonden" op de site.
Beste Robert, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen en dat dit voor vertraging heeft gezorgd in uw planning. We begrijpen goed hoe frustrerend dat kan zijn, zeker wanneer u met spoed iets nodig heeft. Wel willen we graag aangeven dat we helaas geen e-mail of bericht van u hebben kunnen terugvinden in ons systeem. Het is uiteraard nooit onze bedoeling om niet te reageren, dus mocht u alsnog contact willen opnemen, dan helpen we u graag verder via [email protected] of telefonisch. Wat betreft de levertijd: in 98% van de gevallen leveren we de volgende werkdag zoals beloofd. Helaas kan het soms gebeuren dat er bij de vervoerder onverwachte vertraging optreedt, en dat spijt ons zeer. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bekijken hoe we de communicatie op de website nog duidelijker kunnen maken. Warme groet, Team Quality Heating.
LEVERING OK KON IN 1 VERPAKKING DE GEBRUIKSAANWIJZING NIET VINDEN MAAR KOMEN WE WEL UIT. HIJ WERD GOED WARM
Beste Roel, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Phoenixstraat 37
1812 PP Heiloo