mooi uitziend strak product dat doet wat het beloofd.

Uitstekende ervaring met de elektrische verwarmingen. Snelle levering, goed verpakt, mooi uitziend product en een eenvoudige bediening. Kortom top. Daarbij was de montage ook nog eens uiterst simpel. Als ik dan toch 1 minpuntje mag benoemen dan is het dat de pluggen en schroeven voor de montage van de wandbeugels niet bijgeleverd worden.

fijn soort carpet verwarming deurt wel even voor dat hij warm is maar dan is het lekker warm

Voor de derde keer een goede aanschaf gedaan op basis van duidelijke online info en goede hulp in de

Mijn ervaring met informatie voorziening is goed. Transparant, op de persoonlijke situatie gericht en betrouwbaar gebleken.

Goede kwaliteits producten en fijne service.

Fijne en snelle afhandeling van bestelling. Telefonisch ook goed bereikbaar.

De installatie is simpel en dat geldt ook voor de bediening via WiFi. Ik kan beneden op de bank de radiator instellen en in gang zetten. Daarbij valt op dat het verwarmen van de ruimte( een slaapkamer van 16 m2 )heel snel gaat zonder dat er storingen optreden. Ik gebruik de radiator een week naar volle tevredenheid.

Snel warme kamer zonder geluid!

+Onze heater werd binnen 48 uur bezorgd en was goed verplakt + het apparaat maakt geen geluid bij verwarmen + slaapkamer van 17m2 is echt snel op temperatuur +dankzij thermostaat blijft de heater niet onnodig verwarmen +ziet er strak uit +past prima in ons interieur dankzij het strakke zwarte design +deskundig telefonisch geholpen toen het verbinden met de app ons niet lukte +alvast in te stellen als ik onderweg naar huis ben - bij wandmontage is er erg weinig ruimte om de schoenen vlak bij de muur aan te draaien -pootjes zijn aluminium kleur kunststof. Zwarte kleur had ik passender gevonden Heel blij met deze heater, nu wordt onze slaapkamer nog maar kort per dag verwarmd. De radiatoren hebben we in deze ruimte dichtgrdraaid.Dit scheelt kosten in gasverbruik.

Goed, mooi voor een redelijke prijs

Na 2x tevergeefs te hebben gewacht op mijn bestelling ( schuld van DHL).gisteren dan toch mijn bestelling kunnen uitproberen en ben zeer tevreden. Het voldoet volledig aan de omschrijving en de verwachtingen.De service van jullie is top,het contact en de afhandeling van het kleine oponthoud is zeer bekwaam verholpen.Heb nu alweer een bestelling gedaan.Ben benieuwd wanneer jullie een volledig electrische verwarmingsketel introduceren.

Snel geleverd Functioneert prima Fijne app met veel mogelijkheden Stabiele verbinding met netwerk Verwarmd goed

Snel geleverd, mooie korting vanuit de actie en we zijn zeer tevreden met de radiotoren.

Opzoek naar elektrische verwarming

Ik was opzoek naar elektrische verwarming en vond deze site. Nu een klein dingetje gekocht maar het is een prima partij om straks de rest van mijn vloerverwarming ook te gaan leveren.

Heerlijk warm comfort en geen gas verbruik!

Heel prettige , makkelijk te bedienen verwarming. Ziet er heel modern uit

Prima kwaliteit en levering!

Ondanks dat de vervoerder wat traag was, is het allemaal prima opgelost! En de radiatoren zijn perfect!

zeer tevreden

Snelle levering, correcte berichtgeving, al met al zeer tevreden.

Prima aanvulling!

Mijn slang is gehuisvest in een koude kamer. Dankzij de nieuwe vloerverwarming blijft het terrarium prima op temperatuur! Eenvoudig te bedienen. Omdat ik in eerste instantie geen track and trace code zag, heb ik gebeld. Prima geholpen door aardige mevrouw.

Super aankoop

Onze dochter is chronisch ziek en heeft daardoor altijd last van de kou. Helaas is haar studeerkamer niet de warmste plek in ons huis. Met deze verwarming met app kan ze op weg naar huis de verwarming tijdig aanzetten en instellen op de juiste temperatuur. De app is handig in het gebruik en werkt super!

Mooie verwarmingselement voor handdoekradiator

Makkelijk te plaatsen en word vrij snel warm

Sneller leveren kan niet ;-)

Ik heb een Thermo infra-rood "onder-het-buro-verwarmings-plaat" besteld en die was de volgende dag binnen. Hij werkt overigens uitstekend! Geen koude benen en voeten meer! Ook erg makkelijk dat hij traploos instelbaar is.

geweldige stille heerlijk aangename verwarming

Ik heb op kantoor als bijverwarming een elektrische plaat radiator gekocht voor als ik lang stil zit. Hij bevalt uitstekend.

Super mooi modern design en geeft omfortabele watmte. Eenvoudig te bedienen met een app waar je direct het verbruik inzichtelijk hebt

Makkelijke bestelling, snelle levering

Na eerste order, opnieuw besteld en blij met de service.

Prima product makkelijk te installeren!

Ik heb de elektrische verwarmingsstaaf in de handdoekradiator in de badkamer geïnstalleerd. Hi bevalt ons prima!

Zeer betrouwbare website. Goed aanbod en mooie prijs. Een aantal keren contact gehad met de klantenservice voor advies en telkens vriendelijk, bekwaam en behulpzaam te woord gestaan. De levering was ook snel binnen. Verder is het nog niet geïnstalleerd dus daar kan ik nog niks over zeggen, maar ik heb al eerder artikelen besteld en daar ben ik uiterst tevreden over.

Warmt de kamer snel op. Geeft niet het gewenste graden aan.

Prettig bedrijf.

Paneelverwarming besteld. Volgende dag geleverd. Beviel uitstekend, doet zijn werk en oogt fraai. Dus nog een besteld en in werking gezet. Kan op deze manier de temperatuur in hal en badkamer perfect regelen. Binnenkort nog een elektrische boiler en ik kan van het gas af. Hoofdverwarming via de airco!

Geweldig product, stijlvol & functioneel

Ik heb al mijn oude CV radiatoren verwijderd en vervangen met de ADAX Basic 1200 Watt verwarmingsplaten. Ophangen is zeer eenvoudig, de deksel van de doos kan je gebruiken om de juiste gat afstanden over te nemen voor de te boren gaatjes. Je kan ze eenvoudig programmeren maar als je de thermostaat handmatig even hoger instelt is het in een mum van tijd lekker warm. 1 puntje van aandacht: Bij het plaatsen moet je er rekening mee houden dat het stopcontact rechts zit i.v.m. de locatie van het snoer en de lengte hiervan.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo