prima infrarood paneel

Het infrarood paneel een week in gebruik en we zijn zeer tevreden. Het paneel staat onder de computertafel en is na inschakeling in korte tijd warm, met een zeer aangename stralingswarmte.

Snelle levering en goede telefonische ondersteuning

Korte directe lijnen.

Fijne verwarming,snel warm en houd de kamer goed warm gedurende de dag. Prijs-kwaliteit verhouding is ook prima

blij met infraroodkachel en prima communicatie

Makkelijke website, goede productinformatie en valtijd vriendelijk te woord gestaan. De bureauverwarming is heerlijk en verbruikt weinig energie.

Super verwarming.

Wij hebben de Eldom convector Extra Life (3000Watt) gekocht en zijn hier zeer tevreden van. De ingebouwde weekplanner zorgt voor een zeer fijn gebruik van de verwarming. Hierdoor kunnen we zorgen dat het in de ochtend lekker warm is tegen dat we opstaan, maar ook dat het 's nachts terug mag afkoelen zonder dat we dit elke avond handmatig moeten instellen. De convector geeft ook een aangename temperatuur en is zeker voldoende om onze living plus keuken te verwarmen. Het enige minpuntje aan deze verwarming is dat de knoppen wat moeilijk indrukbaar zijn in vergelijk met de Eldom convector die ik drie jaar geleden heb aangekocht (1500 watt om de slaapkamer te verwarmen).

Prima, verwarming ruikt alleen naar brand op het begin. Verder goede kwaliteit verhouding. Doet zn werk.

Scherpe prijs en snelle levering

Verwarming besteld. Scherpe prijs en product werd snel geleverd. Zeer tevreden!

Een goede koop voor kantoorruimtes en werkkamers

Wij hebben een Adax neo elektrische verwarming - 800 Watt 20cm (h) x 105cm (b)-Wit aangeschaft om de slaapkamer van onze dochter te verwarmen tijdens het leren. Het is makkelijk instelbaar en geeft een goede temperatuur Wij overwegen om er nog een paar aan te schaffen om zo het gasverbruik te beperken. Ook het energie verbruik valt erg mee en helemaal als we binnenkort de zonnepanelen op het dak hebben. Eigenlijk hebben we geen minpunten voor dit product

De klant staat centraal

Online snelheid gecombineerd met persoonlijk contact en een goed product

Makkelijk bestellen en goede levering. Apparaat makkelijk te bedienen, app werkt goed.

Strak design, functioneel en warm

Twee elektrische kachels besteld inclusief pootjes. Systeem werkt uitstekend. Verwarming heeft een mooi strak uiterlijk. Pootjes idem. Ik ben tevreden.

netjes

en netjes verzorgd

Product voldoet aan mijn wensen

Duidelijk site goed product wel een keer moeten bellen over de levering maar goed geholpen volgende keer koop ik hier weer

GOED

Het werkt heel goed jammer dat ik heel lang op moest wachten

Hartelijk geholpen

Ook met het omruilen. Geen probleem en daar iets anders voor gekocht.

Steunen moeilijk onder convector te draaien

De voor geboorde gaatjes voor de steunen zitten niet goed. De schroefjes zijn er heel moeilijk erin te draaien

Uitstekende kwaliteit in prijsverhouding en goed snelle levering

Het verwarmings paneel werkt optimaal als bijverwarming op mijn zolderkamer. De bureau verwarming is perfect voor thuiswerkers en zeker in deze tijd. Je benen worden lekker warm gehouden. Ik ben zeer tevreden met deze producten

Verwarme bureau onderlegger besteld. Functioneert echt top. Makkelijk bedienbaar. Prima, helemaal tevreden!

Design

mooi design, doet wat ie moet doen. Contact gehad met klantenservice, werd heel prettig geholpen.

Goed product, levering duurde lang, service prima.

Goed toegankelijke site (site of mails niet altijd even goed leesbaar op telefoon), goed product met duidelijke uitleg gevonden. Jammer dat van je verwacht wordt volledig vooruit te betalen, dit zou anders moeten. Levering duurde erg lang. Werd niet echt op de hoogte gehouden van vorderingen. Tussendoor contact gehad, vriendelijke service. Uiteindelijk goede levering en prima werkend product. Je moet wel even geduld hebben.

Doet was hij moet doen met laag energieverbruik.

Top design en werking

Een makkelijk instelbare kachel.

De kachel doet goed wat het moet doen. Viavde app os hij makkelijk in te stellen

Prima verwarmingsapparaat en correcte en snelle leverng

De convectorkachel doet wat hij moet doen. Is snel en makkelijk te installeren. Heb de kachel als bijverwarming geplaatst teneinde de energie rekening beter beheersbaar te houden. Om die reden ook enkele weken ervaring afgewacht alvorens te beoordelen. Mijn doel is gelukt en na wat uitproberen (thermostaat instelling en afstemming) op CV (hoofdverwarming) voldoet de kachel prima. Convectie warmte door de gehele ruimte en de energie rekening beperkt maar binnen aanvaardbare norm enigszins teruggebracht.

Snel besteld maar n snel geleverd veel keuze

Verschillende verwarmings opties gekocht Goed geleverd en verpakt Service support kan wat beter Gebeld over handleiding om verwarming te koppelen aan WiFi De geadviseerde app uit de handleiding zou dan niet goed zijn. Moest een andere app downloaden en dan nog maar eens proberen moet gewoon werken volgens de support medewerker. Wat blijkt je WiFi moet op 2.4 zijn ingesteld en niet op 5 anders kan de thermostaat de WiFi niet vinden. Lijkt mij dat ze dit als eerste moeten gaan doorgeven met problemen bij koppelingen nu moest ik het zelf uitzoeken. Verder werkt alles prima

Heerlijke bij verwarming met strak disign

Goede bijverwarming met strak design. Om de energie kosten in de hand te houden laat je deze kachel op 1000w verwarmen ipv 2000w

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo