Product werkt prima en het was snel geleverd

Een matje besteld voor op het bureau. Het warmt goed op. Levering was snel en netjes ingepakt.

Heerlijk warm

Wij zijn heel blij met onze electrische kachel. We gaan er spoedig nog een bestellen voor in de aanbouw.

Super service

3 apparaten gekocht in november 2022. Prima informatie. 1 apparaat (infraroodpaneel) zonder enig probleem geruild voor een ander paneel met hoger wattage. Zowel afhalen als versturen perfect geregeld.

Snelle service. Goed product zoals omschreven. En goede prijs. We willen later een cinewall maken dan halen we de kachel zeker via jullie

Verwarmt goed en ziet er stijlvol uit

Mooie strakke vormgeving. Verwarmt heel snel. Duidelijke display die precies aangeeft hoe warm het in de ruimte is. Ik heb hem op de bijgeleverde pootjes geplaatst in mijn praktijkruimte van 20 m2 en hij voldoet geweldig. Aan de muur bevestigen kan ook, maar zo kan ik hem ook in de woonkamer gebruiken als ik dat wil. Voor deze prijs een vette aanrader.

Zeer goed!

Goede service je wordt snel geholpen. de kwaliteit van de dienstverlening zijn zeer goed. Bijvoorbeeld klachten op goede wijze worden afgehandeld of problemen binnen korte tijd worden opgelost, een goede service. En een fijn websho! M Boudikane

Prima IR verwarming

Infra rood heater gekocht, mooi strak apparaat, zowel met WiFi en afstandsbediening te regelen. Werkt prima, heerlijke directe warmte. Minpunten zijn : WiFi werkt alleen op 2.4 , niet op 5 ghz. Terwijl 5 meestal standaard gebruikt wordt. Een heel gedoe om hem via 2.4 te laten werken ( modem wijzigen ect) Ook de warmte stappen van 25, 50 , 75 of 100% zit vreemd in elkaar. Ik heb de 2400 W uitvoering, en was van mening dat ik de heater op bv 50% van z’n vermogen kon gebruiken. Dus een continue gebruik van 1200 W . Zo werkt het niet, het verwarmingselement werkt met intervallen . Hij werkt op vol vermogen en stopt een tijdje. Je heb dus aldoor korte periodes dat hij 2400 W gebruikt, en daarna even niets. Dat heeft wel effect op andere apparaten die op de zelfde groep draaien, die kunnen niet te zwaar zijn. Hier kan je rekening mee houden, het is echter niet in de gebruiksaanwijzing of handleiding terug te vinden

Snelle reactie en levering

Het is een uitkomst voor ons richting gasloos met deze verwarming. Deze verwarming gebruikt natuurlijk ook stroom, maar mijn zonnepanelen vangen dit ruimschoots op. Deze elektrische verwarming geplaatst in de hal en trapopgang i.v.m. dat deze niet continu wordt verwarmt

TOP

TOP, TOP, TOP!!!

Wat een top bedrijf!

Na een aantal missers door DHL wist dit bedrijf het een dag later op te lossen! Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt! ik raad iedereen die verwarming nodig heeft, hiermee in zee te gaan. vakkundig en goede klantenservice!

Snelle levering en fijn apparaat.

Super mooie heater

Krijg veel complimenten over hoe de heater eruit ziet en hij verwarmd me huiskamer prima. Zeer fijn dat hij via WiFi te bedienen is zodat het al warm is voordat ik thuis kom. Via smart life is de heater makkelijker te verbinden via Google home ipv de QH app

Infrarood wand apparaat

De bestelde infrarood straler voor in de badkamer was niet direct leverbaar. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook de mogelijkheid om Afther Pay te kunnen betalen is prettig (pas betalen als het product ontvangen is), dit maakt het bedrijf betrouwbaar. Apparaat inmiddels ontvangen. Mooi apparaat werkt prima en de installatie is eenvoudig. Bedankt

lekkere warmte op een korte afstand

wij hebben de panelen op een triplexplaatje geplakt zodat we wat kunnen varieren met waar we het plaatje plaatsen. Onder het bureau geeft idd warme benen, maar wij vinden rechtop aan de zijkant of tegenover je benen beter werken. De warmet bereikt het gebied boven het bureau niet echt. Al met al prima voor een gemiddelde winterse dag, voor echt koude perioden moet de verwarming er toch bij aan.

Doet wat hij moet doen

Geeft heerlijke warme. Woonkamer is snel verwarmd.

Product omschreven zoals het is. Snel geleverd

Behaaglijke badkamer

Zodra de voorraad was aangevuld, heb ik mijn infrarood lamp ontvangen. De montage tekening is erg klein maar dit ligt aan de fabrikant. Foto ervan maken en het is leesbaar. De lamp doet precies wat tie moet doen. Mij verwarmen op de badkamer.

Zeer tevreden.energie zuinig.

Erg tevreden met deze elektrische kachel.warmt snel op in de woonkamer.ook handig via mobiele te bedienen. Zeker een aanrader met deze hoge gasprijzen. Energie zuinig.

Werkt perfect!

Makkelijk in gebruik en werkt uitstekend. Zier er netjes uit

mooie vormgeving

Het heeft een mooie vormgeving, helaas zijn de pootjes niet massief waardoor er niet gemakkelijk een viltje onder geplakt kan worden. Tevens mis ik een handgreep waardoor de verwarming makkelijk verplaatst kan worden. Ik begrijp nog niet hoe de verwarming de omgeving verwarmt. Het geeft in een beperkte tijd (2 minuten) diverse warmten (19-21 graden) aan.

Geeft snel plaatselijke warmte

We gaan ze straks meer gebruiken overdag wanneer we zonnepanelen hebben, manier om aangenaam te besparen

Mooi design, bijna krachtig genoeg

Erg strakke kachel, oogt zeer mooi met de meegeleverde wandbeugels. Is in de woonkamer bijna krachtig genoeg (2000W) om alles zelf op te warmen, maar net niet.

Verwarmt naar verwachting

Onze keuken wordt snel en goed verwarmd met deze elektrische verwarming. We hoeven 's ochtends niet meer de cv aan te zetten om in een warm vertrek te kunnen ontbijten.

Prima verwarming

Eldom gekocht direct afgeleverd (binnen 24 uur.) Als bijverwarming van de vloerverwarming die op 18 graden heb afgesteld dus gebruik ik aanzienlijk minder gas.

Makkelijk te plaatsen product . Verwarmt snel en goed verbruik is altijd afwachten dus kan ik nu nog niks van zeggen. Algemeen tot nu is goed

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo