Snel & betrouwbaar

Een goed product mogen ontvangen, voor een goede prijs vergeleken met andere aanbieders. Tevens was het product online beter gedocumenteerd op technisch vlak!

Een groot pluspunt achteraf betalen En bestelling ging makkelijk en zeer goed verlopen

Mooi apparaat, makkelijk te bedienen!

Helaas een iets latere levering door diverse omstandigheden, maar dit was voortijdig medegedeeld. Werkt goed, afwachten wanneer het echt koud wordt.

Levering was erg snel (De dag erna) en voor deze prijs kan je gewoon geen betere verwarming hebben. Onze bovenverdieping hebben wij niet aangesloten op het gas vanwege de kosten, maar het was met die vrieskou toch iets te koud. Met deze verwarming krijg je het binnen een korte periode naar een behaaglijke temperatuur!

Zeer tevreden!

Na het lezen van product specificatie heb reviews gelezen en besloten om product te bestellen. Product snel ontvangen en gelijk gebruikt. Het werk netjes. Met een verwarming kachel 35 m2 in uur tijd op 2300w verwarm ik tot 20 gr, vervolgens op 1000 w verlagen en temperatuur blijft op constante 20 gr temperatuur. Tevreden met de prijs en kwaliteit!

Chinese troep

Ik heb het besteld bij een Nederlands bedrijf,maar de radiator is niet in te stellen. Hij staat op een vreemde taal en is niet in het Nederlands in te stellen. Ook de antie frost stand is niet te vinden en daar heb ik hem juist op uitgezocht. Erg jammer.

bevalt goed

makkelijk te installeren en te bedienen d.m.v. een app

Snel warm door de 2300 watt vermogen en ventilator

Snel warm voor mijn werkkamer en hoef dan ook niet het hele huis op te warmen. Ventilator zorgt voor snelle verspreiding van de warmte. is direct warm en na 15 min is hele ruimte warm en schakel je terug naar bijv 1000 of 1300 watt en meestal doe ik de ventilator (stiller) uit. De extra's (timer etc) en afstandbediening gebruik ik nooit. Ventilator is heerlijk, richt onderste open gedeelte op mijn voeten. Nadelen: De ventilator mag wat robuuster en stiller zijn (trilt soms irritant), een paar verschillende standen zou een mooie aanvulling zijn. Maar gezien de lage prijs allemaal acceptabel. Tip: neem convector met ventilator, zoals deze. NB: De verkopende partij geeft het wel netjes aan dat er stillere ventilatoren zijn, maar wel een stuk duurder en doen exact hetzelfde.

Too product

Tweetal electrische convectoren besteld voor het opwarmen van mijn huis en om de gas niet te verbruiken ivm hoge prijzen. Zeer tevreden. Mijn energie maandelijks pasten is gelijk 600 omlaag gegaan! Ook is de unit geschikt om vanuit Tuya te besturen wat ik erg fijn vond omdat ik alles via deze app regel. Kwalitatief zijn het ontzettend goede producten en de levering is zeer snel geregeld.

simpelweg, stekker er in wn aan zetten, graden instellen en hoppa!

Mijn ervaring is: De doos was supergoed verpakt in een andere doos zodat er geen beschadigingen konden komen aan de originele doos en inhoud. Na het uitpakken was het voor mij nog wel even de losse vloersteuntjes monteren aan de achterzijde maar dat was kinderspel. Twee schroefjes losdraaien en kon je de muursteun er afklikken. De twee vloersteunen kon ik met de bijgeleverde schroeven zo aan de muurbeugel vastdraaien en kon ik het geheel terug klikken aan de verwarming, de twee schroefjes weer vastdraaien en klaar. Ben er dan ook super tevreden mee. Genoeg capaciteit ook voor mijn garage. Had niet veel ruimte aan de muur om hem te bevestigen en dus gekozen voor vloersteunen. Hij staat ook echt stabiel op de vloer. Makkelijk te verplaatsen ook en zeker niet zwaar. Bijkomstig is dan ook dat ik hem gemakkelijk kan opbergen of op een andere plek kan gebruiken wanneer dit nodig mag zijn. Ik kan deze die ik gekocht heb zeker aanraden! Gr. richard.

Goeie en betrouwbare service.

Ik heb 3 electrische verwarmings elementen afzonderlijk van elkaar besteld en zijn snel geleverd. Product ziet er top uit en werkt fantastisch. Dit bedrijf komt zijn afspraken na en dat is in deze tijd een belangrijk ding!! Een partner die je kan vertrouwen! Eindconclusie ik heb dit bedrijf reeds meerdere keren bij mij vrienden geïntroduceerd!

Top product, prima klantenservice.

Vriendelijke klantenservice, geven heldere en duidelijke informatie, snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding.

Goed product

Weliswaar een tijdje moeten wachten omdat er leveringsproblemen waren, maar product werktperfect.

Super bedrijf

Netjes op tijd geleverd de product. En hij werkt perfect. Mijn woonkamer is continu 21 graden warm. Hé kan nog warmer instellen

Lekker voeten

Zuinig Gas ,Spaar Je geld

Mooi, effectief en zuinig snel warmte alleen wanneer ik wil

Verbaasd dat deze relatief kleine kachel de kamer sneller warm had dan de CV, bovendien voor een fractie van de kosten en snel te integreren in het Dominica netwerk

Vlotte levering

Prijzen was correct en de levering volgde snel. De kwaliteit van het gekochte product was minder dan verwacht doch was mijn klant tevreden.

Zit er nu warmpjes bij

Een Adax neo 2000 watt aangeschaft. Staat in serre omdat de vloerverwarming in erg koude periode de ruimte niet voldoende kon verwarmen. Door de electronische thermostaat is er geen omkijken naar. Makkelijk instelbaar van temperatuur en tijdstip, duidelijk afleesbaar en een controle lampje wat gaat branden bij het opwarmen van de convector. Kan aan de muur gemonteerd worden, maar ik heb er losse pootjes bij besteld. Dan is hij ook ergens anders inzetbaar. Vragen via email worden snel en duidelijk beantwoord. Goed verpakt tegen beschadigingen tijdens transport. Communicatie van levering en tijdstip door bedrijf en vervoerder goed.

Levering naar verwachting en goede service bij vragen.

Eén van de door mij bestelde electrische verwarmingen wilde niet verbinden met Wi-Fi. Eén belletje was genoeg, direct geholpen. Wat niet in de omschrijving stond was dat de verwarmingen op tuya werken. Er stond vermeld dat ze met een eigen quality heating app werken. Aangezien ik veel meer van tuya heb in huis was dit een aangename verrassing. Jammer dat dit verborgen wordt ....

Overtreft mijn verwachtingen ten volste.

Eigenlijk als bijverwarming maar deze bevalt zo ontzettend goed dat ik deze nu als hoofdverwarming voor de bovenverdieping gebruik. Snel warm, mooi ontwerp en energiezuinig. Goed te programmeren. Enige minpunt is dat wanneer de verwarming aanspringt de led lampen vol aangaan, ook wanneer je de verwarming op een programma laat draaien. Het zou mooi zijn als je de led lamp volledig uit kunt laten.

Helemaal top

Wij hebben een infrarood paneel besteld en deze werkt echt top. Kinderen gebruiken hem bij studeren en hebben het heerlijk warm zonder dat de hoofd verwarming aan hoeft. Bestellen was eenvoudig, prijs was prima en levering was supervlot. Aan te bevelen dus!

Top product

Het duurde wel lang voordat ik de goederen binnen kreeg. Ik had nog een mailtje gestuurd (nadat de bestelling en betaling gedaan waren) maar op het mailtje werd niet gereageerd. Een dag later was het pakketje geleverd. Het product zelf is helemaal super! Ik ben erg tevreden en blij mee!

Super verwarming en top service van bedrijf

Super verwarming en top service van bedrijf

prima infrarood paneel

Het infrarood paneel een week in gebruik en we zijn zeer tevreden. Het paneel staat onder de computertafel en is na inschakeling in korte tijd warm, met een zeer aangename stralingswarmte.

Snelle levering en goede telefonische ondersteuning

Korte directe lijnen.

Phoenixstraat 37