Snelle levering en perfecte radiator

De radiator is perfect en snel en makkelijk gemonteerd.de afwerking en materialen die zijn goed. Top kwaliteit.

heerlijke warme werkplek

Snelle afhandeling van een mooi product

Helemaal top

Super mooi en helemaal top.

Elektrische kachel besteld, snelle levering Minpunt er zat geen Nederlandse handleiding bij

Keurig geregeld

Snel besteld en netjes in huis. Daarna retour ook goed en snel afgewikkeld.

Aan het bureau zonder koude voeten, toppie.

Het warme-voeten matje was snel binnen, gelukkig de winter is nog volop bezig. De gekozen kleur was meer lichtbruin dan wat ik crème noem, maar ook deze kleur past goed in het interieur. Het aansluiten is een fluitje van een cent, aan - en uitzetten en de warmte instellen ook. De handleiding is in eenvoudig Engels, ook goed te doen. Maar voor Nederlanders zonder kennis van deze taal misschien wat moeilijker? De fabrikant vergeet erbij te vermelden dat je voor het instellen van het hoge aantal actieve uren (twee lichtjes moeten dan branden) de knop wat langer moet indrukken. Daar zocht ik even naar. Al met al: dit voetenmatje had ik al veel eerder moeten kopen.

Zeer matige ondersteuning bij probleem

2 wifi 2400 W convectoren Elegance aangeschaft. Moeten via Wifi (zowel Android als OIS) bediend kunnen worden. Handleiding nauwgezet gevolgd maar lukt niet. Knoppen die het apparaat er volgens de handleiding op moeten hebben zitten blijken te ontbreken. Dan is het lastig de handleiding te volgen. Vervolgens gemaild (Telefonisch is er geen hulp) met de technische dienst en met screenshots en uitgebreid verhaal laten zien dat het niet werkt. Krijg ik als reactie " hier lukt het wel"... En ook de opmerking " die instelling kun je beter niet gebruiken want dan wil het apparaat wel eens weigeren. Inhoudelijk gaat men niet in op mijn verhaal. Ik had niet het idee dat ze het apparaat goed kende. Optie werd geboden apparaat terug te sturen en dat daar gekeken zou worden of het wel zou lukken het op Wifi IOS aan te sluiten. Als het zou lukken dan zou het weer naar mij opgestuurd worden en waren de verzendkosten (heen en weer) voor mij. Lastig te controleren voor mij. Kon natuurlijk altijd nog de hele aankoop annuleren en terugsturen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat ik het apparaat alleen via Android kan verbinden. IOS werkt niet. Uiteindelijk werken en verwarmen de apparaten goed. Heel snel 60m warm. Instellen via Wifi/Android gaat prima. Alleen jammer dat ik een Android moet gebruiken terwijl wij alles in huis van Apple hebben. Al met al een paar dagen bezig geweest met uitproberen, mailen en bellen. Conclusie; Goed apparaat. Werkt alleen op Android. Slechte ondersteuning en handleiding.

snel geleverd

doet het prima

Goed product, snelle levering

Ik heb voor de eerste keer bij Quality Heating besteld en die was een goede ervaring. Product kwam snel, beschrijving op de site was goed en het werkt super.

Prima apparaat en snel geleverd ook.

Wel jammer dat ik hem kennelijk niet met een appje kan bedienen wat wel in de omschrijving stond. Iets met een WiFi versie.

Geeft goed warmte

De verwarming geeft goed warmte. Goed te bedienen, zeker via internet. Ruimte binnen kort op temperatuur. Ook de vorstbescherming is van meerwaarde.

Goed product

Makkelijk te installeren. Eenvoudig te bedienen en een duidelijke handleiding. Snelle levering.

erg blij met mijn verwarming

Ik was op zoek naar een verwarming voor in mijn atelier maar wist niet precies wat ik wilde en wat de mogelijkheden waren. Na even te hebben gegoogeld kwam ik op de site van Kiyoh daar werd mij duidelijk dat voor mij een convector kachel de beste oplossing was. wat een vlotte levering, vandaag besteld is morgen in huis!! erg blij met mijn kachel, stekker in het stop contact en de kachel werkt. Ideaal voor iemand met twee linkerhanden.

goede en mooie verwaring.

hij doet wat van hem gevraagd wordt en is dus goed.

Redelijke verwarming

Verwarming verwarmd redelijk en heeft een mooi design. Goed voor een kamer van 10m2. Verwarming was denk ik optimaal geweest als er een paar kleine blowers ingebouwd waren voor grotere ruimtes

Groot assortiment, snelle levering, goede prijs tov concurrent.

Ik heb een drietal convectie radiatoren besteld bij hun, waarvan er 1 retour ging. Afhandeling retour is perfect gelopen. Overige 2 radiatoren zijn nu een aantal weken in bedrijf en ben tevreden. Had wel graag gehad dat er overal een duidelijke, in nederlandse taal, handleiding bijgevoegd zou zijn. En dat de apparaten door de verkoper worden getest of daadwerkelijk alle mogelijkheden van het apparaat wel werken.

Verwarmt studeerkamer snel

Makkelijk op te hangen, mooi design, eenvoudig te bedienen, witte kleur vrijwel hetzelfde als de naastgelegen verwarming. Geen nadelen. Om niet de CV ketel voor het hele huis te laten verwarmen, deze verwarming voor tijdens kantooruren op werkkamer aangeschaft, dat werkt prima!

Goed product

Goede producten en snelle levering

een geweldig product, snelle levering

Een elektrische wandverwarming gekocht voor een garage van 30m2. De ruimte wordt goed verwarmd. Een fijne natuurlijke warmte. Ik schaf nog een verwarming aan voor mijn werkkamer. Met zonnepanelen is dit een voordelige manier van verwarmen.

Perfecte geluidloze kachel

Snelle levering op de afgesproken tijd. Kachel warmt snel op is makkelijk in te stellen is geruisloos. Ideaal voor kamers die je snel wilt kunnen verwarmen. Kachel is makkelijk te verplaatsen naar andere ruimte.

Goed product en excellente voorlichting

Door de vele keus vond ik goede voorlichting belangrijk. Op efficiente en ongedwongen wijze kwam ik snel to de juiste keuze. De installatie was eenvoudig mede doordat je met behulp van de verpakking eenvoudig de boorgaten kon aftekenen. Een fluitje van een cent. De electrische radiator past goed in het interieur en is netjes afgewerkt. Bovenal functioneert hij precies door de electronische thermostaat

weten niet hoe de convector werkt

Wij (allebei in de tachtig) konden niet aan de slag met de instructies. Veel te ingewikkeld!!

Heerlijk warm wanneer het nodig is!

Timer is geweldig. Je hoeft nergens meer aan te denken

Jammer van alle moeite

De buiten verpakking was veel te groot waardoor de originele doos kon schuiven tijdens transport. De buiten verpakking was dus al deels gescheurd . Originele verpakking nog intact, maar een plastic bevestiging pin bleek afgebroken en uiteindelijk deed de verwarming het helemaal niet. Ook de retour bon was afwezig. Compliment voor de telefonische service.

Goed geregeld

Product zoals verwacht en zoals omschreven. Zat even levertijd op het product. Kreeg ik netjes een mail over. Product heel goed verpakt.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo