We hebben iets nieuws ontdekst in het kader van "van het gas af" en dat gevonden in de infraroodpanelen, waar we nu een erg fijne ervaring mee hebben. Johan G den Drijver

Prettige aanspreekbare mensen, die zelfs buiten werktijd beschikbaar zijn.

Mooi pand, keurige entree. Betaalbare prijzen en meedenkend personeel. Daar houd ik van.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Keurig op tijd en netjes bij me afgeleverd

Tot op heden ben ik tevreden over het gebruik

Goede service van begin tot levering. Ook de aftersale is top, en informatie is top.

Perfecto mundo

Wij zijn erg geholpen met dit krachtpatsertje :-)

Beloven maar niet waar kunnen maken!

Dit bedrijf belooft en promoot voor 16:30 besteld volgende dag thuis geleverd. Werkelijkheid; donderdag om 12:00 uur besteld om 16:00 uur zelfde dag bevestigen gehad van de bestelling. Maandag om 17:00 uur bezorgt!!!! Vrijdag al contact gehad met bedrijf waarom het niet geleverd is en of het wel verstuurd is. Bedrijf geeft aan niks te kunnen doen aan de bezorg dienst (DHL). Dit is voorkomen logische maar beloof dan niet dat het de volgende dag in huis is. Erg veel tijd verspild met thuis wachten tot er een pakket bezorgd zou worden maar niet kwam!!! Dus mocht je hier bestellen vertrouw dan niet op hun belofte/promotie.

vandaag besteld morgen in huis die vliegen ging niet op een beetje jammer heb zelf gebeld na 3 dagen ze heben een spoed bestelling geplaats de vierde dag in huis toen kwamen er in eens 2 boilers binnen dag later via dhl opgehaald de telefoniste was heel vriendelijk

Levering zoals afgesproken.

Keurig geleverd en goed verpakt. Nog niet aangesloten.

Het bedrijf geeft de beloofde dat als je voor een bepaalde tijd besteld. Jamme genoeg was dat niet gebeurt. Kreeg alleen het bevestigings materiaal de volgende Gebeld met het bedrijf. Die konden volgens de medewerker er niet aan doen, het lag bij DHL. Ben ik mee eens maar vond de medewerker niet erg vriendelijk.

Snelle levering en goed apparaat.

Boiler doet het goed. Geef beter aan wat erbij wordt geleverd. Want jullie adverteren met aansluitsets, die niet nodig zijn omdat er al een stekker, slang en ophangbeugel bij de boiler worden geleverd.

Perfecte levering & Service :))

Perfecte levering & Service :))

Ik vind het een top bedrijf goede kwaliteit snel geleverd echt top .

Top bedrijf

Ik heb een boiler van Quality Heating besteld bij dit bedrijf. Er is een enorm aanbod beschikbaar, maar doordat overal goede uitleg en specificatie bij staat vermeld, is het niet moeilijk om een keuze te maken. Boiler was supersnel geleverd en voldoet aan alle wensen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Ook telefonisch goed bereikbaar en super vriendelijk en behulpzaam.

Snel bezorgd en goede verpakking!

M’n boiler hangt nu een week en doet wat hij moet doen lekker warm water geven…en hij ziet er mooi uit …Ik ben er blij mee !

Weer een goede ervaring

Netjes en snel geleverd. Altijd tevreden over dit bedrijf.

goed alles volgens afspraak

goed alles volgens afspraak

Een zeer goed bedrijf

Correcte behandeling en zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon daarnaast was de ketel beschadigd e ook daarna zeer vriendelijk en goed geholpen

Fijne heel Behulpzame Service

Supersnelle levering en een goed werkende boiler. Het enige wat jammer was was dat er bij de installatie set geen inlaat combinatie zat en ik die dus nog ben moeten gaan halen.

Prachtige wifi boiler

Mooie wifi boiler, waar je op afstand zelf kan bepalen of je je overige zonnestroom hier voor gebruikt ja of nee.

Goed en snel extra informatie

Enkele vragen omtrent een boiler aanschaf, snel en goed antwoord. Had eerder al een mail gestuurd, deze is waarschijnlijk niet goed ontvangen. Bij tweede poging dus wel. Besteld en vervolgens snel geleverd. Nog niet in gebruik.

uitstekend

Snelle levering,een leuk product voor een aantrekkelijke pr. Oogt degelijk en mooi model om te zien. Eenvoudige montage!

Prijs-kwaliteit-levering helemaal top

Door duidelijke informatie op de website tot een keuze gekomen. Snelle levering waarna na installatie bleek dat we de juiste boiler hebben aangeschaft.

Duidelijkheid,kwaliteit, en goed service Top!

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering ook volgens afspraak. Bij zelf montage werden de vragen snel beantwoordt, oplossing gericht. Vriendelijke en behulpzaam personeel! Dank jullie wel.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo