Geweldige service, snelle levering en eenvoudig aan te leggen

Met een telefoontje direct goed advies en de juiste materialen besteld. En naast snelle levering ook super eenvoudig te plaatsen.

Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco aanrader

De Pompschakelaar voor vloerverwarming Go Eco werd niet geleverd volgens de website de volgende dag maar 4 dagen later. Het product is eenvoudig te instaleren en werkt perfect Aaan rader

Eindelijk heerlijk warme voeten

Toen eenmaal de bestelling was geleverd(duurde helaas nogal lang) was het echt een uitkomst voor koude voeten. Is echt echt geweldig goed.

Telefonisch bereikbaar

Goed product

Zeer snelle levering, en duidelijke uitleg.

Goed product

Makkelijk besteld, snel geleverd en precies zoals omschreven dus zeer tevreden.

Maanden te laat geleverd

Slecht

Slecht

Spullen gestuurd die niet besteld waren en als oplossing na de vloer gereed gemaakt te hebben voor plaatsing van de vloerverwarming, je kunt het verkeerde product altijd terug sturen. Mvr van klantenservice erg onprofessioneel, over oplossing Erg jammer

Thermostaat was snel geleverd. De installatiehandleiding was op één punt niet helemaal helder. Even gebeld en snel geholpen met de informatie die ik nodig had.

Snel en goed

Mijn bestelling was snel geleverd en ben er erg tevreden.

Hele goede apparaten en uitstekend advies

Goed advies, dus de goede spullen gekocht en keurig snel en accuraat geleverd. Vooral het infraroodpaneeltje voor onder je bureau al aan veel vrienden aanbevolen

Goede website

Site is overzichtelijk en makkelijk. Klantenservice was wat minder. Persoon aan de telefoon reageerde makkelijk en had niet veel verstand van zaken en verwees naar de website

Nazorg kan beter

Klantenservice niet bereikbaar door drukte, alleen via de mail. Support krijg je helemaal niet aan de lijn voor technische vragen over je bestelling.

Duidelijke site, snelle verzending, duidelijke nederlandse handleiding erbij, goede prijs, Kortom prima!

Prima product

De vloermat, verwarmt prima de voeten, plus punten zijn zonder meer de 4 standen van verwarmen, mat heeft althans voor mij de juiste afmetingen. Prima aankoop, ben er tevreden mee.

Super simpel zelf te leggen

Mooi product, fijne service en heerlijk behagelijk.

spijt

thermostaat werkt niet goed en de energierekening is twee maal zo hoog

Niet op tijd geleverd.

Omdat een andere webshop een verkeerde bestelling had geleverd, was ik met spoed op zoek naar een partij die snel kon leveren. Deze site geeft in tegenstelling tot andere sites aan: Voor 16:30 besteld, volgende dag in huis. Hierdoor heb ik bij deze site mijn bestelling (om 7:30) geplaats. Helaas was het de volgende dag niet in huis waardoor alles vertraging heeft opgelopen. Ook heb ik contact gezocht met de klantenservice, maar nooit reactie ontvangen. Als je niet kunt garanderen dat iets volgende dag in huis is, zet dan iets van "zelfde dag verzonden" op de site.

ZOALS T HOORT

LEVERING OK KON IN 1 VERPAKKING DE GEBRUIKSAANWIJZING NIET VINDEN MAAR KOMEN WE WEL UIT. HIJ WERD GOED WARM

Geweldige uitvinding!

Zeer snel geleverd en goed verpakt, makkelijke bediening en heerlijk warm

Goede communicatie

Er zit een vouw in mijn verwarmingsmat, daar heb ik over gemaild en ik kreeg heel snel antwoord. Ik zou korting krijgen, dat is nog niet verrekend maar dat zal wel goed komen.

Snelle levering van een goed product

Ik was op zoek naar een slimme schakelaar om de pomp van de vloerverwarming niet onnodig te laten draaien. Dat zou ons ongeveer 70 euro per jaar aan elektra kunnen besparen, en het geeft geen onnodig geluid wat door het hele huis te horen is. Voor 35 euro kregen we een plug and play apparaat toegestuurd wat in een paar tellen is geïnstalleerd. Het doet precies wat het moet doen en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Geweldige ervaring

Ik heb na aankoop de vloerverwarming gelegd en geïnstalleerd. Het was eenvoudig te doen. Het werkt uitstekend, volgens verwachting. Heb de verwarming in principe aangeschaft in verband met vochtproblemen, maar het comfort is mooi meegenomen.

De verwarmingskabel werkt prima!

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

ziet er allemaal top uit

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo