aangename prijs/kwaliteit

Naast prettige prijs-/kwaliteitverhouding vlotte levering.

Word erg snel warm!

Werkt erg goed! Ziet er ook veel strakker uit dan zo’n oude die ik voorheen had. De stekker had wmb iets langer gemogen, maar met een verlengsnoer opgelost

Makkelijk te bedienen en werkt prima

Heerlijk warm . Willen nog meer bestellen

Super helder en snel

Duidelijke website en snelle levering.

Top product.

Sinds 2 weken in gebruik om het gebruik van onze normale verwarming te minimaliseren. Verwarming produceert een behagelijke warmte en werkt geruisloos. Gaan er nog een aanschaffen voor de keuken.

Lastig te bedienen

Ik ben geen domme jongen werk veel met besturing systemen maar ik kreeg dit ding niet verbonden met de WiFi App. Ook manuele bediening niet duidelijk, je zet een temperatuur hoger dan de huidige en het komt niet eerder aan dan dat je minstens 3 graden verschil hebt ingesteld op de Hoge Stand. Niet zeker dat ik het 2000kw model ga bestellen.

supersnelle levering en mooi

Het was al jaren koud in onze keuken Nu hebben we een heerlijke mooie platte electrische kachel van jullie bedrijf ! De keuken is lekker snel warm nu!

bezorging ging vlot, even goochelen met de wifi maar daarna werkt het als een zonnetje. Ik kan buitenshuis de verwarming uit, aan, hoger en lager zetten met de telefoon. Twee weken in huis en geen problemen mee gehad,

goeie service

goeie service

Warmt geruisloos lekker op

Mooi design, smal en niet zwaar, warmt de ruimte goed op, makkelijk te bedienen. Verbinding maken met de wifi is iets lastiger, maar eenmaal gelukt werkt het perfect.

Goed kunnen kiezen via website, vlot bediend, jammer van deel levering

De voorlichting via de website is ruim voldoende om te kunnen kiezen. Betalingsmogelijkheid met creditcard is een plus. Jammer dat de voetsteunen voor de kachel niet leverbaar waren, maar begrijpelijk nu veel mensen elektrisch gaan verwarmen. Lastig is dat je bij de bestelling niet meteen zo'n toebehoren in backorder kan plaatsen. Dat moet apart middels een ander bestelformulier. De verwarming is dubbel verpakt geleverd en in goede staat aangekomen.

Mooi paneel met goede functies. Warmt de ruimte snel op. Ideaal als je zonnepanelen hebt. Zo bespaar je enorm op je energienota!

Eerder geleverd dan op de site staat. Dus binnen 24h een warme werkkamer. Heerlijk

Tevreden

Zeer reven met de aankoop van de elektrische verwarming. WiFi werkt naadloos.

product eco line convector verwarmde heel zwak

ik heb volgens de handleiding de eco line convector ingesteld, bijv op 24 gr. terwijl de temperatuurmeter in de kamer nog op 19 graden staat loopt de temperatuurmeter op de convector op om vervolgens bij 24 graden af te slaan, de convector wordt dan helemaal koud.

Gewoon goed!

Mooi Design. Duidelijke handleiding erbij. Zonder moeite te bedienen. Compact en geeft meer dan voldoende warmte af. Ben zeer tevreden. Geen negatieve dingen kunnen vinden. Aanrader.!

Mooie prijs voor deze glazen design convector

De elegance convector van 1500 W besteld voor 11m2. Deze lijkt goed te voldoen. Het is een mooi toestel met glazen wand en helemaal niet storend in onze badkamer. Kan bediend worden op het paneel zelf, met een afstandsbediening of met de app. Allen werken ze naar behoren. Een leuke extra is dat je deze ook kan bedienen met oa. google assistant. De instellingen zijn eenvoudig uit te voeren. De levering verliep ook zoals gepland en quality heating antwoord ook voldoende en snel op eventuele vragen.

Snel en goede kwaliteit

Gene extra comments.

Correct

Levering op tijd

Snelle levring van een mooi, goedwerkend product

Heel goede deal. Betrouwbaar en snel

Quality product voor een warme winter!

3 electrische kachels gekocht. Goede website, correcte levering, goed product! Dus een tevreden klant!

Top product

Na aankoop uitgepakt en de installatie is vrij simpel en voor iedereen te doen. Koppeling WiFi ging ook heel gemakkelijk en de app op de telefoon is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Ga over tot aanschaf van nog een 1 of mogelijk enkele heaters.

Netjes en eerlijk bedrijf

Er was iets niet leverbaar en kreeg keurig een telefoontje topppp Hiervoor twee kachels besteld ook keurig afgeleverd kortom prima bedrijf

Slecht contact

Ik heb gebeld om een paar vragen te stellen de dame in kwestie zie dat ik een mail zou ontvangen vd technische man een week geleden maar nog niets gehoord.

Geweldig Wat betreft de informatie

Wist niet wat ik moest nemen,infrarood of elektrische verplaatsbare. Panelen .Na een telefonisch gesprek werd het duidelijk geen infrarood maar elektrisch De bestelling geplaatst en binnen 24 uur de panelen in huis zo als afgesproken. Ik denk een goed en een gezond bedrijf

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo