De boiler (Eldom 30 l) werd binnen 2 dagen geleverd, was makkelijk te installeren en doet het tot nog toe naar behoren.
Stiebel Eltron DEM 4 gekocht,deze aangesloten maar werkte Niet naar behoren.Had een Pisstraaltje en de Temperatuur kwam niet tussen de 35 en 50 graden,wat hij in de Boekjes had beschreven.Apparatuur aangesloten door een Installateur en deze vertelde mij dat het Niet deugde.Zo kan je Niet de Vaatwas wassen.Vele telefoontjes en Mail gestuurd naar Gasloos wonen.nl/Quality Heating.Deze mensen vertelde mij,wanneer je het eenmaal heb aangesloten,dat je het Niet retour mag sturen,volgens de Voorwaarden.Vind het Slechte Service.Hoe kan je het weten,als je het Apparatuur aansluit en daarna wilt gebruiken Niet Functioneerd en binnen 1 week na Aankoop,Niet terug mag sturen.Slechte Service.Dus PAS OP,als je een Doorstroomboiler Koopt.€285,= en €100,=(erkend installatuur)=€385,=,zo de prullenbak in.Zonde,wat een slechte Nachtmerrie.Nooit meer,koop ik wat bij ze.
sorry
Na snel en goed geholpen te zijn in de showroom stond drie dagen later de boiler als afgesproken voor de deur. Ondanks dat er geen boilers in showroom Hilversum hingen wel goed advies gekregen! Ze hebben daar wel pracht collectie infrarood panelen, verwarmde spiegels etc, ik kom zeker terug.
Betere prijs dan bij bol.com
Mooie nieuwe boiler in mijn stacaravan toppie
De bestelde boiler was niet voorradig, kreeg hier netjes een melding van met de verwachte levertijd. Uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht. Goede ervaring.
Ik heb een boiler besteld nadat ik goede informatie en advies vanuit de Klantenservice had gekregen. Hier had ik een aansluitset, maar dit pakketje was zoekgeraakt en dus niet bezorgd. Er is netjes een nieuwe opgestuurd en de boiler is ondertussen aangesloten. Netjes opgelost dus tevreden.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons de service. Helaas gebeurd het wel eens dat een pakket zoek raakt, maar dit proberen wij inderdaad z.s.m. op te lossen. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product.
All went super well, clear, responsive on the phone and everything went very smoothly.
Ir/Madam, Thank you for taking the time to write this post. Your opinion is extremely important to us. We are very happy to hear that you are so satisfied with us as a company. We hope you enjoy purchasing your product. With kind regards, Team Quality Heating. Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Perfecte boiler, doet wat die moet doen! 50l voor klein huishouden ruim voldoende! Klein aandachtspuntje misschien, de aan de boiler vastgezette beugels zijn niet waterpas ten opzichte van de boiler! Verder wel een uitstekend product.
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Hartelijk dank voor de tip, dit zullen wij intern verder oppakken. Dank u wel hiervoor. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik kan de Boiler niet gebruiken het zakje met de onderdelen om de Boiler aan te sluiten mist. Ik heb de kap er afgehaald om te kijken of het daar in zat maar helaas. Het viel op dat het binnen werk er schreef in lag. Ik weet niet wat er gebeurt is maar ik ben diep teleur gesteld ik heb kontact op genomen met Quality heftig b.v. waar ik hem heb besteld die hebben mij aan geraden om foto's te sturen dat heb ik maandag 10/4 per mail gedaan. Ik hoop hier mee u genoeg te hebben ge informeert en hoop op snelle oplossing. Met vriendelijke groet B.Brouwer
Geachte heer, mevrouw, Wat vervelend dat u de boiler niet kunt aansluiten. Onze excuses hiervoor. Wij hebben contact met u middels de mail en doen ons uiterste best om samen tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed product en snel geleverd, niets om aan te merken.
Geachte heer, mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit is voor ons als bedrijf erg belangrijk. Namens het gehele team wensen wij u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Vriendelijk personeel uitstekend geholpen
Boilers stonden op na order en bij veel andere dealers was dat niet vermeld en kwam pas na betaling zichtbaar. Niet bij deze leverancier. Voorraad is ook echte aanwezige voorraad en snel geleverd.
Geachte heer, mevrouw, Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Wat heet: gewenst warm water laat je niet koud!
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product. Als u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Het is een mooi vormgegeven apparaat en het werkt ook nog goed
Zeer snelle leavering , wat ze beloven vandaag bestellen morgen leveren Elektrische-Boiler besteld geef mij de mogelijkheid om beetje meer om van de Gas te gaan
Goede warm water boiler voor de helft van de prijs van de meeste andere merken. Met het extra bij bestelde setje slangen snel en makkelijk aan te sluiten. Snelle levering.
Makkelijk aan te sluiten.
Levertijd was aan de lange kant
Geachte heer, mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Helaas heeft de levering vertraging opgelopen wegens onvoorziene omstandigheden. Onze excuses hiervoor. Wij wensen u veel plezier met de aanschaf van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.
Een elektrische boiler is eenvoudig te installeren op bijna elke locatie, maar bij voorkeur niet in vochtige ruimten indien dat niet gecertificeerd is daarvoor. Een groot voordeel, er zijn geen giftige gassen die vrijkomen ten opzichte van een gas boiler.
De levering was precies zoals afgesproken. Ik kan nog niks vertellen over de werking van de boiler moet of geïnstalleerd worden. Groet Albert Vetkamp
Product voldoet aan verwachting en levering was snel.
Snel op temperatuur en koelt niet snel af goed geïsoleerd
Wat late verzending maar na emails toch gekomen
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij ons bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Het stukje feedback over de communicatie zullen wij intern meenemen voor in de toekomst. Bedankt voor uw tip. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw product. Warme groet, Team Quality Heating.