Bestelde kachel volgens afspraak ontvangen.

Mooie kachel welke simpel te monteren is. Klein minpuntje, een langer electrischsnoer zou praktischer zijn

Vlot

Midden in een hittegolf een kacheltesten is lastig. Maar hij doet het en ik hoop met twee van deze het gebruik van de cv uit te stellen/ te beperken, nu ik weet dat ik het soort warmte als prettig ervaar. Er zit een aan uit knopje aan, dus geen gedoe. Hij zou er beter uit kunnen zien, bv wit, maar er is geen ronde in wit ,vandaar 4 ipv 5 sterren.

Prima produkten en uitstekende uitleg om tot een goed besluit te komen

Betrouwbare leverancier qua afspraken

* 2000Watt Wifi convector elektrische verwarming wand en vrijstaand met instelbare thermostaat * De convector ziet er stijlvol uit en is mooi slank. Daardoor goed in het interieur te plaatsen. Ik heb het verwarmen op zich nog niet volledig uitgeprobeerd vanwege de hoge buitentemperatuur van dit moment 30º. Mijn bedoeling is om de cv komende winter op een lage temperatuur te laten verwarmen en per vertrek bij te warmen middels de convector, zodat er veel minder gas gebruikt hoeft te worden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dat op deze wijze gaat lukken. Ik zal dan waarschijnlijk nog een convector extra nodig hebben.

Prima verwarming voor een prima prijs.

Met het strakke design staat/hangt het niet lelijk in de woonkamer. Het is even uitzoeken hoe de timer werkt. Al bij al zeer tevreden.

Mis downloads/uitgebreide handleidingen op site

montage heel gemakkelijk, bediening via de app zeer goed en gemakkelijk, Het instellen van het vermogen is heel goed kan je zelf kijken wat je nodig hebt.

Uitstekend!

Op zoek naar elektrische convector radiators belde ik naar Quality Heating. Ik was zeer vriendelijk te woord gestaan door Sarah. Ze heeft heel duidelijk en heel vakkundig alles over convector radiators, modellen, bediening, gebruik, de nodige capaciteiten en de app uitgelegd. Als proef heb ik, naar overleg met haar, één Elegance unit besteld. De website was heel duidelijk en de volgende dag had ik het in huis! Als mijn solar panelen geïnstalleerd zijn zal ik zeker meer radiatoren bij Quality Heating bestellen.

Voldoende warm water

Installatie voor 100% opbouw is niet voorzien

Snelle levering en vlot reagerende servicedesk

Informatie over wifi van verwarmingssystemen kan beter. Vooral omdat er afwijkende apps zijn

Ik heb de kachels nog niet gebruikt, het is nu nog te warm, wij zijn heel leuk geholpen bij de koop, zeer betrouwbaar.

Alle hulp die nodig was na slechte communicatie DHl opgelost

Volgende keer weer via jullie

Nog geen ervaring

Verwarming gekocht om in de herfst en in de winter de gaskosten te minderen. Nu nog weinig ervaring. Alleen even aangezet om te kijken of er warmte werd afgegeven...dat deed die !! So far so good.

Bedrijf komt toezeggingen na

Bestelling ging vlot, evenals de levering. En in tussentijd kreeg ik keurig informatie over de levering. Gewoon zoals het hoort

Gebruiksvriendelijk

Veilig in gebruik, goede thermostaat en verwarmt woonkamer uitstekend.

Algemeen goed, licht teleurgesteld!

Algemeen goed is snelle levering van de twee elektrische-kachels. Helaas was een doos open geweest en de kachel was licht beschadigd. Graag product controleren voor verzenden!

Klantgericht

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling . De elektrische radiatoren die aangekocht zijn werken prima en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen via de WiFi App . Kortom ,een product dat geen ingewikkelde acties vraagt van de koper en dat heb ik wel eens anders meegemaakt ….

Afspraak is afspraak

Na telefonisch contact te hebben gehad en de juiste info te gekregen . Van een deskundige medewerker, zijn we overgegaan tot bestelling via de webshop. Daar was keurig vermeld wat de levertijd zou zijn. Ik was erg benieuwd wand de meeste webshop beloven veel maar na besteling duurt het altijd veel langer dat het product geleverd wordt. Maar hier echt niet een dikke pluim hebben jullie echt verdiend.

Mooi en energie zuinig

Door dat de radiator meerdere functies heeft is hij energie zuinig.

perfecte afhandeling bestemming

correcte informatie over product en mogelijkheden klanten service is geweldig snelle en juist informatie

Ik heb deze Eldom een week in huis meteen uit geprobeerd En ik was meteen dik tevreden. Lekker warm via WiFi makkelijk te regelen super. Zeer zeer tevreden goede vervanger voor gas. Ik ben in bezit van zonnepanelen dus gebruik van gas woord stukken minder

Mooi design, snel warm

We hebben deze aangeschaft omdat we een dynamische energieleverancier hebben waar de elktra per uur verschilt en soms is deze prijs ook weleens 0 euro of je krijgt geld toe bij gebruik. Op deze momenten kan je dus beter de warmte opwekken met stroom ipv gas. Het installeren van de app en ophangen ging vanzelf, ook handig was de verpakking van het paneel hier kan je het deksel van de verpakking als mal gebruiken voor de boorgaten. We gebruken deze voor de huiskamer, nu nog wachten op de winter om hem goed uit te kunnen testen maar heb hier alle vertrouwen in..

GEWELDIG in 1 woord

Aangekocht voor gebruik op kantoor. Heb deze verwarming in 1e instantie gekocht als bijverwarming, maar in de praktijk komt het er opneer dat de CV-installatie niet of nauwelijks meer aanslaat. Ervaar de warmte die vrij komt als aangenaam, terwijl het design prima past in deze ruimte. Verwarming in de eetkamer krijgt binnenkort ook gezelschap van dit type verwarming. Heb nog geen exacte cijfers vwb minder gasverbruik, maar wij gaan in combinatie met onze 19 zonnepanelen en goedkope toekomst tegemoet vwb energie.

Goed assortiment en uitstekende levering

Al meerdere keren Adax elektrische verwarmingen besteld. Verwarmingen voldoen zeer goed. Daarnaast snelle en goede levering.

Snelle correcte service

Zodra je je keuze hebt kunnen maken uit de grote voorraad is je bestelling zo in huis. Netjes en goed ingepakt. Kortom top service.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo