Mooi ,compact.En snelle levering
Besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd. Convectorkachel opgehangen, aangesloten en werkt. Dit is de dunste convectorkachel die ik heb kunnen vinden en ziet er ook nog prachtig uit. I.v.m. de beperkte ruimte was de Slimline convector uitvoering perfect, Infrarood paneel was geen optie. Keurige gebruiksaanwijzing in de nederlandse taal bijgesloten. Helaas is de QH app niet te downloaden in de Playstore. Maar een telefoontje naar de vestiging in Alkmaar bracht een alternatieve oplossing. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Beste Mike, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering, makkelijke installatie en makkelijk te programmeren. Kortom doet wat het moet doen.
Beste Karel, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Bij het uitpakken van de doos was het paneel beschadigd Ik heb gelijk melding gedaan en de volgende dag werd er contact met me opgenomen. Na wat uitleg van mijn kant werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd en kon het beschadigde paneel retour. Van het nieuwe exemplaar kreeg ik geen track en trace code, ik kon dus niet controleren dat het echt verzonden was. Tot mijn grote verrassing stond de vervoerder om 10.00 uur voor de deur de volgende dag
Beste AHJ, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Positieve ervaring. Website was duidelijk. Het product wat ik wilde was ook zo gevonden. Betalen en leveren een plus. aanrader
Beste Marco, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Doet wat het moet doen en gaat ook zuinig om Met de energie.
Beste Arjan, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Bestellen, terugkoppeling en levering waren uitstekend.
Beste Herbert, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik heb een elektrische convestor verwarming besteld bij Quality Heating. Het product is prachtig en werd, ondanks het grote formaat, binnen een dag geleverd. Prima service en uitstekend product.
Beste Hilde, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
De Quality Heating vloerkleed verwarming met dimmer voldoet aan de verwachting. Vooral door de dimmer is het makkelijk de temperatuur aan te passen. Na het aanzetten van de verwarming geeft deze vrij snel zijn warmte af. Tevens voel je qua hoogte weinig van deze verwarming. Wij hadden alleen het nadeel, dat deze verwarming pas na 5 weken geleverd werd, omdat deze na de bestelling niet op voorraad was.
Beste Jan, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Pas gekochte verwarming deed het niet goed . Temperatuur kwam niet overeen met de werkelijkheid. Ik kreeg zondereer een nieuw display om deze te vervangen . De weergave is nu wel beter maar nog niet 100% maar dat moet dan maar , even wennen bij het instellen. Maar top service , en snelle reactie.
Beste Hans, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Correcte snelle levering. Paneel was goed beschermd verpakt. Eenvoudige bediening; warmt snel op. Min puntje; als je het electrisch paneel uitzet blijft de aan/uit knop blauw knipperen.
Beste Paul, Bedankt voor uw fijne review en de duidelijke feedback! Fijn om te horen dat de levering snel en correct verlopen is, en dat u tevreden bent over de werking en eenvoudige bediening van het paneel. Wat betreft het blauwe knipperende lampje na uitschakeling: dit is inderdaad een standaard veiligheidsfunctie van het paneel om aan te geven dat hij nog stand-by staat. We begrijpen dat dit als minder prettig kan worden ervaren, en geven uw feedback graag door aan de fabrikant. Warme groet, Team Quality Heating.
2 x 2000 w panels opgehaald, werkt gewoon Super! Alle oude buizen eruit gehaald nu alleen nog een stopcontact!
Beste Danny, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Eerst om advies gevraagd over benodigd product, helaas het verkeerde product aangeraden gekregen (kan gebeuren). Na ontdekking van deze fout, kosteloos het product om kunnen wisselen. Erg goed opgelost!
Beste Wouter, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Quality Heating eco slim convector 850*50*400 1500Watt Verwarmt prima, irritant vind ik het knipperende powerledje. Ook de temperatuur meting van de thermostaat loopt nogal achter op de werkelijke temperatuur in de ruimte (kan meer dan 3 graden verschillen). Bestelling en bezorging prima.
Hartelijk dank voor uw review en uw duidelijke feedback. Fijn om te horen dat de convectorkachel er prima uitziet en naar tevredenheid verwarmt, en dat de bestelling en bezorging goed zijn verlopen — daar doen we het voor! Wat betreft het knipperende powerledje en de afwijking in temperatuurmeting: dat begrijpen wij, dit kan als storend worden ervaren. De meting van de interne thermostaat is afhankelijk van de locatie van de kachel en de luchtstroming rondom het toestel. Daardoor kan er soms een verschil ontstaan met de werkelijke kamertemperatuur. Wilt u dat we even met u meekijken of er nog iets te optimaliseren valt in de instellingen of plaatsing? We helpen u daar graag bij. U kunt ons altijd even mailen via [email protected] of bellen. Warme groet, Team Quality Heating.
Absoluut top materiaal geleverd. In een handomdraai geïnstalleerd.
Beste Henri, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Het paneel is heel eenvoudig aan te brengen en werkt direct. Groot nadeel is wel het feit dat het product vlijmscherpe randen heeft. Inmiddels al twee broeken versleten, omdat er per ongeluk tegenaan gekomen was met een knie/bovenbeen.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat het paneel goed werkt en eenvoudig te installeren is! Wat vervelend om te lezen dat u last heeft gehad van de scherpe randen – dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker als het tot schade aan kleding leidt. We nemen deze feedback dan ook serieus en zullen dit intern bespreken met onze leverancier om te kijken naar mogelijke verbeteringen in de afwerking. Nogmaals dank voor uw terugkoppeling, en mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Warme groet, Team Quality Heating.
Tweede kachel inmiddels aangekocht. Er hangt er één in hal, altijd 15 graden. Geen last van vocht meer. Tweede vervangt een cv op een slaapkamer. Mooi design en werkt top op de thermostaat.
Beste Ruud, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Wordt snel warm en ziet er strak uit op de muur.
Beste Pien, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
- Makkelijk op de site om keuze te maken en te bestellen - duidelijke orderbevestiging. - Snelle levering.
Beste Dre, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Apparaat doet wat ie moet doen. Nu aangenaam in de gang
Beste Jolanda, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Fijn apparaat!
Beste Charles, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Perfecte en snelle levering Adax verwarming op wifi werkt makkelijk en is snel geïnstalleerd
Beste Kenny, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Onlangs 2 panel heaters black bij Quality Heating besteld. We hebben ze snel mogen ontvangen en gelijk opgesteld in onze serre van zwart aluminium. Ze zijn echt prachtig met hoogglans zwart front, een iets mattere zwarte achterkant en zwarte kabel. Super blij met deze heaters. We hadden er al 1 besteld (wit in 2020) dus dat ze super zouden werken wisten we al. Maar de zwarte uitvoering staat zo mooi en onze serre van 9mx4m is binnen no time heerlijk warm.
Beste Lilian, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Geen ingewikkelde handleiding en veilige uitvoering, en lekker warm!
Beste Riet, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.
Dit kacheltje heeft een fantastisch mooi en strak design. Het installeren is eenvoudig en via een app is deze makkelijk te bedienen.
Beste Carline, Dank u wel voor uw mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is ons doel om elke klant te voorzien van de beste service en kwaliteit, en het doet ons goed om te horen dat dit is gelukt. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Warme groet, Team Quality Heating.