Prima te installeren

Goede boiler en prima te installeren werkt perfect Direct warm water

Weet ik nog niet

Goedemorgen, ik koop drie boilers en die moeten aangesloten worden.. nu kun je bijna niemand vinden die tijd heeft om ze op te hangen dat weten jullie toch ook?? Kom dan ook niet met vragen want die kan ik niet beantwoorden. Probeer het eens over drie maanden.. maar om 250 euro te cashen toch een eerlijk antwoord. Fijne dag en tot over drie maanden. Tom. Ps. Ik moet ja of nee aankruisen maar dat kan eigenlijk niet.

Very Quick delivery and very easy to place the boiler

Quality product and very satified

Goed verpakt goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Boiler gekocht super besparing dit is echt een besparing . perfect om je overtollige stroom om te zetten in besparing op gas(als je stroom over hebt van je zonnepanelen)

De boiler was niet direct leverbaar. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Bij vragen via de mail altijd binnen 24u antwoord. En de boiler was makkelijk aan te sluiten, goede beschrijving.

Tot nu toe prima, maar……

Het bijbehorende aansluit pakket was duur vergeleken met wat erin zat. Drie slangen terwijl je twee gebruikt. Liever had ik twee “ puntstukken” gehad waarmee je de slangen op de leiding aansluit. Ook de afvoerslang en de ophang beugels zaten ook bij de boiler in de doos. Ook het stellen van een technische vraag kan alleen via e-mail en niet telefonisch. Dat vind ik wel een minpuntje.

Werkt perfect en makkelijk te installeren

Ik moest wel even wachten maar dan heb je ook wat. Ik ben nu van stads werwarming af. Zonnepanelen, accu en infrarood panelen en nu een elektrische boiler wat wil/kan ik nog meer.

Goed kompleet product

Alle benodigde onderdelen zitten er bij om op te hangen. Minpunt de ophanghaak was iets te groot voor het gat in de boiler maar dat heb ik opgelost door de haak iets te draaien.

Bestelling geplaats en zeer snelle complete levering

Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst voor een boiler is deze zeer snel geleverd.

Doen wat ze beloven!

Op pre-order boiler besteld en betaald, en daarbij werd 2/3 weken levertijd verwacht. Klopte als een bus. Keurig afgeleverd en dan snap je ook beter dat je daar nu eenmaal de hele dag thuis klaar voor moet zitten want hij past nou eenmaal niet door de brievenbus. Geïnstalleerd, opgevuld en opgestart. Prima! De wifi werkt maar een beetje teleurstellend betreft de info. Ik had gehoopt op een temperatuur- verloop.

Snelle en correcte levering!

De Tesy boiler werkt perfect! Warmt snel op en je kunt er gemakkelijk met 3 personen mee douchen.

Prima snelle levering

De boiler is snel en goed geleverd.

Snelle en goedkope levering

Na wat licht speurwerk naar een close in boiler, kwam ik bij elektrische-boilers.nl terecht. Zij konden snel leveren (de volgende dag) tegen een scherpe prijs.

Super. Heel net bedrijf

Ik heb afgelopen vrijdag onze nieuwe boiler 100 liter in de kleur zwart kunnen ophalen. Werd netjes ontvangen door de dames van kantoor. Goede uitleg. En makkelijke montage.

Mooi design.

Is nog niet in gebruik. Ben de boiler aan het ombouwen naar een water accu, om het overschot aan zonne-energie weg te werken.

Mooie goedwerkende Boiler

Boiler 10 liter van Quality heating voldoed aan de verwachting en heeft een mooi uiterlijk. aansluiten was simpel met bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Prijs verhouding was goed elders gelijksoortige 10 liter boiler stukken duurder. Een echte aanrader.

Alles is netjes verlopen, duurde wel iets langer dan verwacht omdat de boiler niet op voorraad was. Keurig aan de telefoon geholpen met de vragen van mij. Guusta van Hoekelen

Super snel en correct geleverd

Prima service en snelle levering,

Werkt naar wens

Prima product, meer info over de maten van het aansluit materiaal zou welkom zijn

Goede verkoper snelle levering

Blij met de bestelde plintboiler, helaas was er de inlaatcombinatie niet bij geleverd maar na een mailtje is deze de volgende dag al bezorgd. Dus goed product voor een normale prijs en top after sales service.

Boiler niet op tijd geleverd

Heb 10 dagen op boiler gewacht. Verschillende malen contact gehad. Werd idd te woord gestaan. Er waren problemen met vervoerder DHL. Tot 2x toe mijn afspraak met loodgieter die boiler zou installeren moeten wijzigen. "Al die tijd zat ik zonder warm water". Uiteindelijk via loodgieter een andere en duurdere boiler besteld en geleverd. Mijn geld is terug gestort. De extra kosten voor loodgieter zijn daarbij niet opgenomen. Heb dat vermeld in E-Mail helaas is daar niet op gereageerd. Wel excuses van Qheat met vermelding dat er een klacht tegen DHL is neergelegd. Al met al blijf ik ervan overtuigd dat Qheat verantwoordelijk is en dus ook voor de extra kosten.

zeer mooi en goed

hij hang snel .

Goede info en prijs

Makkelijk info te vinden en gunstige prijs stelling. Bestelling gedaan!

snelle levering!

een heel snelle levering, helaas was de aansluit set voor de plintboiler is niet overeenkomstig de afbeelding op de site. Moet nu retour op eigen kosten, helaas!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo