Prima snelle levering

Bestelde artikelen snel geleverd, met duidelijke mail communicatie mbt de leverings situatie. Enige nadeel: gebruiksaanwijzing in 15 talen maar geen Nederlands

Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit

Pluspunten: Bestellen op de website ging erg makkelijk volgens afspraak geleverd. het installeren ging makkelijk (al vaker gedaan) maar ook voor de eerste keer is het eenvoudig. Minpunten: - de taal op de doos was Russisch ofzo terwijl de stickers wel (gelukkig) Nederlands waren. Ik had een doos met Nederlandse tekst verwacht. Dit minpunt heeft niets met de kwaliteit van de convectoren te maken.

Prima verwarming

Laat zich gemakkelijk via wifi leiden en in serie te schakelen. Handig formaat ook.

Ik ben zeer tevreden

Voor informatie heb ik gebeld en kreeg een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon die goede adviezen gaf en er ook de tijd voor nam. Na de bestelling geplaatst te hebben, had ik deze de volgende dag al in huis. In een woord geweldig.

Goede en snelle service

Tot nu toe zeer tevreden. Ik kreeg snelle respons op gestelde vragen via email en ook de levering ging snel. Het geleverde product moet zich nog bewoizen komende winter, maar een eerste test viel niet tegen. Inmiddels de winkel ook geadviseerd bij collegas en kennissen en ook zij hebben hun bestellingen al geplaatst.

Betrouwbaar en snelle levering

Website is overzichtelijk en biedt voldoende informatie. Ik heb een electrische Eco slim heater besteld en moest hier los voetensteunen bij bestellen. Het lukte mij niet deze te monteren omdat ik er met een gewone schroevendraaier niet tussen kwam. Ik heb toen gebeld maar de dame die ik sprak had geen oplossing. Hierover was ik teleurgesteld. Uiteindelijk naar Karwei gegaan waar ik een schroevendraaier heb gekocht die kon knikken waardoor het wel lukte. Wellicht handig om dit erbij te leveren.

Snelle levering mooi kacheltje

+ goede nette levering + mooi kacheltje, ziet er tof uit + lekker snel warm - timerfunctie is nogal ingewikkeld

Snelle reactie en goeie informatie

Ik kreeg snel antwoord op mijn chat vraag en er was een duidelijke notitie op de site dat het iets langer duurde. Product voldoet en ziet er goed uit. Prima verpakt!

Voldoet volledig aan de verwachting

Tijdens de zoektocht naar een electrisvhe verwarming uitgekomen op de website van dit bedrijf. Een verwarming gevonden die qua specificaties, stijl en prijs binnen onze wens lag. Na het leze van de positieve reviews over het product en bedrijf de keuze gemaakt de radiator te bestellen. Het bestel/lever proces is goed. Duidelijke website en goede communicatie. Wij zouden wederom een bestelling bij dit bedrijf plaatsen.

Werkt prima

Snel verzonden en werkt uitstekend

Totaal geen klagen

Fraaie kachel

Het is een fraai ding om te zien en de app was zo geïnstalleerd. Nog niet volop kunnen testen met dit warme weer, maar hij wordt flink warm op 2000W. Hopelijk helpt het om de gaskosten te minimaliseren deze winter..

Super goed bedrijf

2 elektrische kachels gekocht, eerst telefonisch goed contact gehad. En duidelijke informatie gekregen, De kachels zijn snel geleverd, goed verpakt met een duidelijk beschrijving voor montage. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.

Prima afhandeling bestelling Adax Neo 400 Wifi

Adax Neo Wifi 400 besteld. Goedkoopste prijs op internet. Snelle levering, makkelijke installatie ook van Wifi. Jammer dat je schuin van boven het metaal van de ophanging goed kunt zien. Radiator wordt snel warm

Erg fijn!

Wordt snel warm en maakt nagenoeg geen geluid. Erg fijne manier om de woon- en werkkamer te verwarmen.

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Goede communicatie mbt de verzending. Goed product voor een redelijke prijs

Fijne klantenservice en goed product

Twee elektrische kachels besteld, maar helaas was een van de twee ingedeukt. Aangezien de doos ook flink beschadigd was is dit vermoedelijk gebeurd door de pakketdienst. Gelukkig onwijs fijn geholpen door de klantenservice! Na het sturen van drie foto's van de schade, direct een reactie terug. Ik had binnen een week een nieuwe kachel binnen!

Geen flauw idee

De bestelling was snel bezorgd. Of de kachel bevalt? Dat is lastig te zeggen als het buiten 30 graden is. De doos staat op zolder te wachten op de winter.

Ik weet het nog niet zeker....

In april heb ik een verwarmingselement besteld. Dit was snel en correct geleverd. In sep is de thermostaat van dit verwarmingselement kapot gegaan. QH verzocht om een nieuwe toe te sturen, zodat ik demonteren/monteren in één keer kan doen. Daar wilde men niet in meegaan; eerst moest ik de oude opsturen, daarna zou ik (bij geconstateerd defect) binnen 4 werkdagen een nieuw element ontvangen. Deze 4 dagen zijn voorbij en ik heb in de tussentijd van QH niets meer gehoord. Geen bericht van ontvangst van het defecte element, geen bevestiging dat hel element kapot is en ook niet dat een nieuw element wordt verstuurd. Ik wacht nog heel even af, maar ik heb er (nog) geen goed gevoel bij....

Vlotte service, helder advies

Eco Slim convector 2000 watt aangeschaft op advies van medewerker voor bijverwarming . Voetjes eenvoudig te monteren. Gemakkelijk verplaatsbaar apparaat. Uitermate degelijk ingepakt voor vervoer. Apparaat even aangezet, warmt snel op, snel uitgezet bij 30+ graden buiten, Goede verwachtingen voor koude tijden.

Mooie verwarming snel geleverd

Duidelijke website en de producten tegen gunstige prijzen. Snel besteld en geleverd. Gewoon Top en tot de volgende keer volgende bestelling

Heldere uitleg snelle levering

Prima website met veel uitleg over soorten elektrische kachels. Levering heel snel

Top product !!!!!

Een zeer moderne eco elektrische kachel. makkelijk te gebruiken. Ik raad aan!

Snelle verzending, werd prima geleverd

had contact opgenomen met de klantenservice ivm welke electrische radiatorvermogen van de eldom wifi ik moest pakken en prima antwoord gekregen en deze ook besteld. Eenmaal thuis geleverd meteen uitgeprobeerd in de ruimte die verwarmt moet worden en hij verwarmd de ruimte perfect. Top service

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo