Electrische verwarmingen werden op tijd geleverd

Heb de elektrische verwarmingen van Adax besteld bij elektrische-verwarming.nl omdat ze een korting week hadden van 10% op alle verwarmingen van Adax en omdat ik zag dat ze in Alkmaar gevestigd zijn en ik woon vlakbij Alkmaar dus kan daar voor service en garantie makkelijk terecht. Wat ik wel lastig vind is dat ze onder veel verschillende websites te vinden zijn en voor elke website een andere account aangemaakt moet worden. Bijvoorbeeld electrische-verwarming.nl en electrischevloerverwarming.nl

Een gemakkelijke verwarming eenvoudig te bedienen en overal te gebruiken

Net wat ik zeg goed product en makkelijk in gebruik en snel geleverd

Vriendelijke klantenservice

Klantenservice neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en denkt met je mee. Ben nu geheel gasvrij. Heb in het gehele huis Adax radiatoren,plus een airco. Dit moet voldoende zijn. Heb niet alles in één keer ontvangen.bij de tweede levering geen mail ontvangen wanneer dit bezorgd zou worden. Al met al is het goed verlopen en zijn we zeer tevreden. Een mooi slank product.

Prima product snel geleverd

De verwarming (inmiddels meerdere) gebruikt op plaatsen waar het slechts een beperkte tijd warm hoeft te zijn (slaapkamer, badkamer) zodat de CV daar niet ‘aan hoeft te slaan’. Gevoed door zelf opgewekte zonne-energie dus goed voor het milieu én de portemonnee

Zeer goed!

Helemaal niets op aan te merken! Ook op een vraag per mail werd snel gereageerd!

Geweldige service& snelle levering,,Chapeau!!

Mooie prijs voor n ook zo goed werkend product..heel blij mee. Deze komt in mijn top 10 van beste webwinkels .

Geweldig, hij doet precies wat hij moet doen!

Zeer snel warm, mooi design, fijn in het gebruik.

snelle reactie en levering

levering in stevige verpakking . goede handleiding ook in nederlands . achteraf betaling verliep makkelijk via Ideal . produkt ziet er ook goed uit ' warmt snel op.

Gelijkmatige warmte en geluidloos

De kachel verspreidt een aangename en gelijkmatige warmte. Heeft een mooie vormgeving en is ook nog eens volkomen geluidloos. Een klein minpuntje is de ophanging: de kachel hangt niet helemaal loodrecht in de ophangbeugel.

Super radiator

Mooi in design, makkelijk te programmeren, advies, bestelling en levering eenvoudig en competent. En de radiator doet ook nog wat het moet doen een goed alternatief voor reguliere verwarming of als bijverwarming

Top product

Snelle levering Het appeltaart voldoet aan alle verwachtingen. De WiFi verbinding zeer makkelijk instelbaar.

heel eenvoudige installatie door duidelijke handleiding en gemakkellijk te bedienen vanaf mobile

Handleiding zeer duidelijk en eenvoudig zo het toestel was in een mum van tijd geinstalleerd en in werking. De bediening vanaf de mobile was duidelijk uitgelegd en eenmaal de App geinstalleerd was de bediening vanaf de mobile een heel gemak zelfs het instellen van de tijden waarop je het toestel wil in- of uitschakelen. Een sterke aanrader om de dure gaskachel wegens hoge gas prijzen te vervangen door deze mooi afgewerkte electrische verwarming.

Snelle afhandeling

Elegant en simpele heater

Heater na bestelling meteen opgehangen. De installatie was mega eenvoudig en we konden meteen genieten van de warmte. Goed apparaat en goede prijs.

Uitstekende service - Prima product

Snel geleverd en goed product

Mooi produkt

Er zat een kleine deuk in, maar wij hadden geen zin om het paneel terug te sturen en het valt niet op, omdat het aan de bovenkant zit.

Top ervaring

Via wat zoekwerk ben ik op de website terecht gekomen. Ik kreeg direct een goed gevoel. Hierdoor heb ik direct een bestelling geplaatst. En mijn gevoel heeft mij niet in de steek gelaten. Correct betaling - correcte levering. En het toestel werkt zoals beschreven staat op de site. Ik zal zeer zeker hier terug een bestelling plaatsen.

Super apparaat

Ik ben druk bezig om van het gas af te gaan. Voor een aantal ruimtes in huis had ik nog geen juiste oplossing. Dat gaat om keuken en bijverwarming voor kantoor. Deze besteld, zijn snel geleverd. Eenvoudig te installeren. De app is in begin onduidelijk, ook is het even wennen hoe scenes opgezet moeten worden, maar daarna is het echt super. Heb inmiddels test gedraaid om te proberen zonder gas en is in de laagste stand zelfs behaaglijk warm. Gelijk een nieuwe voor de woning van mijn moeder besteld en een voor de caravan. Ik schrijf niet snel een review, dus als ik dat doe dan is het het zeker waard

Erg goed

Het was ff lastig om de app in werking te krijgen . Toen het eenmaal gelukt was deed alles het prima en ik ben er heel blij mee. Werken prima. Mooie uitstraling en stoort niet in huis

Goede kwaliteit en eenvoudig te bedienen convector kachel

Na mijn bestelling werd hij de volgende dag al geleverd. Het was met de voetsteunen even puzzelen maar een maal gemonteerd staat hij stevig op de grond. Ook de gebruiksaanwijzing moet je even door hebben, maar als je begrijpt wat er bedoeld word is de kachel gemakkelijk te bedienen. De thermosstaat regelt erg nauwkeurig, zodat de ruimte goed op temperatuur blijft. Al met al ben ik tevreden over de koop en ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Moderne goed functionerende en bestuurbare paneelverwarming

Het design is simpel. Ik gebruik smarthome (Home-assistant) met de ingebouwde functionaliteit is deze goed en overzichtelijk te besturen. de app werkt goed en de verwarming doet goed zijn werk in combinatie met de vloerverwarming in de woonkamer. Hierdoor wordt het nu veel sneller warm in huis, omdat ze elkaar goed versterken. Ophangen aan de muur was makkelijk en de verwarmingen zijn ligt. Wel zijn ze in vergelijking wat duurder dan concurrenten, maar daar krijg je ook wat voor terug. in bezit van de 2000W (1x) en 600W (1x) variant.

doet wat gehoopt werd

neerleggen, steker in wcd en het gaat langzaam behaaglijk warm worden.1

super !!

Een electrische verwarming ipv al dat dure gas. Eén radiator aan de muur verwarmt mijn hele woonkeuken. Het is een stuk goedkoper en verwarmt boven verwachting. Gebruikt een stuk minder als onze weliswaar verouderde losstaande electrische verwarming. er zitten heel veel functies op. Heel tevreden. Betreft design ook best tevreden vind die roosters aan de bovenkant minder mooi, maar ik snap dat dat functioneel noodzakelijk is. Gezien ik minder kosten heb en toch behaagelijk warm ben ik super blij.

werkt goed, maar plastikvoetjes vond ik erg goedkoop gemaakt. Ik heb ze net niet alle scheufjes vast kunnen maken omdat de viergaatjes niet goed precies pasten. Het is okay, maar voor deze prijs goedkoop uit.

Prima advies snelle verzending

Zeer tevreden over het advies en snelle levering. Kon op de website niet gebruik maken van de 10% korting. Binnen twee dagen was deze korting alsnog terug geboekt

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo