Nette prijs en snel geleverd

Gewoon goed

Snelle levering en voldoet aan verwachting

alles 100%

bezorging keurig, boiler ok, instalatieset matig

ik had al eerder een revieuwe gegeven maar daar geen reactie opgehad. bij de instalatie set zitten alleen maar kleine slamgen 12 mm en mij n hele systeem is gemaakt op 15mm een beetje vervelend je verwacht niet nog extra kosten te krijgen

Ok

Snelle levering ..aansluiting lastig ivm vieze/cq ruw schroefdraad

Rete snelle levering.

Netjes, verzorgd, snel! Aanrader!!!

Is perfect

Na mijn eerste bestelling bleek dat er transportschade was ontstaan Er is direct een nieuwe opgestuurd. Ik kan dus niets anders zeggen, dat menig webshop hier een voorbeeld aan kan nemen. Kortom een perfecte service. Een aanrader

Correct en snel geleverd

Klopt allemaal , dikke prima en snel geleverd

Doet wat hoort

Ik heb geen klachten. Snel verzonden en toegekomen. Eerlijke prijzen. Snel contact wanneer nodig.

Vlotte snelle levering

Zeer te spreken over de service en de snelle levering. Het is eenvoudig en makkelijk om een bestelling te doen. Dikke Duim.

Snel besteld....snel geleverd....goede prijs....doet wat de boiler moet doen.

Zoals kort al gezegd is.... Snel besteld....snel geleverd....goede prijs....doet wat de boiler moet doen.

Prima geregeld, na probleem met levering.

Klantenservice prima geregeld.

snelle bestelling ,snel geleverd ,de informatie die ik vroeg was geweldig dus alles prima

Goede snelle levering van goed product.

Goed product dat volledig aan mijn verwachtingen voldeed tegen een scherpe prijs.

Snel geleverd Product zoals beschreven

100% ok

ok

bijna compleet

Geweldige snelle levering, echter het was niet geheel compleet.

Prima service, snelle levering

Zeer vlotte levering prima levering. Wij hadden met spoed een nieuwe boiler nodig voor onze bed and breakfast, dat continue bezet is. Veel dank!

Snelle levering, dik tevreden.

Één telefoontje gepleegd met hun om wat extra info. Daarna besteld, betaald en volgende dag in huis. En alles werkt perfect. Wat wil je nog meer? Goede service dus.

prima, en goed advies gekregen

goed advies, snelle afhandeling en levering!

Erg snelle levering, breed gamma aan producten, goede opvolging vragen.

Ok.

Betaalbare boiler, geen topkwaliteit!

Heb de boilers (2x) zelf geïnstalleerd; ziet er allemaal aardig uit, maar gebruikte materialen zijn duidelijk van goedkopete kwaliteit. Met name de schroefdraad op de in- en uitlaatzijde van de boiler is matig; niet altijd goed recht "gesneden" waardoor het moeilijk is om de flexibele slangen goed (lekvrij!) aan te sluiten. Maar het prijs verschil met de grote merken is dan ook aanzienlijk! De levensduur zal bepalen of het een goede keuze was....

deskundig snel en vriendelijk

Vooraf juiste en bruikbare informatie, snel geleverd en bij installatie (DHZ) snelle en bruikbare advisering per telefoon.

slecht

7 dagen te laat geleverd, word belooft de volgende dag 1 keer nooit weer. Een man een man een woord een woord !

Wij waren erg tevreden

Phoenixstraat 37