Zeer goed bedrijf levert erg snel

Levering ging erg snel, keurig berijf

Prima levering en mooi op tijd!

Goed product met een duidelijke instructie, die in bijna alle talen van de EU voorhanden is maar helaas niet in het Nederlands. Gelukkig is deze wel te downloaden.

Precies gekregen waar ik naar zocht.

De verwarming doet exact wat we nodig hebben. Snelle levering en goede informatie Prima prijs. Goede hulp bij de nagestuurde pootjes. Zeker Quality Heating aantebevelen. Dank en de beste wensen voor 2022

Helemaal top!

Als je eronder zit is de warmte heerlijk en behaaglijk. Alleen jammer dat ik rondom weinig warmte voel.maar voor alsnog heerlijk!! Ga sneller buiten zitten met wat koudere dagen.

Een prima apparaat, die meteen voldoet aan onze verwachting!!

Prompte levering, zeer goede service na telefonisch contact. Een echte aanrader

goed en snel

Prima verwarming in onze keuken

Heerlijk warm in de keuken met de panel heater De app installeren ging een beetje moeilijk maar nu hij werkt is het reuze handig. Onderweg naar huis even de verwarming van de woonkeuken aanzetten

Verwarming

Jullie hebben een ruime sortering verwarmingen. Voor ieders wat wils. En snel geleverd

Verrast door het prettige formaat, de makkelijke bediening en de heerlijke warmte.

Het apparaat is in elke ruimte neer te zetten of op te hangen. Dankzij het mooie formaat. De display is heel duidelijk en veel beter dan een andere elektrische kachel die ik een jaar geleden had aangeschaft.

prima service!

Het apparaat kwam beschadigt uit de doos.Waarschijnlijk door vervoer. Werd vlot geruild voor een nieuwe.

Verwarmd goed.

Makkelijk te bedienen en doet wat hij moet doen verwarmen

Heel goede service

1ste kachel te groot binnen 2 dagen omgeruild voor een 2de kachel met foute pootjes ,1 dag later ook dat geregeld .Ik vind het knap om dat uit alkmaar naar Friesland te regelen ,nog bedankt

Keurige service en fijne verwarming

Snelle service, na installatie was er een probleem met de knopjes, dit werd zeer snel en vriendelijk verholpen. Dikke pluim.

Prima service en kwaliteit

Na in eerste instantie een foute levering daarna prima opgelost.

Garage omgebouwd tot tuinsuite, deze is niet al te best geïsoleerd. Maar heb nu 2 convector kachels en het is er heerlijk behaaglijk zeker nu dat het-4 is buiten. Door de zonnepanelen blijft het stroomverbruik minimaal. Oftewel dank jullie wel voor het goede advies.

Goed geregeld keurig

Snelle levering en duidelijkheid

Makkelijk te bestellen, snelle levering De kachel bevalt goed was makkelijk te bevestigen en past goed met zijn strakke belijning.

Dit hadden we jaren eerder moeten kopen

Wij hebben de mat onder de zithoek en geeft veel confort, met als voordeel dat de cv een paar graden lager kan en het heerlijk behaagelijk in de woonkamer is. Verbruik van gas en elektra bijgehouden en in totaal zijn we goedkoper uit in een beter verwarmt huis.

Erg plezerig

Op tijd bezorgd, makkelijk te monteren en een prima product.

goedkoop en snel geleverd

Zie onderwerp.

Boven verwachting

Ik ben blij met de paneelverwarming. Ik heb de 2000 watt uitvoering en verwarmd de 24m2 goed en efficiënt. En wat ook fijn is dat de temperatuur aanduiding nauwkeurig is. Bijkomende app werkt makkelijk. Zeker een aanrader !

Compact, goed duidelijk display, netjes afgewerkt

Het is voor mij overzichtelijk bedienbaar, hij kan mooi opgehangen worden en geeft de warmte op zuinige manier die voor mij belangrijk is. Gebruiksaanwijzing die erbij geleverd wordt is duidelijk. Ik ben er erg blij mee en denk erover nog één voor boven, slaapkamer aan te schaffen.

Weer een leuk produkt dat het comfort in koude tijden verhoogt

Weer snel en goed geleverd, de verwarmingsmat werkt perfect, wordt warmer dan gedacht. De laagste stand is na een paar minuten genoeg en de timerfunctie om het uit te zetten is een toevoeging van waarde

Duidelijke service en super terugkoppeling van klantenservice

Begin november Adax elec. paneelkachel besteld. Was niet leverbaar op dat moment maar prima terugkoppeling van klantenservice over status. Na ontvangst helaas beschadiging op het paneel waarna in overleg geretourneerd. Hier na ontstond wat onduidelijkheid over de retourzending maar duidelijke mail contact over en zelfs telefonisch over de status en was het opgelost! Heel goed! Nu wachten op de nieuwe kachel... maar vooralsnog prima service dus verwacht dat dit prima verloopt.

hij doet wat hij belooft te doen

De bestelling kwam toe en door de handige in karton verwerkte boorpunten was hij snel geplaatst. Een beetje pluggenervaring is natuurlijk wel vereist. Na tweemaal het besturingspaneel in te oefenen hadden we alles onder controle en deed de verwarming wat hij beloofde te doen. Ook twee dagen later functioneerde alles prima. Het rode en groene lichtpuntje is misschien iets te fel. In ieder geval, een prima verwarmingselement, mooi en handig. Hopelijk is hij even zuinig zoals aangegeven. Want ook dat is meer dan belangrijk de dag van vandaag.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo