Alles klopt !

Snelle levering en gekregen wat ik verwachtte.

Vriendelijke medewerkers, langzame levering

Bestelling om 10.30 geplaatst. Op de website staat "voor 16.30 besteld, volgende dag in huis". Dit werd helaas een dag later. Had fijn geweest als ik er niet zelf achteraan hoefde te bellen. Voor de rest hele vriendelijke mensen.

prima boiler en snel geleverd

we zochten een boiler voor het bedrijf deze was prijsvriendelijk en werkt achteraf perfect

supper goed gevoel bij plaatsing

Heel simpel te plaatsen vooral met het overdrukventiel dat met een darmpje kan aangesloten worden. Heel goed in prijs en kwaliteit. Groetjes Filip

Perfekt

Hallo .. Heb de boiler aangesloten en dank zei de goeie beschijving vond ik het erg makkelijk en voldoet prima . De snelle service was uiteraard ook zeer goed maar voor mij hoeft het niet zo snel ..De mensen moeten leren gedult op te brengen hebben ..Hoor het iedere keer weer dat er veel bezorgers erbij betrokken zijn met ongevallen ..Anders moeten de Directeuren van Dhl zelf maar es even een ronde doen ..

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

zeer degelijk toestel zeker gezien de prijs, vlotte aansluiting, werkt perfect

Nog niets ontvangen.

Mijn bestelling is nog niet afgeleverd ik kan dus geen oordeel vellen.

Top boiler

Handig klein en eenvoudig te installeren.

Dag later was boiler thuis, klant is er blij mer

9.5

Top geregeld

Rapport qualité prix

Montage facil Prix attractif Livraison rapide Bonne qualité ressentie

prima apparatuur

Boiler en aansluitset aangesloten en alles werkt netjes. Wel jammer dat de boiler en aansluitset in 2 aparte colli en later over de dag werd geleverd. Niet handig door DPD en daar kwam ik pas achter na contact te hebben gehad. Ben ik niet voor thuis gebleven en 1 dag later de aansluitset opgehaald bij de lokale benzinepomp. Ook niet handig is dat er een aparte aftapkraan aangeschaft moest worden, Hiervoor apart naar de Bouwmaat gereden en kost weer tijd en geld. Beter is om dit als extra mee te nemen in de aansluitset of dit duidelijk aangeven bij de bestelling. De Tesy boiler werkt uitstekend en geeft prima warm water.

Boiler is anders dan de foto

Boiler is anders dan de foto. Ook zit er niet een aansluitset bij wat wij wel verwacht hadden.

Prima product en een zeer accurate opvolging van de telewerkers van Elektrische-boilers.

De digitale boiler van ELDOM is een goede keuze, alleen het transport mag iets zorgvuldiger gebeuren, er zijn namelijk enkele deuken in de boiler, maar dat is niet ten koste van de kwaliteit van het product, enkel esthetisch. Late reactie? Eerst geïnstalleerd, dan uitvoerig getest, en nu en prima score.

De boiler zelf en verzending etc prima maar de aansluitset en terugslagklep scoren vet onvoldoende

De aansluitset van bijna 40 euro is niet toereikend en uitleg en materiaal om de terugslagklep te monteren ontbreekt volledig. De boiler zelf is zoals verwacht, klein, compact en levert warm water zoals bedoeld.

Prima firma

Snel en goed geleverd! Corecte service en bericht geving via mail.

Snel geleverd en product zoals omschreven!

Zeer snelle levering van de boiler 15:55 besteld volgende dag rond 11:00 uur voor de deur afgeleverd!! Zelfde dag de boiler nog geïnstalleerd super service dus. Kleine kanttekening maar iets waar jullie niet geheel iets aan kunnen doen maar de gebruiksaanwijzing was niet echt duidelijk over de temperatuur sensor T5 deze loopt extern over het vat in het spiraal en moet je zelf nog aansluiten op het mainboard!

2 leveringen van 1 order wat niet werd gemeld

Door dat er 2 leveringen waren en dit niet was gemeld stond er een boiler van een paar 100 euro voor de deur toen wij er niet waren.

Prima, goed advies en snelle afhandeling.

De door ons gekozen boiler was niet snel leverbaar. We kregen direct prima advies, bestelden een andere boiler en deze werd de volgende dag geleverd.

Niet na komen van afspraken

Op de site stond 2 tot 3 weken levertijd. Even een belletje gedaan wanneer ze deze boiler weer verwachte. In week 12 zou deze binnen komen en als ik online bestelde zou deze ook in week 12 uitgeleverd worden. Week 13 en 14 afgewacht. Geen boiler. Mailtje en telefoontje er achteraan. Weer werd er een belofte gedaan dat deze in week 15 werd uitgeleverd. Weer niks. Uiteindelijk mocht ik de boiler in week 17 ontvangen. De beloofde levertijd kan niet waar gemaakt worden.

wel ok

levering boiler - direct door fabrikant - snel levering accessoires was 'problematisch' door fouten van gebruikte koeriersdiensten van DHL

Snelle reactie op vragen

Boiler gekocht die niet leverbaar was, uiteindelijk goed alternatief geleverd.

goede service en ondanks de corona snel geleverd

Snelle levering. Foto van complete boiler installatieset komt niet overeen meet de werkelijke levering

Prima apperaat

Prima boiler. Montage schroeven van de elektra kap zijn wat klein en moeilijk terug te plaatsen. Maar daar heb je alleen last van bij het installeren. Verder prima ding makkelijk op te hangen, door dat er een boor patroon op de doos zit.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo