Prima snelle levering

De boiler is snel en goed geleverd.

Snelle en goedkope levering

Na wat licht speurwerk naar een close in boiler, kwam ik bij elektrische-boilers.nl terecht. Zij konden snel leveren (de volgende dag) tegen een scherpe prijs.

Super. Heel net bedrijf

Ik heb afgelopen vrijdag onze nieuwe boiler 100 liter in de kleur zwart kunnen ophalen. Werd netjes ontvangen door de dames van kantoor. Goede uitleg. En makkelijke montage.

Mooi design.

Is nog niet in gebruik. Ben de boiler aan het ombouwen naar een water accu, om het overschot aan zonne-energie weg te werken.

Mooie goedwerkende Boiler

Boiler 10 liter van Quality heating voldoed aan de verwachting en heeft een mooi uiterlijk. aansluiten was simpel met bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Prijs verhouding was goed elders gelijksoortige 10 liter boiler stukken duurder. Een echte aanrader.

Alles is netjes verlopen, duurde wel iets langer dan verwacht omdat de boiler niet op voorraad was. Keurig aan de telefoon geholpen met de vragen van mij. Guusta van Hoekelen

Super snel en correct geleverd

Prima service en snelle levering,

Werkt naar wens

Prima product, meer info over de maten van het aansluit materiaal zou welkom zijn

Goede verkoper snelle levering

Blij met de bestelde plintboiler, helaas was er de inlaatcombinatie niet bij geleverd maar na een mailtje is deze de volgende dag al bezorgd. Dus goed product voor een normale prijs en top after sales service.

Boiler niet op tijd geleverd

Heb 10 dagen op boiler gewacht. Verschillende malen contact gehad. Werd idd te woord gestaan. Er waren problemen met vervoerder DHL. Tot 2x toe mijn afspraak met loodgieter die boiler zou installeren moeten wijzigen. "Al die tijd zat ik zonder warm water". Uiteindelijk via loodgieter een andere en duurdere boiler besteld en geleverd. Mijn geld is terug gestort. De extra kosten voor loodgieter zijn daarbij niet opgenomen. Heb dat vermeld in E-Mail helaas is daar niet op gereageerd. Wel excuses van Qheat met vermelding dat er een klacht tegen DHL is neergelegd. Al met al blijf ik ervan overtuigd dat Qheat verantwoordelijk is en dus ook voor de extra kosten.

zeer mooi en goed

hij hang snel .

Goede info en prijs

Makkelijk info te vinden en gunstige prijs stelling. Bestelling gedaan!

snelle levering!

een heel snelle levering, helaas was de aansluit set voor de plintboiler is niet overeenkomstig de afbeelding op de site. Moet nu retour op eigen kosten, helaas!

Heel snel opgelost

Beste, Mijn boiler werd behoorlijk beschadigd aangeleverd door de vervoerder, en werd zelfs een tweede keer op een nieuwe pallet aangeleverd. Na mijn mailtje stond de vervoerder al weer op de stoep met een nieuwe boiler. Super snel opgelost dus. Keurig afgehandeld. Groet Cees

Goede levering en goed product

Het is naar verwachting goed gegaan

Klasse

Prima. Met een paar minpunten

Doet het prima. Echter voor de installatie moest ik twee verloopstukken kopen. Nog een punt. As la je de boiler niet wil bevestigen aan de wand staat het nogal te wankel omdat de bodem niet vlak is. Niet slim. De optie om het gewoon op de bodem van de kast te leggen moet er zijn.

uistekend

Ze doen wat ze zeggen, vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering, adequaat product

De levering was conform ´afspraak´. Boiler is gemakkelijk aan te sluiten. Geen slangen bijgeleverd.

Goed met een kanttekening

Goederen zijn geleverd volgens afspraak. Algemene isdruk is heel goed. Het installatiepakket bevat echter te veel onderdelen en is niet toegespitst op één bepaalde boiler, daarom houd ik na de installatie onderdelen over. In mijn beleving zou het beter zijn alleen installatiemateriaal voor de specifieke boiler te leveren en niet één pakket voor verschillende boilers.

mooi produkt,degelijk gevoel

inmiddels meerdere geplaatst,tot nu zeer tevreden.

Alles in orde

Tot op heden werkt de boiler naar behoren .

Geen goede ervaring

Tweedehands boiler 50l nooit aangekomen, ze reageren niet meer op mails,