Product voelt degelijker aan als verwacht, is effectief extreem stil, en heel snel warm. nadeel zijn dat het display verlicht blijft, dus dat zie je een beetje in het donker.
De verwarming is van goede kwaliteit en ziet er ook nog eens mooi uit. Het bedrijf heeft een duidelijke website en snelle levering.
geeft voldoende warmte en met de app makkelijk even van te voren aan te zetten
Prima elektrische verwarming. Ik heb er nu twee hangen. Beide 1400 W. Programmeren is even een studie maar uiteindelijk lukt het. Wij hebben hem als bijverwarming naast de vloerverwarming. Pluspunten: Stijlvol en neemt niet veel ruimte in. Ook al verleng je het snoer de garantie blijft van kracht. Verwarming komt stevig verpakt aan. Opmeten en plaatsen gaat erg makkelijk met de mal die in de doos zit verwerkt. Minpunten: in de beschrijving staat een snoerlengte van 150 en zelfs in specificaties 190 cm. Hij is echter slechts 0,90 cm. Ook jammer dat de bediening altijd rechts zit en dat je geen keuze hebt links of rechts.
Waarom geen 10? Zonder de ventilator is ie geluidloos en doet ie het goed. De ventilator maakt een rommelig geluid dat ik te luid vindt. Zet die dus nooit aan.
Snelle levering, mooi design en gemakkelijke montage en bovenal een stille verwarming. Een echte aanrader
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Makkelijk te monteren en werkt fantastisch goed
Informatie op de website was niet juist dus spullen weer retour gestuurd helaas. klanten service was vriendelijk goed te bereiken kundige en netjes. Antwoord nummer zodat de spullen makkelijk gratis retour gestuurd konden worden prima ervaring.
Geachte heer, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Mooie elektrische kachel voor aan de muur, werkt naar behoren, eenvoudige montage. Fijn met afstandsbediening.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u zo enthousiast bent over de kachel. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Snel en goed geleverd. Mooi strak design en makkelijk te monteren. Hebben hem achter in het tuinhuis boven de glazen schuifwanden gemonteerd. Is snel warm en verwarmd naar behoren. Precies waar hij voor bedoelt. Top product. Kan geen minpunten vinden.
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Wij hebben een elektrische eramische kachel besteld voor in onze hal. Kacheltje doet het na behoren paar minuten aan het is zo heerlijk warm in de hal. Enige minpunt vindt ik zelf is dat ie wel behoorlijk was geluid maakt en je kan hem verbinden met de wifi en dan bedienen met de app maar dit zou ook nog wel paar updates kunnen gebruiken voor de rest een top kachel en zeker ze geld waard
Goede keuze mogelijkheden zowel assortiment en verschillende prijsklasses.
Besteld en snel geleverd
In het huis van mijn dochter was een verwarming in het atelier aan het lekken. Oorzaak doorgeroeste leiding. Ik heb haar 2 keuze voorgelegd: of alles openbreken en nieuw maken, of een elektrische verwarming. Eerder had ik al slechte ervaringen met infraroodpanelen. Zij heeft het paneel van 1.40 meter bestel 2000 watt en ben aangenaam verrast over de prestaties. Om deze reden heb ik voor mijzelf nog een kleinere radiator van 700 watt besteld voor een kill hoekje in onze keuken. In beide gevallen een perfecte oplossing zinder breekwerk. Ophangen in met de bijgeleverde mal een eenvoudige klus. Aanrdader
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat u zo enthousiast over het product bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Erg blij met de snelle levering en capaciteit van het apparaat, daarnaast erg duurzaam om de verpakking te gebruiken als instructie voor het installeren van de verwarming aan de muur. Daarnaast komt werkelijkheid overeen met wat bij product omschrijving wordt aangeven., qua m2 wat verwarmd wordt.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Efficiënt
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Voor een zeer aantrekkelijke prijs deze elektrische kachel kunnen kopen. Hij ziet er ten eerste mooi uit (een beetje mat zwart), heeft een iets langer snoer dan mijn vorige exemplaar, maar wat me verraste is dat deze kachel 4 standen heeft ipv 2. Je kunt namelijk zelf kiezen of je alleen het verwarmingselement aan wilt zetten (volledig geruisloos) OF het verwarmingselement MET ventilator (nagenoeg geruisloos). Kortom: erg blij met mijn aankoop, laat de winter maar komen!
Geachte mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat u zo enthousiast over het product bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
De heater met wifi voldoet aan alle verwachtingen, deze bestelt nadat de variant zonder wifi retour is gegaan. Makkelijke bediening, en verwarmt goed. Mooi strak design. Eenvoudige montage. De informatie op de website en telefonisch gegeven is niet geheel correct. Van eerder bestelde en geretourneerde heater staat foutieve info vermeld op site (die ook telefonisch werd bevestigd). Deze zou een thermostaat hebben en volgens foto's kon die op graden worden ingesteld. Dit klopt beide niet. Waardoor die weer retour kon. Indien info beter was geweest, had ik in een keer de juiste kunnen bestellen. Helaas is dit bij schrijven van deze review, nog steeds niet aangepast op website.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Wij zijn druk bezig met het aanpassen van onze website om alle producten van de juiste informatie te voorzien. Excuses voor het ongemak. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik kocht een convector kachel en een infrarode bureaumat. Beide artikelen waren geheel conform omschrijving en werden zeer snel bezorgd. De kachel is gewoon prima, goeie prijs-kwaliteit. Erg enthousiast ben ik over de infrarode bureaumat. De studeerkamer werd wel warm, maar ik bleef koude en daarmee pijnlijke handen houden. Dat is sinds ik deze mat aanschafte geheel over! Het is eigenlijk een ouderwetse bureaumat maar dan een die warmte uitstraalt. Hij heeft drie standen, voorlopig is voor mij de laagste stand al voldoende comfortabel. Aandachtspuntje bij gebruik van een computermuis is wel om een muis met draad te gebruiken, of de draadloze muis buiten de mat te houden.
Geachte mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Het product hebben we nog niet gebruikt. Maar de levering was erg snel.
Snelle levering na bestelling. Uitstekende montage- en gebruikershandleiding. Super stille werking en snelle opwarming. Perfect product!
Geen moeilijk gedoe bij problemen direct en fantastisch opgelost. Product werkt prima.
Geachte heer, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Goed product, snelle levering en prijstechnisch zeer aantrekkelijk. De algemene voorwaarden van garantie is goed.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Fijne verwarming alleen 1 ding vind ik persoonlijk jammer dat er op de app geen simpele AAN/UIT KNOP zit.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Wij waarderen uw feedback en zullen kijken of wij hierin een verandering kunnen aanbrengen. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
De Adax heaters (ik heb er inmiddels nog een gekocht) bevallen geweldig. Ze zijn geruisloos, per uur per dag planbaar, bedienbaar met de goed werkende app. Je kunt drie blokken instellen: sleep, away en home, waardoor je behalve aan-uit ook nog verschillende temperaturen per fase kunt instellen. Zo kan ik optimaal profiteren van mijn eigen zonnepanelen en kostenbewust verwarmen. Ze ogen heel bescheiden en vallen niet erg op in het interieur. Wat mij betreft een aanrader!
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is belangrijk voor ons. Goed om te horen dat u zo positief bent over het product, wij wensen u dan ook veel plezier van de convectoren. Warme groet, Team Quality Heating.