De bureauverwarming die onder het tafelblad geplakt zit is echt fantastisch; max 150W, maar na ca 15 min dim ik hem al naar minimum: dat voelt echt lekker. En de rest van de ruimte hoeft niet meer zo warm te zijn, dus deze infraroodplaat doet wat-ie belooft! Aanrader, scheelt enorm in het energieverbruik!
Geachte heer, Bedankt dat u van onze dienstverlening gebruik heeft gemaakt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Dit had ik veel eerder moeten aanschaffen! Met relatief weinig vermogen heerlijk warm. Wat mij betreft echt een aanrader!
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
we gaan er veelplezier van hebben.
Jammer dat het erg goedkoop aanvoelt. De instelknopjes rammelen in de behuizing. Eenmaal gemonteerd en ingesteld doet de verwarming het goed en ziet er strak uit.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
De Eco Slim Wifi Convector is een uitstekende verwarming. Het slanke ontwerp past perfect in elke ruimte, en de wifi-functionaliteit maakt het superhandig om de temperatuur op afstand te regelen. De installatie was eenvoudig, en het apparaat warmt de kamer snel en efficiënt op. Bovendien is het energiebesparend, wat fijn is voor de lange termijn. Een aanrader voor wie op zoek is naar een moderne en gebruiksvriendelijke verwarming!
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Goed om te horen dat u zo positief bent over het product. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
De radiatoren lijken het goed te doen, nog niet veel aangehad. Het nadeel van deze radiatoren is dat dat er een blauw lampje brandt. Deze kan niet uit. Op het ogenblik dat deze standby is blijft een lampje knipperen alsof er iets aan de hand is. Dit maakt de radiator ongeschikt voor de woonkamer. We hebben er ook eentje voor de entree, 's nachts zie ik boven op de overloop een signaal knipperen. Dat is best vervelend. Helaas is de verpakking al weg anders had ik 'm terug gestuurd.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Mocht u nog vragen hebben over het knipperen van de convector, mag u altijd een mail sturen naar [email protected]. Wij kijken dan graag met u mee. Warme groet, Team Quality Heating.
Op advies heb ik de Adax Neo compact besteld voor het (bij)verwarmen van mijn huis. In combinatie met de houtkachel wilde ik onopvallende electrisch radiatoren plaatsen. Mijn favoriete zwager heeft bij Quality Heating dezelfde systemen besteld en was zeer te spreken over het bestelgemak en snelheid van levering en ook over de Adax radiatoren. Als test heb ik de eerste 2 radiatoren besteld. De bestelling verloopt moeiteloos, extra contact of hulp was niet nodig en inderdaad vandaag besteld, morgen in huis! De fraaie panelen hangen nu in 2 kamers en volgende week ga ik de resterende radiatoren bij Quality Heating bestellen.
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat u zo enthousiast bent. Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
De Adex convectorkachel was goed ingepakt en correct geleverd. Product werkt naar behoren en is als omschreven op de website.
Na een bezoek aan de showroom in Hilversum, waar we goed geadviseerd werden, was de keuze voor een elektrische verwarming niet moeilijk meer. We hebben twee verwarmingselementen voor de muur gekocht die heel eenvoudig te installeren waren en ook meteen werkten! We zijn dik tevreden!
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's in Hilversum. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Werkt naar behoren, energiezuinig, kortom top product!
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Omdat onze badkamer nog niet klaar is, kan ik de werking niet beoordelen. Maar de levering was volgens afspraak, en hij ziet er heel mooi uit.
Bestelling werd netjes verwerkt. Ook na problemen met de vervoerder werd er door de klantenservice nagegaan wat de status van de leveribg was en uiteindelijk werd alles in goede staat afgeleverd. Zeker een zaak waar ik weer zou kopen.
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Simpele vlotte levering...
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag. Warme groet, Team Quality Heating.
Wij zijn van het gas af en zijn 100% energie neutraal, voor de slaapkamers zochten wij een mooie goede betrouwbare elektrische wandconvector en kwamen uit bij de Noorse Adax Neo.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met de convector. Warme groet, Team Quality Heating.
A termék nagyon jól működik így csak ajánlani tudom mindenkinek
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u enthousiast bent over het product. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Past zeer goed bij interieur, voldoet geheel aan verwachting
Meerdere keren een bestelling gedaan. Pakketten snel en goed verpakt ontvangen.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u al vaker en product bij ons besteld heeft. Wij wensen u veel plezier met onze producten. Warme groet, Team Quality Heating.
Snelle levering ziet er goed uit verder nog geen ervaring het is nog niet koud dus verwarming nog niet gebruikt alleen even aangezet om te kijken of de verwarming werkt
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag. Warme groet, Team Quality Heating.
Over alles nagedacht. Zelf de gaten kon je makkelijk boren omdat deze op de doos gemarkeerd waren. Hangt netjes beschrijving duidelijk
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het geleverde product. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Verkeerd geleverd maar makkelijk retour procedure. Hierna tevreden
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het retourneren van het product goed is gegaan. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Super makkelijk te bestellen. Snelle levering zoals wordt aangegeven op de website. Alleen was het verkeerde artikel bezorgd dan dat er besteld was maar super goed opgelost.
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat wij ondanks dat wij het verkeerde artikel hebben opgestuurd, dit snel opgelost is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Elektrische radiator besteld, deze was snel geleverd. Netjes verpakt, goede handleiding erbij. Strakke afwerking geeft een mooie uitstralin.
Geachte heer, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het geleverde product. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima product dat heel goed voldoet. Snelle leving ook. Zeer tevreden !
Geachte heer, Hartelijk dank voor de review die u hebt geplaatst. Warme groet, Team Quality Heating.
Een duidelijke site die goed werkt! Snel kunnen bestellen en snel geleverd. Mooi product voor een goede prijs!
In het voor proces hoede informatie mogen ontvangen en geadviseerd. Fijne ervaring
Geachte heer, mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.